To može biti nezgodno, jer smradikali dobijaju veliku Socijalnu Pomoć iz zemalja koje intimno mrze (EU).
Ukidanje te prosidbe biće užasno za smrad i kal bez bedža
Ukidanje te prosidbe biće užasno za smrad i kal bez bedža
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene si našo aKad Musliju bude otišao Jami19 će da dobije posao na državnoj sisi i više neće morati da ide okolo pocepanih gaća.
Nema od toga nista, ostaje mu da kupi flasicu sa cuclom pa da cucla Vucic ce da vlada ko Tito.Kad Musliju bude otišao Jami19 će da dobije posao na državnoj sisi i više neće morati da ide okolo pocepanih gaća.
Vratio si se u svoj prvobitni sendvičarski oblikNema od toga nista, ostaje mu da kupi flasicu sa cuclom pa da cucla Vucic ce da vlada ko Tito.
Победиће још веће Зло, још већи Дијаболик, ако не променимо систем.После Вучића Вучићи.
Dolazi Dos ponovoПобедиће још веће Зло, још већи Дијаболик, ако не променимо систем.
Систем пандемоније теба мењати у Сбији.
Dok je Vucic ziv ne nadaj se drzavnoj sluzbi jedino ako prodas svoje dupe dobices posao da lepis plakate i postere.Vratio si se u svoj prvobitni sendvičarski oblik
Ti si ovde pravio Promo grafikone za vučIera i tražio od mene da ne rasterujem investitoreDok je Vucic ziv ne nadaj se drzavnoj sluzbi jedino ako prodas svoje dupe dobices posao da lepis plakate i postere.
Nema od toga nista, ostaje mu da kupi flasicu sa cuclom pa da cucla Vucic ce da vlada ko Tito.
Narod treba menjati, ali kako?Победиће још веће Зло, још већи Дијаболик, ако не променимо систем.
Систем пандемоније теба мењати у Сбији.
Narod treba menjati, ali kako?
Ja srbima i Srbiji zelim sve najbolje mada moze da me boli kulac za sve, meni je drago kad Srbija napreduje ali mi nije drago kad mafija zloupotrebi drzavu zarad sopstvenih interesa a stradaju narod i drzava.Ti si ovde pravio Promo grafikone za vučIera i tražio od mene da ne rasterujem investitore
Tako da ako je neko prodao putina SNS-u to si ti
Zar vec nije....Napišite Vaš odgovor...Bice opljackana do gole koze...e to ce da bude