Šta će se dogoditi ako Vučić potpiše francusko-nemački sporazum?

Da li će srpski narod prihvatiti francusko-nemački sporazum ukoliko dodje do njegovog potpisivanja?

• Ukupno glasova
    55

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
bio sam gde god je trebalo da budem, na redovnom odsluženju vojnog roka
dobrovoljce VJ nije ni primala, ne laži ove neobaveštene,
svi koji su išli u vojni odsek da se dobrovoljno prijave vraćani su.
znači mogao si samo da sediš kući i da čekaš poziv, ako već nisi na služenju vojnog roka
a to gde je ko BIO nema veze sa onim gde je SADA
i pećanac i nedić su bili junaci, pa su postali izdajice
....
a ti lepo pošteno reci što ono tvoje pitanje nema odgovor KOSOVO JE SRCE SRBIJE!?
jel zbog prihvatanja činjeničnog stanja na terenu, otimačine i kradje?!
Твоја тврдња ,,dobrovoljce VJ nije ni primala, ne laži ove neobaveštene'', је нетачна или злонамерна. Ја сам оба пута био као добровољац (син по позиву) а пријављивљо сам се директно дежурном официру у првој касарни. Војни отсек 1999г. нисам ни знао где је јер је био дислоциран. И оба пута су ме примили, укрцали у аутобус са осталим обвезницима и распоредили на терторију запоседања. Оба одласка су ми убележена у Војну књижицу.

Poruka
7.411
Твоја тврдња ,,dobrovoljce VJ nije ni primala, ne laži ove neobaveštene'', је нетачна или злонамерна. Ја сам оба пута био као добровољац (син по позиву) а пријављивљо сам се директно дежурном официру у првој касарни. Војни отсек 1999г. нисам ни знао где је јер је био дислоциран. И оба пута су ме примили, укрцали у аутобус са осталим обвезницима и распоредили на терторију запоседања. Оба одласка су ми убележена у Војну књижицу.

ako ti je sin bio regrut, a ti otac, onda su te možda zbog toga primili
na bubanj potoku su 1999 primali par dana i posle toga su sve vraćali
i koja oba puta?!
I ODGOVORI ZAŠTO TI REFERNDUMSKA PITANJA NE SADRŽE ODGOVOR KOSOVO JE SRCE SRBIJE!
nisam tema JA već KOSOVO!

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
80.685
Kurti kaže da tek treba da se potpiše ali Vučič odlaže. Svako svoju priču fura.

"Sporazum je trebalo da potpišemo 27. februara. Nažalost, predsednik Srbije nije hteo. Ovaj osnovni sporazum koji je predložila EU predstavlja čvrstu osnovu za napredovanje i nadam se da ćemo ga konačno postići 18. marta", rekao je Kurti.

Obojica lažu, najverovatnije.

Гамбино

Veoma poznat
Poruka
11.625
На интернету
belgradeprotest.jpeg

На улици

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
ako ti je sin bio regrut, a ti otac, onda su te možda zbog toga primili
na bubanj potoku su 1999 primali par dana i posle toga su sve vraćali
i koja oba puta?!
I ODGOVORI ZAŠTO TI REFERNDUMSKA PITANJA NE SADRŽE ODGOVOR KOSOVO JE SRCE SRBIJE!
nisam tema JA već KOSOVO!
Оба пута су 1995 и 1999 година.
Моје пријављивање и пријем у војску нема везе са Бубањ Потоком,
Референдумска питања никада не садрже и одговоре. Одговор се добије на основу резултата одржаног Референдума. А то ,,...КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!'' је искључиво твоја флоскула којом желиш да се истичеш како много волиш Србију.
А што си тема ти а не тзв.Косово (а не само Косово) је резултат твог истицања. А ја ето, помажем ти.

Poruka
7.411
Оба пута су 1995 и 1999 година.
Моје пријављивање и пријем у војску нема везе са Бубањ Потоком,
Референдумска питања никада не садрже и одговоре. Одговор се добије на основу резултата одржаног Референдума. А то ,,...КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ!'' је искључиво твоја флоскула којом желиш да се истичеш како много волиш Србију.
А што си тема ти а не тзв.Косово (а не само Косово) је резултат твог истицања. А ја ето, помажем ти.

