Да ли ће то бити 28. марта или за када је већ најављено... није ми од велике важности.
Можда ће направити и посебан већи предизборни митинг, ако буде избора, откуд знам.
Имам пар претпоставки, па ко је вољан да прокоментарише, слободно.
- Претпостављам да ће вођа тврдити да је скупио 150 000 људи на скупу (дајући тв слику само са једног места, код скупштине или ушћа, што неће бити доказ тврдње).
- Протест у парку преко пута скупштине ће бити склоњен, да би се одржао скуп (ако буде код скупштине).
- Не знам да ли ће превозници прихватити да дају аутобусе, имајући у виду шта се десило са тракторима око "учећих студената" (избушено око 50% гума и разбијено 90% стакала).
Очигледно је да на воћине скупове нико не долази сам, својом вољом, него само спроведен аутобусом и са дневницом - што је потпуно супротно великом скупу студената и народа, који су сви дошли о свом трошку, пешачећи из унутрашњости или барем добру туру по Београду јер јавни превоз тог дана није радио.
Показало се да студенти могу да направе много већи скуп него опозициони политичари, чак и када се направе да се слажу. То може бити громогласна порука опозицији шта им ваља чинити.