Ниси ти ишао никуда а нису те ни звали јер су схватили да од тебе нема вајде. А 1995 г. започео си студије и сигурно их ниси завршио 1999г. Тако да су у време рата и претње за ратом, био заштићен као ,,свилена буба'' а са друге стране се бусаш у груди: ,,Косово је срце Србије'', ,,.....целовитост Републике Србије'', ..... Лако је са типкањем по тастатури у топлој соби величати своја осећања за Србијом. Стсни петљу па учини за њу и нешто више.
А мени остаје да будем СНС бот и молим да ме ослободиш од СНС јер није моја опција а нек останем само БОТ. Мислим да си задовољан.
otkud ti znaš gde sam ja bio i šta sam radio?
od moje generacije, 99% dečaka iz moje srednje škole NIJE išlo u VJ 1993, nas 3-4 jesmo,
medju njima i ja....a nisu zvali NIKOG iz moje jedinice, ako te to baš zanima...zašto, pitaj ih...
a od tebe da ima vajde, zvali bi te odmah, ne bi morao da se naturaš sam...ne brini....
Naravno da ću da se busam u grudi, ti ćeš da mi zabraniš? i da ću da tipkam!
SNS ima 2000-3000 plaćenih botova, ne zna im se ni broj, očigledno je to jako bitno!
pa bi vi da niko drugi ne piše ništa suprotno vama?! xaxaxaxax pametno i lukavo!
ja barem nisam UNIŠTIO srbiju kao vi, i to je dovoljno....nekad je dovoljno i ne biti štetočina i termit...
Uostalom da si SNS bot govori i to što ne smeš da kažeš da je
MUSLIJU NAJVEĆI IZDAJNIK U SRBSKOM RODU OD PAMTIVEKA!
I NAJVEĆA ŠTETOČINA KOJU JE MAJKA RODILA!