Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 81.914
ОД ВРАТ НО!!!Severni tok 2
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ОД ВРАТ НО!!!Severni tok 2
Znaci ti aludiras da bi neko tuzio ove navedene persone zato sto im se ne svidja, NE.,,kao prvo mislim da sto se tice naseg sistema ovde nece niko odgovarati niti snositi posledice, jer ih gle paradoksa taj isti sistem upavo i stiti, kao drugo sam si opet odgovorio, bice im uskracena prava koja im po zakonu i pripadaju, o tome se radi.Ne, ne shvatam sustinu, ne shvatam zasto bi porodice poginulih tuzile medjunarodnom sudu za ljudska prava nekoga (koga? Vucica, ministra gradjevine ili SNS?). Hajde ti to objasni, prostim recima ako ne znas kao advokat.
Sudovi u Srbiji osude nekog Petra Petrovica, dipl.ing za propust u projektu i njegovu tehnicku kontrolu Jovana Jovanovica, dipl.ing. za proust u njegovom opisu radova i kraj price sto se tice sudskog gonjenja. Sem ako neko namerno pri radovima nije ostetio nosace nadstresnice, cak i tad krivac pred zakonom ima ime i prezime ali to nije Maja Gojkovic, Milos Vucevic ili neko iznad njih. Krivica je zakonski podeljena na jedine osobe koje mogu da krivicno odgovaraju u celoj prici. A to sto se tebi ili porodicama poginulih ne svidjaju direktor Zeleznica, ministar gradjevine i zeleznice, predsednik vlade i predsednik drzave te hoces da ih tuzis medjunarodnom sudu zbog nesrece u tom Strasbouru mogu samo da se nasmeju i vrate ti tuzbu . Tamo ne sude za moralnu odgovornost, sude samo za uskracena prava koja ti pripadaju po zakonu.
Svi su odgovorni, od izvođača preko nadzora do investitora, uključujući i zakonodavca. Greške se dešavaju ali zakonodavac je dužan osigurati mjere kojima se greške mogu na vrijeme uočiti i ispraviti.Ne, ne shvatam sustinu, ne shvatam zasto bi porodice poginulih tuzile medjunarodnom sudu za ljudska prava nekoga (koga? Vucica, ministra gradjevine ili SNS?). Hajde ti to objasni, prostim recima ako ne znas kao advokat.
Sudovi u Srbiji osude nekog Petra Petrovica, dipl.ing za propust u projektu i njegovu tehnicku kontrolu Jovana Jovanovica, dipl.ing. za proust u njegovom opisu radova i kraj price sto se tice sudskog gonjenja. Sem ako neko namerno pri radovima nije ostetio nosace nadstresnice, cak i tad krivac pred zakonom ima ime i prezime ali to nije Maja Gojkovic, Milos Vucevic ili neko iznad njih. Krivica je zakonski podeljena na jedine osobe koje mogu da krivicno odgovaraju u celoj prici. A to sto se tebi ili porodicama poginulih ne svidjaju direktor Zeleznica, ministar gradjevine i zeleznice, predsednik vlade i predsednik drzave te hoces da ih tuzis medjunarodnom sudu zbog nesrece u tom Strasbouru mogu samo da se nasmeju i vrate ti tuzbu . Tamo ne sude za moralnu odgovornost, sude samo za uskracena prava koja ti pripadaju po zakonu.
Slažem se.Svi su odgovorni, od izvođača preko nadzora do investitora, uključujući i zakonodavca. Greške se dešavaju ali zakonodavac je dužan osigurati mjere kojima se greške mogu na vrijeme uočiti i ispraviti.
Evo, Šarović je imao slično rezonovanje.Vrlo lako moguće.
Ili je neki majstor posekao "matice" odozgo jer su smetale za postavljanje opšivke krova.
Nisu "štedili" nego je nekoj budali smetalo da uradi hidroizolaciju krova i posekla ih je.Štedili su i u vezi ankera.
Naprotiv treba da ostane kao spomenik neznanom građevinskom podizvođačuТребало би је срушити, да никог не подсећа да је реконструисана.
