Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.042
Na žalost zbog fušerskih poslova desila se tragedija.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Optimuse, stručna procena. Samo ne znam zašto ankeri nisu pukli, već su bukvalno isčupani iz betona, na kom su ostale rupe.Ankeri nisu odgovorajući.
Bravo Optimuse, stručna procena. Samo ne znam zašto ankeri nisu pukli, već su bukvalno isčupani iz betona, na kom su ostale rupe.
Pogledajte prilog 1637222
Slab materijal.Bravo Optimuse, stručna procena. Samo ne znam zašto ankeri nisu pukli, već su bukvalno isčupani iz betona, na kom su ostale rupe.
Iscupani od tezine koju su nosili, cudi me da se cela zgrada nije urusila, a verovatno ce se i to desiti, samo je pitanje vremena.Bravo Optimuse, stručna procena. Samo ne znam zašto ankeri nisu pukli, već su bukvalno isčupani iz betona, na kom su ostale rupe.
Iz svega opisanog mogu samo zaključiti da si ti ogorčen, ali ne zbog zločina koji se dogodio. U svakom slučaju nejasno je šta ti citiranjem mog posta želiš da kažeš, kako koliko sam mogao razumeti samo potvrđuješ ono što sam napisao, uz dosta opasan zaključak da je idiotski dovoditi u pitanje stabilnost i statiku krovne konstrukcije, zbog urušavanje nadstrešnice. Nadzorni organ je zvanično doveo u pitanje stabilnost konstrukcije i privremeno obustavio njeno korišćenje, dok se ne proveri originalna dokumentacija i ne utvrdi koliko je dodatno opterećen raspon krova, zbog pada nadstrešnice.I koliko je momanat sila od zatega koji deluje na krov smanjio momenat na opterecenje od sopstvene tezine krova i pokretnog opterecenja na njega? Pripadajuce opterecenje po jednoj zategi je red velicine 25-30 puta MANJE od pripadajuceg opterecenja na rasponu izmedju oslonaca krova (gore je puna betonska ploca debljine odokativno 20cm min, plus sneg, plus vetar. Zatege nisu nosile celokupno optrecenje nadstresnice, veci deo opterecenja u svim kombinacijama opterecenja su nosile betonske konzolne grede same nadstresnice. Zatege su sem arhitektonskog elementa imale i ulogu da rasterete toliki raspon konzog nosaca. Momenat koji je oduzimala ta konzolna koncetrisana sila zatege na nosac krova je minimalna u odnosu na momenat od opterecenja samog krova, ispod 5% na brzinu. Naravno da treba da se proveri originalan staticki proracun i postupiti u skladu sa tim, to i zakon propisuje, ali idotski je unapred tvrditi da je dovedena staticka stabilnost objekta a da nemas pojma o analizi opterecenja i proracunu nosivosti na osnovu toga.
Ti kao iskusan mentalac odlično vladaš tom materijom.Slab materijal.
Beograd se gradi a Vojvodina se raspada. Da znate da vas sve manje ljudi gotivi ovde....pa da, ova tragedija vam dosla ko kec na desetku.
21godina radnog staža.Ti kao iskusan mentalac odlično vladaš tom materijom.
Tačno se vidi iskustvo21godina radnog staža.
Hahah kako da ne.Tačno se vidi iskustvo
Nameće se zaključak da je neko nešto prčkao odozgo.Bravo Optimuse, stručna procena. Samo ne znam zašto ankeri nisu pukli, već su bukvalno isčupani iz betona, na kom su ostale rupe.
CIA, FBI, potpomognute domaćim NVO, samo sa jednim ciljem, da oslabe poziciju našeg predsednika.Nameće se zaključak da je neko nešto prčkao odozgo.
Vas još manje .Beograd se gradi a Vojvodina se raspada. Da znate da vas sve manje ljudi gotivi ovde.
Vrlo lako moguće.CIA, FBI, potpomognute domaćim NVO, samo sa jednim ciljem, da oslabe poziciju našeg predsednika.
I to su namerno uradili baš sada, pre dolaska Donalda Trampa na vlast, znali su dobro da im on to nikada ne bi dozvolio.Vrlo lako moguće.
Mene više brine šta je sledeće što mogu da urade kad procene da je potrebno prišrafiti i OrbanaI to su namerno uradili baš sada, pre dolaska Donalda Trampa na vlast, znali su dobro da im on to nikada ne bi dozvolio.
