buudala
Stara legenda
- Poruka
- 79.347
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ce uraditi smrdljive demonkrate da bi onaj pedofil Bajden ostao na vlasti.Ништа, добили су одобрење до 100 км у дубини за сада.То су Украјинци већ гађали са дроновима и прилазили Москви, погодили по коју зграду на периферији Москве па се данима радовали.
Овдје се ради о стратешким циљевим по рецимо Кремљу.Наравно да би Москва реаговала ако би се нашла нека будала па гађала америчким или британским оружјем сателитски навођена по Москви.Украјинци немају такве ракете нити ће добити.Проблем је сама чињеница како те ракете функционишу.Јер ово је сада напад на Русију НАТО оружјем.Директно мијешање.Бајден и екипа су одиграли потез да Трампу загорчају што више али неће бити ништа специјално само још више настрадалих Украјинаца.Ова одлука након изгубљених избора је заиста ван сваке памети да не вреди коментарисати.Што ово није урадио пре годину или пре избора?Како су се понашали тако су и прошли на изборима.Трамп ће добити све полуге власти за два мјесеца.До тада очекујте ове провокације.Надам се само да ради црвени телефон и да ће Путин и Трамп причати на ову тему што пре.Нико нормалан се не игра са нуклеарном силом.Фора је само гину људи безвезе а рат је већ геостратешки изгубљен за САД.Украјина је изгубила рат само јој нико још није јавио.
Није им пало на памет да испразне складиште муниције и да Украјинци могу да га гађају јер је близу границе и ови изгледа погодили.Vrlo lose vode sve ovo, neefikasno, kilavo....uzas.
Sputnjik uvek na strani istine.За сад, пошто су оборили све ракете и није учињена никаква штета, мислим да неће ићи одмах на Лондон и Вашингтон. Али сам сигуран да ће страшна одмазда да падне по Кијеву!
Bogatasi u bunkerima a sirotinjo jebi se i gini i idi u raj, genijalno.
Руси имају одличан ПВО али их зеза квантитет. Јбг 2017 Шојгу потписао протокол по коме Руском ПВО није потребно више од 48 аквизицијских радара ПМУ1.Nije mi jasno, ako su Rusi oborili sve rakete šta onda plaču. Toliko su para sprcali na PVO, a problem im prave američke rakete stare 35, godina
Sravniti Radu tokom sledećeg zasedanja i ukinuti mogućnost pregovora na godinu dana.
Moj predlog.То је твој предлог шта да се ради или твоја процена шта ће се десити?
Руси имају одличан ПВО али их зеза квантитет. Јбг 2017 Шојгу потписао протокол по коме Руском ПВО није потребно више од 48 аквизицијских радара ПМУ1.
Ја ово када сам чуо мислио сам да се неко зеза и да је шала.Изгледа да није шала.
I da su potpisali imali su vremena da naprave jos za ovih 3 godine ratovanja po Ukrajini.Руси имају одличан ПВО али их зеза квантитет. Јбг 2017 Шојгу потписао протокол по коме Руском ПВО није потребно више од 48 аквизицијских радара ПМУ1.
Ја ово када сам чуо мислио сам да се неко зеза и да је шала.Изгледа да није шала.
Много опаснија је неспособност војног, а и политчког, врха Русије.[
Ti Himarsi su opasni?
I da jeste, on samo personalizuje politiku.Ja pricam da je ovo dvojnik i da ovaj nema veze s pravim Putinom.
To i kazem, smatram da je ne predstavlja najbolje na vojnom planu.I da jeste, on samo personalizuje politiku.
Много опаснија је неспособност војног, а и политчког, врха Русије.
Химарс је одлично оружје али није нешто што се не може пресретати и уништити.
Ma juče sam pisao o tome.Danas se to i dešava. Neće biti ništa. Putin je kukavica koja samo preti, i napada slabije. Dobiće sve po zasluzi.Хоће ли бити нуклеарног удара на Лондон и Париз,
Хоће ли мало јаче ударити на фронт у Украјини,
Хоће ли оставити реакцију за неке боље дане?
Хоће ли повући нову црвену линију?
Хоће ли пустити севернокорејске војнике у напад? Они су, ионако, топовско месо.
Шта ви мислите, цењени форумаши и цењене форумашице?
![]()
Не постоји и то је тачно али се све организује мало боље.Ne postoji 100 postotna zaštita vidi se na primjeru Izraela, koliko su novaca ulupali u one svoje kupole pa ih je opet Iran probio
Tako je to kad postaviš šamana da vodi vojsku, a sam je nije služio.To i kazem, smatram da je ne predstavlja najbolje na vojnom planu.
I sapunjaju macoreПутин: Документ је потписан. Дмитриј Медведев је већ на командном месту нуклеарних снага. Генерално, сви смо већ на позицији.
Ма ложи рају дебил најдубљим страховима...Bogatasi u bunkerima a sirotinjo jebi se i gini i idi u raj, genijalno.