Jeste, ali jel sme neko da garantuje da nece biti pokrenuta nikakva optuznica i da nece biti bilo ko osudjen? Sta je Vucicu da zrtvuje nekog za njega bezveznig inzenjera iz CIPa? Uostalom to nagovestava vec par dana, inzenjerska greska, inzenjerska greska .. ali javnost u Srbiji je zedna politicarske krvi i ovde je neko nagovestio da treba ici na medjunarodni sud u Strazburu dok ne budu osudjeni politicari, ne interesuje tog forumasa sta je krivicna a sta moralna odgovornost, ne interesuje ga da sud u Strazburu sudi za uskracena ljudska prava.Ako domaci sudovi oddbiju pokretanje optuznice mozes se obratiti sudu u Strazburu takodje.
Imas insajdersku informaciju da ce Vucic narediti tuzilastvu da ne okrivi inzenjere iz CIPa ili firme za nadzor? Podeli ih onda sa nama.Znaci ti aludiras da bi neko tuzio ove navedene persone zato sto im se ne svidja, NE.,,kao prvo mislim da sto se tice naseg sistema ovde nece niko odgovarati niti snositi posledice, jer ih gle paradoksa taj isti sistem upavo i stiti, kao drugo sam si opet odgovorio, bice im uskracena prava koja im po zakonu i pripadaju, o tome se radi.
Ko je zakonodavac u ovom slucaju? I koja je njegova greska konkretno?Svi su odgovorni, od izvođača preko nadzora do investitora, uključujući i zakonodavca. Greške se dešavaju ali zakonodavac je dužan osigurati mjere kojima se greške mogu na vrijeme uočiti i ispraviti.
Imam razum i oci da vidim da niko od sns sektasa i njihovih partnera nije odgovarao za nista i pre kada se desavalo nesto lose.Imas insajdersku informaciju da ce Vucic narediti tuzilastvu da ne okrivi inzenjere iz CIPa ili firme za nadzor? Podeli ih onda sa nama.
Mislim, inzenjer je najmanje bitna osoba koja ce nastradati u svemu. I sve je oo zakonu. Te ne postoji isnova za sud u Strazburu kako zamislja mali Perica sa foruma.
I to je sustina, tebi se SNS ne svidja ali ih mozes kazniti samo na izborima i pojedince iz te stranke pred nasim sudom. Sud u Strazburu nema nadleznistImam razum i oci da vidim da niko od sns sektasa i njihovih partnera nije odgovarao za nista i pre kada se desavalo nesto lose.
Nazalost tako je, kakvi god budu zakljucci komisije i odluke suda narod nece verovati jer je poverenje otislo u 3 PM.Jeste, ali jel sme neko da garantuje da nece biti pokrenuta nikakva optuznica i da nece biti bilo ko osudjen? Sta je Vucicu da zrtvuje nekog za njega bezveznig inzenjera iz CIPa? Uostalom to nagovestava vec par dana, inzenjerska greska, inzenjerska greska .. ali javnost u Srbiji je zedna politicarske krvi i ovde je neko nagovestio da treba ici na medjunarodni sud u Strazburu dok ne budu osudjeni politicari, ne interesuje tog forumasa sta je krivicna a sta moralna odgovornost, ne interesuje ga da sud u Strazburu sudi za uskracena ljudska prava.
I to je sustina. Da ne raspravljamo dalje.
Normalno da necemo verovati lazovima koji su oteli sve institucije, i prvepruge me jos pita zbog cega Strazbur!Nazalost tako je, kakvi god budu zakljucci komisije i odluke suda narod nece verovati jer je poverenje otislo u 3 PM.
Narod? Onaj koji je masovno izasao na odavanje pocasti poginuli sugradjanima i protest protiv vlasti? Celih 20-30 hiljada Novosadjana i profesionalnih protestanata iz BGD koji su im dosli u pomoc? Podsecam da NS ima 350k stanovnika i da ostatak NS do te cifre zabole rasplodni organ za poginule, za vlast i opoziciju. Gledaju svoj zivot.Nazalost tako je, kakvi god budu zakljucci komisije i odluke suda narod nece verovati jer je poverenje otislo u 3 PM.
Sto ne ides da ih rusis ako su ti oteli sve? Gde si bio na protestu u NS? Kako si glasao? Da li si likvidirao svog sns-ovca iz ulice? Da li si se iselio iz Srbije u krajnjem slucaju?Normalno da necemo verovati lazovima koji su oteli sve institucije, i prvepruge me jos pita zbog cega Strazbur!
