Meni je zesca stvar bila onaj kriminal prilikom poplava u Obrenovcu 2014 milsim, bili su krivi prethodni, bio je kriv gospod bog sto je pustio toliku kisu na Srbiju, svi su bili krivi a ne samo oni koji su tad upravljali odbranom protiv poplava, spasiocima i vojskom. Secam se predsednika opstine Obrenovac ujedno i shefa staba za odbarnu od elementarnih nepogoda Cuckovica, pravdao se da su sve uradili, a kad ga pritiskose on gnevno i krajnje bezobrazno izjavi "Mislite da sam ja glup, ja sam bre zavrsio ETF, najtezi fakultet na svetu, ko ste vi meni da kazete da sam pogresio!". Ispisa se covek iz Gey17 (ili kako su se vec tada zvali) i upisa u SNS, i ni dlaka sa glave mu nije falila. U Obrenovcu tad nije poginuo mali broj ljudi pa mi takodje pada na pamet kako tog Cuckovica niko ne robija zbog bliznjih svojih koji ostadose podavljeni u Kolubari, kad vec videse da nema leba od dzrave Srbije i njene pravde.
I u vezi toga gledam kako reaguju Spanci iz okoline Valensije koji izgubise svoje mile i imovinu u poplavama od pre nedelju dana - ceo svet gledase kako juce uvaljase u blato kralja i kraljicu - a da su oni najmanje krivi od vlasti. Pretpostavljam da bi premijera vesali o najblizu granu. Srbima to ne pada na apmet ni 5.oktobra, ni 2014 kod poplava u Obrenovcu, ni pre 3 dana povodom nadstresnice u NS... jos slusaju pricu kako je tehnicko resenje od pre 60 godina lose, kako su krivi ljudi cije resenje je stajalo dok ga neka dileja od pre 2 godine nije "osavremenio".