Dobro...TERITORIJALNA CELOVITOST REPUBLIKE SRBIJE?
što nema TOG odogovora?!
A 1995 sam studirao posle odsluženog duga otadžbini, 1993/94, i 1995 nisi imao gde ni da ideš, već je bio mir.
...
a ovo karakteristika ISTIČE SE, je baš lepo i pažljivo sa tvoje strane!
zamisli da ima još 200 korisnika koji bi se isticali kao JA! vašoj SNS sreći ne bi bilo kraja!

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
što nema TOG odogovora?!
A 1995 sam studirao posle odsluženog duga otadžbini, 1993/94, i 1995 nisi imao gde ni da ideš, već je bio mir.
...
a ovo karakteristika ISTIČE SE, je baš lepo i pažljivo sa tvoje strane!
zamisli da ima još 200 korisnika koji bi se isticali kao JA! vašoj SNS sreći ne bi bilo kraja!
Написао си: ,,A 1995 sam studirao posle odsluženog duga otadžbini, 1993/94, i 1995 nisi imao gde ni da ideš, već je bio mir''.
Брзо си заборавио да је 1995-те године у августу био ,,Бљесак'' и ,,Олуја'', претња Хрвата да окупирају Срем, Ф.Туђман би да пије кафу у Земуну, ..... и зар то није био разлог да се Војска распореди дуж границе са Хрватском. Тада сам се пријавио и са мобилисаном војском довежен у Срем. Тај потез Генерал штаба да се пошаље војска на границу је одвратио Хрвате од намере.
За тебе је можда био мир али за војску није. Дакле, .....!?

Poruka
7.411
Написао си: ,,A 1995 sam studirao posle odsluženog duga otadžbini, 1993/94, i 1995 nisi imao gde ni da ideš, već je bio mir''.
Брзо си заборавио да је 1995-те године у августу био ,,Бљесак'' и ,,Олуја'', претња Хрвата да окупирају Срем, Ф.Туђман би да пије кафу у Земуну, ..... и зар то није био разлог да се Војска распореди дуж границе са Хрватском. Тада сам се пријавио и са мобилисаном војском довежен у Срем. Тај потез Генерал штаба да се пошаље војска на границу је одвратио Хрвате од намере.
За тебе је можда био мир али за војску није. Дакле, .....!?

i kako si ti mogao kao dobrovoljac VJ da pomogneš RSK?! šta mlatiš bre?
da se vratimo na temu, osim ako ne želiš da otvoriš temu O MENI što bi mi posebno prijalo i laskalo! slobodno!

što nema TOG odogovora?!
TEMA: Šta će se dogoditi ako Vučić potpiše francusko-nemački sporazum?

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
da se vratimo na temu, osim ako ne želiš da otvoriš temu O MENI što bi mi posebno prijalo i laskalo! slobodno!

što nema TOG odogovora?!

Откад су Сремска места попут Шида, Визића, Нештина, Сусека, Баноштора, ..... у РСК? Како ти кажеш: ,,šta mlatiš bre''?

Неће се догодити ништа. Таквог потписа неће бити!

Poruka
7.411
Неће се догодити ништа. Таквог потписа неће бити!

Rekao je da ide da potpiše 18.03 PRIMENU SPORAZUMA....samo nas KURTI može spasti te bede!
ako kurti bude odbijao da potpiše, al se ne bi iznenadio da ovaj naš DIVLJI SRBIN potpiše
a da Kurti i ne potpiše i da mi JEDNOSTRANO krenemo u sprovodjenje plana...

nego ceo dan vrdaš, što nema odgovora TERITORIJALNA CELOVITOST REPUBLIKE SRBIJE?!

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
Rekao je da ide da potpiše 18.03 PRIMENU SPORAZUMA....samo nas KURTI može spasti te bede!
ako kurti bude odbijao da potpiše, al se ne bi iznenadio da ovaj naš DIVLJI SRBIN potpiše
a da Kurti i ne potpiše i da mi JEDNOSTRANO krenemo u sprovodjenje plana...

nego ceo dan vrdaš, što nema odgovora TERITORIJALNA CELOVITOST REPUBLIKE SRBIJE?!
Територијална целовитост Србије се подразумева и због тога сам и ишао, за разлику од тебе, као добровољац да помогнем Војсци да је као такву очува.
Јел' је довољно или треба још нешто?

