Шта ће Русија предузети након што су Укри балистичким пројектилима Атак еМ Си гађали Русију уз благослов Џозефа Бајдена?

Nije mi poznata za pobjeda nad Napoleonom. Dobio je svaku bitku sa Rusima, čak i kad su bili desetkovani povlačenjem zbog loše logistike, uspio je dobiti Ruse u bitki.
Šveđani su već bili daleko od nekadašnje slave, Hitler bi dobio Ruse da Amerikanci i Britanci nisu slali masivnu pomoć Rusiji.

Kao što sam napisao, u zadnjih 150 godina samo pobjedu u 2.s.r. imaju, redom su gubili Krimski rat, rat sa Japanom, 1.s.r., Afganistanski, ni Finsku nisu uspjeli zauzeti, Poljska ih je pobijedila kratko nakon 1.s.r.
Grešiš. Od ukupno 35 bitaka u Napoleonovoj invaziji, Rusi su dobili 16 bitaka, a 3 su završile bez jasnih pobednika.

Vidim da ti samo nabrajaš te ruske pobjede protiv Napoleona. :lol:

6 milijuna ruskih vojnika poginulo što zarobljeno za pola godine rata, Nijemci pred Moskvom. Lenjingradom, Staljingradom i na Kavkazu.
Da nije stiglo desetine tisuća tenkova, aviona, topova, hrane i goriva, možeš misliti kako bi Rusi preživjeli rat.
Opet grešiš. Rusi su dobili veliku pomoć, ali ona nije bila odlučujuća, kao što ni ruska zima nije bila odlučujuća. Na West Pointu se proučava ruska operacija Bagration i pripadajuća maskirovka, kao i koncept odbrane kod Kurska i operacije Uran, Saturn i mali Saturn.

Šta će preduzeti, ništa, samo će povlačiti nove crvene linije i pretiti, kao i do sad.
Aha. To što N1 filtrira vesti i cenzuriše nema nikakvog uticaja na razmere pustošenja u Ukrajini, ovo im je bilo prijateljsko upozorenje pre 3 dana (naravno na N1 i Nova S toga nije bilo, dakle “nije se desilo”, al’ zamalo): odgledati video do kraja da bi se videlo šta su one podvodne detonacije uradile brani.

Nagradno pitanje, šta bi bilo da su umesto Kh-101 bile Kh-102 sa b/g od 150kt?

Ovo je bilo očekivano, svakako planirano da je dobio drugi mandat, ali i ovako su Demsi u odlasku fino zabiberili zajedno sa UK.
Ma slabo, Bajdenov potez iz očaja. UK je ‘me too power’, lako im je da prete, tj mlate gloginje tuđim…

Sta je to "Ukri"?

Neka Tolkinova mitska bica?
Skraćeno ime za stanovnike jedne bivše države, potrajala je nekih tridesetak godina pre nego što je otišla u istoriju. Danas se koristi kao opisna reč za hrabru, ali neinteligentnu osobu.

Skraćeno ime za stanovnike jedne bivše države, potrajala je nekih tridesetak godina pre nego što je otišla u istoriju. Danas se koristi kao opisna reč za hrabru, ali neinteligentnu osobu.
Koje drzave?
Ne znam drzavu ciji stanovnici su "Ukri"?
Proveravao i na Guglu.... nema.

Koje drzave?
Ne znam drzavu ciji stanovnici su "Ukri"?
Proveravao i na Guglu.... nema.
Bila jednom, danas je to uglavnom vojni poligon i privatni posed američkih korporacija. Deo se integrisao u Rusiju.

Пријатан дан у Лондону. Хладан, освежавајући.

Била је шанса један у сто милијарди, али некако се поклопило да Рујо Рус није напао Лондон.

Више среће са црвеним границама следећи пут. И онај тамо. И трећи.

Пријатан дан у Лондону. Хладан, освежавајући.

Била је шанса један у сто милијарди, али некако се поклопило да Рујо Рус није напао Лондон.

Више среће са црвеним границама следећи пут. И онај тамо. И трећи.
Blago vama čime se ponosite, da ste napravili sranje i čikali nuklearnu silu i radovanje je da još niste uništeni.

Treba biti talentovano glup za taj nivo razmišljanja, nije dovoljan trening.

Blago vama čime se ponosite, da ste napravili sranje i čikali nuklearnu silu i radovanje je da još niste uništeni.

Treba biti talentovano glup za taj nivo razmišljanja, nije dovoljan trening.
Asolutno.
Kad probude mecku takvi prvi beze

pa dok potrose, konvencionane icbm, posle zna se, a rusija i one druge ima najvise na svetu - ovo je siguran put u osvajanje celog sveta, rusiju vise nista ne moze da zaustavi, mi ameri se predajemo, nemojte da nam rusite satelite, pa nisu jeftini... od ng od trampa samo cemo kinu da kecamo, vi ste mnogo jaki za nas, rekorderi u nukl. boj. glavama

Back