Politiku i poverenje naroda sam spomenuo samo uzgred za sada, mislim da treba utvrditi odgovornost onih koji su projektovali, izvodili i nadzirali radove, nesreca je rezultat delovanja navedenih, nakon toga dolazi na red utvrdjivanje kako su svi navedeni dosli do tih poslova i da li je bilo korupcije i namestanja. Slazem se da vecinu ne interesuje bas mnogo kako se dogodila nesreca a ne mozes ocekivati da da ce svako sada da istrazuje i demonstrira , voleo bih kada bi se sve odvijalo na normalan i civilizovan nacin pa kom opanci kom obojci.Narod? Onaj koji je masovno izasao na odavanje pocasti poginuli sugradjanima i protest protiv vlasti? Celih 20-30 hiljada Novosadjana i profesionalnih protestanata iz BGD koji su im dosli u pomoc? Podsecam da NS ima 350k stanovnika i da ostatak NS do te cifre zabole rasplodni organ za poginule, za vlast i opoziciju. Gledaju svoj zivot.
Uostalom videcemo masivnost beogradskog protesta u sredu, ne verujem da ce proporcialno na broj stanovnika biti veci broj protestanata. Da je toliko dogorelo do noktiju, da su ljudi u Srbiji solidarni sa unesrecenima, da se veruje u nekog drugog ko im budi nadu ili da jednostavno vide svrhu svega toga izasli bi ljudi masovno, kao 90-tih i 2000-te.
Ali mi ovde ne pisemo o politici (ima li sta drugo u Srbiji a da nije vezano za oolitiku) nego o zgradi zeleznicke stanice.
Uzgred, jel ima nekakvih izvestaja iz istrage? Nekih izvestaja tehnicke komisije? Ko je u komisiji? itd
Narod? Onaj koji je masovno izasao na odavanje pocasti poginuli sugradjanima i protest protiv vlasti? Celih 20-30 hiljada Novosadjana i profesionalnih protestanata iz BGD koji su im dosli u pomoc? Podsecam da NS ima 350k stanovnika i da ostatak NS do te cifre zabole rasplodni organ za poginule, za vlast i opoziciju. Gledaju svoj zivot.
Uostalom videcemo masivnost beogradskog protesta u sredu, ne verujem da ce proporcialno na broj stanovnika biti veci broj protestanata. Da je toliko dogorelo do noktiju, da su ljudi u Srbiji solidarni sa unesrecenima, da se veruje u nekog drugog ko im budi nadu ili da jednostavno vide svrhu svega toga izasli bi ljudi masovno, kao 90-tih i 2000-te.
Ali mi ovde ne pisemo o politici (ima li sta drugo u Srbiji a da nije vezano za oolitiku) nego o zgradi zeleznicke stanice.
Uzgred, jel ima nekakvih izvestaja iz istrage? Nekih izvestaja tehnicke komisije? Ko je u komisiji? itd
More mars bre, sendvicaru!Sto ne ides da ih rusis ako su ti oteli sve? Gde si bio na protestu u NS? Kako si glasao? Da li si likvidirao svog sns-ovca iz ulice? Da li si se iselio iz Srbije u krajnjem slucaju?
Od svega toga nista nisi ni pokusao, samo kukas na ovom forumu.
Prvo dobi SNS na izborima, ako ste bas svi nezadovoljni, ako za njih glasa sacica jada (to ste i ovde hteli da proturite) onda po izborima koje izgubite puske u ruke i pravite 6.oktobar.
Uzgred, opozicija iz BG trazi smenu gradonacelnika NS ( ha, nisu ga oni ni birali) i premijera Srbije, u suprotnom idu kako kazu nevidjene demonstracije. A meni pada jedno pitanje na pamet, zasto bilmezi ne traze i smenu jedinog coveka koji i jeste bitan u vlasti? Zasto su takve p.i.z.d.e pa se boje da traze njegovu smenu?
U sustini, koji ja raspravljam sa tobom, zasto gubim vreme..
Ides na moju ignore listu. Adio.
Ne treba srusiti nista jer je to mesto zlocina.Требало би је срушити, да никог не подсећа да је реконструисана.