Sta ce se desiti u 2011. godini?

Па шта ће се десити? Дешаваће се већ виђено.
- ,,Тречећа година'' за придобијање гласача за изборну 2112г.,
- Лагаће нас обећањима,
- На лаж ћемо се опет примити као да нас први пут лажу,
- Тадић ће се по ко зна који пут извињавати,
- Пораст незапошљености по истој стопи,
- Инфлација галопира,
- Понављање Косова !? - има друга тема која то боље објашњава
- И остале глупости које смо и у 2010г. чинили.
-
 
Nista spektakularno... kao i svake druge godine, nalazicemo se u starijem kamenom dobu... misleci da smo nebeski narod, najpametniji na svetu.
Omladina ce nam bauljati kao i prethodnih par decenija, oni sto nesto znaju odlazice van granica jureci po zapadnim prerijama za modernijim zivotom.
Kod nas ce jedni obarati vladu trazeci spas u nekim drugim sarlatanima, jedni ce hteti vreme Broza i komunizam, drugi ce prizeljkivati Slobu... satro se "bolje" zivelo (moglo da se svercuje),
a negde tamo, normalan svet ce i dalje krupnim koracima, koracati napred u buducnost a mi cemo sami sebe i dalje zvati najinteligentnijim narodom na svetu, a sve ostale zvati retardiranim.

Ja licno prizeljkujem da ovi nasi sarlatani koji kradu vec vise decenijama a nisu do sad ni dve lego kockice sklopili, naprave bar jednu fontanu kakvu imaju "retardirani amerikanci" i Hotel Bellagio u LV, pa da se bar necim ponosimo :D
, li ako ne fontanu bar da zaposle 10 000 ljudi, koliko zaposljava jedan takav hotelski kompleks :).

Za kraj, zelim svima srecnu i bericetnu Novu Godinu, sa sto manje muka i problema :) i sa sto vise radosti i osmeha u zivotu, ZIVI BILI !
 
Poslednja izmena:
Банкрот би била најбоља опција која би неминовно зауставила агонију и убрзала промене.Али, то се неће десити све док ММФ финансира домаћу мафију и све док је негативан тренд на свим пољима у држави,а пре свега док је негативан природни прираштај.
 
Можда се прода Телеком, и буде још новца за исплату пензија, и других буџетских корисника који ће некако издржавати остатак становништва, све остало ће наставити да стрмоглаво јури у пропаст .................. биће још више несолвентних предузећа, још више људи без посла, још више оних који одлазе на посао а за то не добијају ни динар ................ Косово ће крупним корацима грабити ка потпуној и дефинитивној независности, Републици Српској ће на перфидан начин бити одузета још нека од надлежности, Хрватска ће наставити пут ка ЕУ, Црна Гора ће као и Србија наставити да иде у три лепе .............. то би била оптимистичнија варијанта ;)))
 

Back
Top