Poruka
7.411
Територијална целовитост Србије се подразумева и због тога сам и ишао, за разлику од тебе, као добровољац да помогнем Војсци да је као такву очува.
Јел' је довољно или треба још нешто?

pa što nema u odgovorima?!
kako se podrazumeva kad je srbija priznala KOSOVSKE PASOŠE I AUTO TABLICE?!
stavi TERITORIJALNU CELOVITOST u odgovore! da se NE podrazumeva nego nek piše!

Ja sam išao kad god su me zvali, sasvim dovoljno!
da su svi kao ja BAREM, SNS NE BI KRČMIO SADA SRBIJU KINEZIMA, RUSIMA, AMERIMA, ALBANCIMA...

a sada si SNS bot dobrovoljac, uništitelj USTAVNOG POREDKA i prihvatač STANJA NA TERENU!
bole,bole!

Obojica lažu, najverovatnije.

Lažu OBATROJICA, al tako da se svakome ostavlja prostor da SPROVODI šta god hoće!
Smislili su foru sa tim glupim usmenim NE-priznanjima kao ključ koji otvara sve brave, po potrebi.

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.184
pa što nema u odgovorima?!
kako se podrazumeva kad je srbija priznala KOSOVSKE PASOŠE I AUTO TABLICE?!
stavi TERITORIJALNU CELOVITOST u odgovore! da se NE podrazumeva nego nek piše!

Ja sam išao kad god su me zvali, sasvim dovoljno!
da su svi kao ja BAREM, SNS NE BI KRČMIO SADA SRBIJU KINEZIMA, RUSIMA, AMERIMA, ALBANCIMA...

a sada si SNS bot dobrovoljac, uništitelj USTAVNOG POREDKA i prihvatač STANJA NA TERENU!
bole,bole!
Ниси ти ишао никуда а нису те ни звали јер су схватили да од тебе нема вајде. А 1995 г. започео си студије и сигурно их ниси завршио 1999г. Тако да су у време рата и претње за ратом, био заштићен као ,,свилена буба'' а са друге стране се бусаш у груди: ,,Косово је срце Србије'', ,,.....целовитост Републике Србије'', ..... Лако је са типкањем по тастатури у топлој соби величати своја осећања за Србијом. Стсни петљу па учини за њу и нешто више.
А мени остаје да будем СНС бот и молим да ме ослободиш од СНС јер није моја опција а нек останем само БОТ. Мислим да си задовољан.

Poruka
7.411
Ниси ти ишао никуда а нису те ни звали јер су схватили да од тебе нема вајде. А 1995 г. започео си студије и сигурно их ниси завршио 1999г. Тако да су у време рата и претње за ратом, био заштићен као ,,свилена буба'' а са друге стране се бусаш у груди: ,,Косово је срце Србије'', ,,.....целовитост Републике Србије'', ..... Лако је са типкањем по тастатури у топлој соби величати своја осећања за Србијом. Стсни петљу па учини за њу и нешто више.
А мени остаје да будем СНС бот и молим да ме ослободиш од СНС јер није моја опција а нек останем само БОТ. Мислим да си задовољан.
otkud ti znaš gde sam ja bio i šta sam radio?
od moje generacije, 99% dečaka iz moje srednje škole NIJE išlo u VJ 1993, nas 3-4 jesmo,
medju njima i ja....a nisu zvali NIKOG iz moje jedinice, ako te to baš zanima...zašto, pitaj ih...
a od tebe da ima vajde, zvali bi te odmah, ne bi morao da se naturaš sam...ne brini....
Naravno da ću da se busam u grudi, ti ćeš da mi zabraniš? i da ću da tipkam!
SNS ima 2000-3000 plaćenih botova, ne zna im se ni broj, očigledno je to jako bitno!
pa bi vi da niko drugi ne piše ništa suprotno vama?! xaxaxaxax pametno i lukavo!
ja barem nisam UNIŠTIO srbiju kao vi, i to je dovoljno....nekad je dovoljno i ne biti štetočina i termit...
Uostalom da si SNS bot govori i to što ne smeš da kažeš da je
MUSLIJU NAJVEĆI IZDAJNIK U SRBSKOM RODU OD PAMTIVEKA!
I NAJVEĆA ŠTETOČINA KOJU JE MAJKA RODILA!

Poslednja izmena od moderatora:

Adhiraj

Primećen član
Banovan
Poruka
523
Dragi šta misliš za koga treba glasati