Ovo treba da vide sa kim ratuju i imaju politicke kontakte, i koliko njihovi vekovni neprijatelji zele da poraze Rusiju na svim poljima, u sustini ni ne kriju da im je cilj strateski poraz Rusije, i zato treba da ispune sve svoje ciljeve u Ukrajini, mislim da bez Harkova i Odese i potpunog vojnog sloma Ukrajine ne bi ispunili cilj i imali bi u buducnosti nesigurnu vojnu i politicku situaciju u Ukrajini.
Tek onda moze pregovori kada dodje ovaj Tramp na vlast.
Mislim da nece biti nikakvog nuklearnog scenarija, ali Rusija mora da odgovori na ovu vojnu provokaciju, koji su im planovi, ajd videcemo, licno mislim da bi trebali da povecaju koriscenje fab i termobaricne i to da se gadjaju sto vise vojni i vitalni ciljevi, ne znam da li imaju domet do Kijeva, ali ne bi vise trebalo toliko stedeti ni Kijev. Mozda Rusija ima jos neko vojno oruzje koje nisu upotrebili i mozda bude vreme da ga upotrebe.
Ako bude bas jos veca stvarno velika eskalacija, recimo mnogi ciljevi po Moskvi i slicno, onda ako je moguce da se resi masovnom upotrebom najjacih vojnih bombi po celoj liniji fronta i po Kijevu, Harkovu, Odesi, mozda na kraju krajeva i upotreba taktickog nuklearnog oruzja po strogo vojnim izabranim ciljevima u Ukrajini.
Nadam se da nece doci do te velike vojne eskalacije i ako rat potraje sve ce biti na konvecionalnim naoruzanjem.
Mislim da se Rusija mnogo puta dosad suzdrzava i to uvek na svoju stetu, ali sve su to radili nekog moguceg dogovora i mira, suzdrzavala se u Ukrajini godinama i pomerala crvene linije i na kraju je eto morala da povuce krajnju crvenu liniju, valjda nece biti primorana i sada u ratu Ukrajina da povuce i tu neku krajnju crvenu liniju, onda to nece biti dobro za sve tamo u Ukrajini, mozda cak i sire.