GIDEON
Iskusan
- Poruka
- 5.515
Nema dovoljno autobusa da dovede toliku bosanceriju u Beograd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema nista od toga, promasio si temu, maksimalno 5000 vodjinih elitista i u zatvorenoim prostoru, cak ne ni sava centar, jer ne moze da sakupi ni toliko ljudi... uz dnevnice i bogate sendvice... znaci, potpuna protast, gasenje sekte sns sledi uskoro- Претпостављам да ће вођа тврдити да је скупио 150 000 људи на скупу
Ово није мафија, ово су сецикесе, друмски разбојници.
Можда је хтео, његов пријатељ Курти, као и раније, да пошаље, али се и његови превозници уплашили да им возила не буду демолирана....али видећемо. Видим да су ови Вучићеви пољопривредници за своје кршеве од трактора код Пионирског парка, добише нове, новцате !?Nema dovoljno autobusa da dovede toliku bosanceriju u Beograd.
Stvarno je otkazan, bio je VuqIer na TV neki dan. Čak je pomerio i datumUspeće nažalost.
Neće ni biti vašeg mitinga.Ništa se neće desiti.
Gde ti je Toma Mona?Osvetice se svima koji su demonstrirali i to na sitan rezanac na ovaj ili onaj nacin..
Upravo. A zove se prelazna jer se prelazi na vlast Mile PajićKako oni misle da odrze izbore u ovoj atmosferi?
Pa to je nemoguca misija covece. Pa 50% birackih mesta bice nevazeca, bice neregularnosti, polupanih kutija, jaja, tuca itd...
Prelazna Vlada je jedino resenje da se javnost umiri i spremi za izlazak na sledece izbore.
Свако, ко се узда у ову и овакву опозицију- губи моје интересовање.То може бити громогласна порука опозицији шта им ваља чинити.
Neće ni biti vašeg mitinga.
Gđa Nevenka kaže vašeg.Čijeg našeg?
Ima obaveze u Trstu..treba da u vili na 3 sprata da rekonstruise i hobluje parket ima preko 300m2 pa mora da stoji majstorima nad glavom da ne izfusare.Gde ti je Toma Mona?
Samo te bejtujem da priznaš da je EU rajska baštaIma obaveze u Trstu..treba da u vili na 3 sprata da rekonstruise i hobluje parket ima preko 300m2 pa mora da stoji majstorima nad glavom da ne izfusare.
Možda ih Nenadležnik zahebe i za govor, kao što su danas Brnabić i Vučević izradili naprednjake u Nišu.Nisi obraćao pažnju, to je ukinuto već.
Kontramiting 28. je zamenjen govorom u Sava centru početkom aprila pred 5000 ćacija
#nijesedesiloДа ли ће то бити 28. марта или за када је већ најављено... није ми од велике важности.
Можда ће направити и посебан већи предизборни митинг, ако буде избора, откуд знам.
Имам пар претпоставки, па ко је вољан да прокоментарише, слободно.
- Претпостављам да ће вођа тврдити да је скупио 150 000 људи на скупу (дајући тв слику само са једног места, код скупштине или ушћа, што неће бити доказ тврдње).
- Протест у парку преко пута скупштине ће бити склоњен, да би се одржао скуп (ако буде код скупштине).
- Не знам да ли ће превозници прихватити да дају аутобусе, имајући у виду шта се десило са тракторима око "учећих студената" (избушено око 50% гума и разбијено 90% стакала).
Очигледно је да на воћине скупове нико не долази сам, својом вољом, него само спроведен аутобусом и са дневницом - што је потпуно супротно великом скупу студената и народа, који су сви дошли о свом трошку, пешачећи из унутрашњости или барем добру туру по Београду јер јавни превоз тог дана није радио.
Показало се да студенти могу да направе много већи скуп него опозициони политичари, чак и када се направе да се слажу. То може бити громогласна порука опозицији шта им ваља чинити.
Надам се и ја да ће тако бити али су појединци на све спремни.У јеку протеста Србија се задужила преко милијарду евра
samo gledati da ne pobegnu, djura da blokira aerodrom, ali bukvalno
Не знам да ли имају. До сада није вршен притисак на њих.Mislis da prevoznici imaju izbora?