Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 66.787
Mene strah...
- - - - - - - - - -
autorska tema, bolan
- - - - - - - - - -
autorska tema, bolan
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овде никад нико не одлази, једино уколико га смрт не заустави.
Mene strah...
- - - - - - - - - -
autorska tema, bolan
Овде никад нико не одлази, једино уколико га смрт не заустави.
Razgraničenje, takorekuć.Podela na feude. Nece niko imati autoritet da zavlada celom teritorijom drzave. Upadi u drzavne zgrade bice svakodnevni.
Podela na feude. Nece niko imati autoritet da zavlada celom teritorijom drzave. Upadi u drzavne zgrade bice svakodnevni.
Не капирам шта је смешно. Ако Јелена Анасоновић може да упадне у РТС, зашто не би неко други у, рецимо, ковницу новца? И да опколи зграду?
Не капирам шта је смешно. Ако Јелена Анасоновић може да упадне у РТС, зашто не би неко други у, рецимо, ковницу новца? И да опколи зграду?
Pa ništa.Ako Vučićev brat može da izgubi ličnu kartu pa mu neko otvori fantomsku firmu koja ošteti budžet,Vulvin sagradi vilu bez dokaza o poreklu imovine,AV sagradi vile na Kipru i Jajincima bez dokaza o poreklu novca za to,Neša slina i Mali takođe.Babić i Mitrović ubijaju na ulicama bez osude,delovi grada se ruše noću bez osude,pale se kuće neistomišljenicima,ubijaju politički protivnici,bez osude,onda se može upasti u RTS.
U suštini,batina ima dva kraja.Jednog dana će naprdnjaci biti prebijani i gonjeni,a o tome će mediji da ćute.Tada će se pitati : "koja li je budala instalirala ovakav vid političke borbe u Srbiji?Da li bar možemo da upadnemo u RTS?"
Senvicaracc opet podržava VučIera
No surprise
I mene. Ostacemo baz demokratije. Ali nista zato, Staresina wanaabee Ljotic i tajkuni ce biti tu, pa se uopste ne plasim!
_nobody_
Mene strah...
- - - - - - - - - -
autorska tema, bolan
Kontra pitanje: sta fali nacistima?
_nobody_
Врачарац има да остане без сендвић и 1000 динара за путовања јужно од Бубањ потока.
шта фали Љотићу_
Само мало прочистити од југословенштине....
"Држава то сам Ја (АВ)"
Слом државе тек након слома АВ-а
Купање у крви, проглашење банкрота
"После мене потоп"