Шта ће се десити са вођиним контрамитингом?

nema nista od toga, promasio si temu, maksimalno 5000 vodjinih elitista i u zatvorenoim prostoru, cak ne ni sava centar, jer ne moze da sakupi ni toliko ljudi... uz dnevnice i bogate sendvice... znaci, potpuna protast, gasenje sekte sns sledi uskoro
Као што видиш, износим претпоставку... Било какав скуп у затвореном, чак и потпуно пуна Арена, ће значити да не може да скупи више од 20 000 људи, што је тек петина од онога што је "држава" признала за скуп студената и народа.

Да ли ће то бити 28. марта или за када је већ најављено... није ми од велике важности.
Можда ће направити и посебан већи предизборни митинг, ако буде избора, откуд знам.

Имам пар претпоставки, па ко је вољан да прокоментарише, слободно.

- Претпостављам да ће вођа тврдити да је скупио 150 000 људи на скупу (дајући тв слику само са једног места, код скупштине или ушћа, што неће бити доказ тврдње).
- Протест у парку преко пута скупштине ће бити склоњен, да би се одржао скуп (ако буде код скупштине).
- Не знам да ли ће превозници прихватити да дају аутобусе, имајући у виду шта се десило са тракторима око "учећих студената" (избушено око 50% гума и разбијено 90% стакала).

Очигледно је да на воћине скупове нико не долази сам, својом вољом, него само спроведен аутобусом и са дневницом - што је потпуно супротно великом скупу студената и народа, који су сви дошли о свом трошку, пешачећи из унутрашњости или барем добру туру по Београду јер јавни превоз тог дана није радио.

Показало се да студенти могу да направе много већи скуп него опозициони политичари, чак и када се направе да се слажу. То може бити громогласна порука опозицији шта им ваља чинити.
Биће то највећи скуп у историји Сава Центра!
:rtfm:

Свако, ко се узда у ову и овакву опозицију- губи моје интересовање.
Не могу да схватим ко у тој булументи, после свега -види ишта смислено и позитивно. :eek:
Не спорим... Нажалост немам аргументе да бих то оспорио.
Нама треба прво смена унутар опозиције, да би дошао неко ко може да окупи и поведе на добар начин, да се власт замени.
Овако можемо исто довека.

Не спорим... Нажалост немам аргументе да бих то оспорио.
Нама треба прво смена унутар опозиције, да би дошао неко ко може да окупи и поведе на добар начин, да се власт замени.
Овако можемо исто довека.
Тачно, и то, онда, производи питање- зашто студентски протести нису јасније одређени у односу на опозицију, него само на режим? :roll:
Одговор није потребан- већ си одговорио..

Свако, ко се узда у ову и овакву опозицију- губи моје интересовање.
Не могу да схватим ко у тој булументи, после свега -види ишта смислено и позитивно. :eek:
U odnosu na tvog vodju i njegovu mafijasku druzinu, bukvalno da dovedu kozu i majmuna da budu na celu drzave- to je pozitivno.

Тачно, и то, онда, производи питање- зашто студентски протести нису јасније одређени у односу на опозицију, него само на режим? :roll:
Zato sto je samo rezim na celu diktatorsko-mafijaske vlasti, opozicija je 3241241,123 puta manje bitnija i vise slabija od rezima u drustvu i drzavi Srbiji.

Molim te reci da se zezas.
Кажем да не знам.

Аутобуса очигледно постоји довољно, а нисам видео обавештења да су присиљени да возе испод цене, угрожавају свој уобичајени план и слично.

Кажем да не знам.

Аутобуса очигледно постоји довољно, а нисам видео обавештења да су присиљени да возе испод цене, угрожавају свој уобичајени план и слично.
Platine, te ucene privatnika u ovakvim sistemima su tako dobro razradjene, da ti tu nista u javnosti ne mozes da cujes.

Ali nebitno sad za pricu, siroka tema.

Можда зато што режим прави Надстрешнице

Ono sto je siguno da je vodja pod veelikim pritiskom svojih mafijasa i privatnika, koji gube pare smanjenom ekonomskom aktivnosti zbog protesta. Ekonomska aktivnost, i bela i crna se smanjuju u drustvu koje je u ovakvoj krizi. To je npr. jedna od fora koje udbasi ne razumeju, oni misle da je sve moguce centralno kontrolisati.

Ako to krene da se odrazava i na finansijski sektor, koji je jedini u drzavi nezavistan od njih, u smislu da banke povecaju cene kredita, ovaj mafijaski rezim ce biti u veeelikom problemu.

Verovatno ce povecati represalije i silu, tj. ocekujem to od njih, jer su toliko glupi.

Ono sto je siguno da je vodja pod veelikim pritiskom svojih mafijasa i privatnika, koji gube pare smanjenom ekonomskom aktivnosti zbog protesta. Ekonomska aktivnost, i bela i crna se smanjuju u drustvu koje je u ovakvoj krizi. To je npr. jedna od fora koje udbasi ne razumeju, oni misle da je sve moguce centralno kontrolisati.

Ako to krene da se odrazava i na finansijski sektor, koji je jedini u drzavi nezavistan od njih, u smislu da banke povecaju cene kredita, ovaj mafijaski rezim ce biti u veeelikom problemu.

Verovatno ce povecati represalije i silu, tj. ocekujem to od njih, jer su toliko glupi.
Привреда је почела да успорава још пре 1-1,5 месец а протести и блокаде су један узрок.
Сва ова политичка дешавања су довела до тога да самостални инвеститори престају да граде. Фирма за коју радим има потписаних 7 уговора за нове објекте а само је 1 кренуо. Зовем инвеститоре да видим када крећемо са радовима и сви ми кажу "сачекај мало видиш да се нешто дешава".
Други разлог смањења привредних активности је одлазак једног броја фирми које су доведене пре 6-7-8 година. Кривац зашто нам се то дешава смо ми сами (актуелна власт) јер нисмо имали никакву развојну стратегију.

Back