Ljubi brat, kao neko sa korenima sa one strane Drine, imam obavezu da ti saopštim da ti je SNS danas po svim važnijim pitanjima nekadašnji LDP. Ako znaš koju je platformu LDP zastupao. To ti nema nikakve veze sa tom uvredljivom konstrukcijom "srpsko-seljački svinjoglavi stil", već ti je to zaostavština partizansko-ustaške okupacije Srbije.Не слажем се.
СНС су нормала. Оно што овај народ јесте.
Срце и душа овог народа.
Такви смо какви смо.
Увек су властодршци били алави и бахати.
И англосаксонски краљеви и Римљани.
СНС само има неки свој српско-сељачки свињоглави стил.
Али мање више то ти је све исто
Gledam snimke ostatka armature koja viri iz grede u zidu i dosao sam do zakljucka da to nisu konzolne grede kao sto ovde pricamo svo vreme a strucnjaci to isto govore, kod konzola i balkona armatura se rasporedjuje tako da dve trecine iste bude u gornjoj zoni a ovde je obratno. Mislim da je to napravljeno kao obicna noseca armirana greda koju je trebalo da nosi ukljestenje sa poprecnom grdom u zidu zgrade a na prednjoj strani zatege koje su ih povezivale sa krovom, zatege su koriscene umesto podupiraca. Sta je izazvalo pad dotrajalost, dodatna tezina ili nesto trece utvrdice vestacenje.Na žalost zbog fušerskih poslova desila se tragedija.
Више желим да верујем да је то политика деспота Стефана Лазаревића који изналази начине за опстанак у непријатељском окружењу.Ljubi brat, kao neko sa korenima sa one strane Drine, imam obavezu da ti saopštim da ti je SNS danas po svim važnijim pitanjima nekadašnji LDP. Ako znaš koju je platformu LDP zastupao. To ti nema nikakve veze sa tom uvredljivom konstrukcijom "srpsko-seljački svinjoglavi stil"
Партизанштина не влада Србијом више. Ови данашњи су пре Лазаревићи него накарадни Брозовци. Бар желим да верујем.već ti je to zaostavština partizansko-ustaške okupacije Srbije.
Мислим да Вучић не води толико катастрофалну политику.Suočeni sa izuzetno malim brojom građana Srbije koji dele njihove stavove, preko zapadnih ambasada su napravili plan da iskoriste prošlost nosača gajbica Vojislava Šešelja i da ga ustoliče kao novog srpskog vođu, predstavljajući ga kao božanstvo i srpskog vožda koji će stajati na braniku vaskolikog srpstva.
Замерање са САД није паметна политика на дуже стазе. Бар док Русија не стигне некако на Балкан, али ја искрено не видим како.U međuvremenu, oni samo treba da tetoše njegovu sociopatsku narcisoidnost, a on će im već pokloniti sve ono što čak ni sami nisu smeli da izgovore.
Ја водим порекло са Косова, али нисам живео на Косову. Не из Републике Српске. Ми смо Косово биолошки изгубили.Nemojte biti u zabludu. Nakon što završi sa Kosovom i pravljenjem Konga od Srbije, na red dolazite vi - Republika Srpska.
Не верујем у ово. Додатни хаос и радикализација Србије не би користила САД. Ако би било овако и ако би и наше вође биле против нас ми смо дефинитивно пропали.Ne da se nikada nećete otcepiti, već ćete nestati kao entitet. Nije isključeno da vam sa Dodikom neće organizovati neku mini "Oluju". Oni su se već obezbedili i obezbedili rezervne položaje na Dedinju
То неће моћи никад да буде.Jedine prijatelje i braću imate u Srbima iz Srbije i bukvalno morate činiti sve da ne dopustite Čipuljčaninu da između Srba sa dve strane Drine izgradi zid mržnje. Obiće vam se o glavu.
Ja nisam Beogradjanin, a ako hoces da znas i u mojem kraju se slabo gradi i slabije nego u Vojvodini, ako ti je za utehu!Beograd se gradi a Vojvodina se raspada. Da znate da vas sve manje ljudi gotivi ovde.
Ma mogu svašta da mu urade. Zlo je to. Bojim se da švabe ne prokopaju neki kanal za cevi i spoje Dunav sa Severnim morem. Dunav je i ovako visok, a sa novom količinom vode, potopili bi pola Mađarske kao i celu Budimpeštu.Mene više brine šta je sledeće što mogu da urade kad procene da je potrebno prišrafiti i Orbana
Ja samo molim Optimusa da ne prilazi novoj konstrukciji sa aparatom za varenje.a kako grade bolje nemoj da grade nista....