Kako šta? Pa robija kao i ostali.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš kao i sa žutima? :thinkKako šta? Pa robija kao i ostali.
Ne kao i sa njima. Kao sto je trebalo uraditi 6. oktobra. Ovaj put je to imperativ.Misliš kao i sa žutima? :think
Ribnikar i Dubona? Kakvu je ono kampanju vodio B92 povodom ovoga?Do predsedničkih izbora ima još tri godine. Nadstrešnica će da se zaboravi do tada. Biće kao i ''helikopter'', ''naplatna rampa'' ili ''Ribnikar i Dunbona''.
Što se tiče kampanje, već vidim kako će ona da izgleda. Na svakom plakatu će kandidat SNS biti uz AV, ko god on bio. Ne znam samo kako će da usklade transfer moći sa predsedničke na premijersku funkciju sa potencijalnim istovremenim raspisivanjem i predsedničkih i parlamentarnih izbora, jer bi onda AV sa pozicije predsednika učestvovao u kampanji za parlamentarne izbore. Tako da, verovatno neće biti istovremeno, prvo predsednički pa posle šest meseci parlamentarni.
Na strani opozicije će ponovo biti potpuna dezorganizacija i nekoordinacija ukoliko hitno ne krenu da promovišu nekoga tipa Manojlović, Ćuta ili nekog trećeg sa one moje teme.
A zašto ne i sa njima? Da li znaš koliko su izgubljenih decenija Srbiju 2008. koštali njihovi uvoznički lobiji i tajkuni?Ne kao i sa njima. Kao sto je trebalo uraditi 6. oktobra. Ovaj put je to imperativ.
Sve sami smradikaliRibnikar i Dubona? Kakvu je ono kampanju vodio B92 povodom ovoga?
Pogledajte prilog 1641278
A povodom ovog?
Pogledajte prilog 1641279
U Novom Sadu ON NEMA STA DA TRAZI.Lako je biračima SNS i SPS da zaokruže Vučića jer njega ne smatraju krivim za bilo šta ali da li bi im bio problem da zaokruže Vučevića nakon ove nesreće koja će se provlačiti kroz medije do tih izbora? Pogotovo oni u Novom Sadu.
To bi bila glupost i Idiotizam.ili će odlučiti da brani Vučevića do samog kraja pa šta bude?
Nema taj sramote kolko ni guica obraza.Zbog onog sto se desilo u Novom Sadu,trebalo bi da ga je sramota da se javno pokazuje.
Jel taj selakovic Bogom dan za sve funkcije?Nikola Selaković nije toliko loš. Mada bi bolje bilo da bude neko ko je ekonomista.
Ma znam,zato ce stradati neko ni kriv ni duzan.Nema taj sramote kolko ni guica obraza.
Selakovic ide putem vucka.U sve se razume,a pojma nemaju ni jedan ni drugi.ne znaju koliko su glupi.Jel taj selakovic Bogom dan za sve funkcije?
Stručnjak za sve? Kolko je samo ministarskih fotelja promenuo...
Druze, ta gamad iz DOS=a su sad u SNS-u. Jednim udarcem dve muve.A zašto ne i sa njima? Da li znaš koliko su izgubljenih decenija Srbiju 2008. koštali njihovi uvoznički lobiji i tajkuni?
Ma ili nisu svi još stigli da pređu, a možda nije bilo mesta.Druze, ta gamad iz DOS=a su sad u SNS-u. Jednim udarcem dve muve.
A samo on a bata Andrej nista?U Novom Sadu ON NEMA STA DA TRAZI.
Mi dobro znamo da je ON bio taj koji se za svaki poslić, tender, pitao i da je vedrio i oblačio svojim prelama...
OSTAVKA I ODGOVORNOST. ili ce vucic povuci i sebe sa njim a to je....
To bi bila glupost i Idiotizam.
vidi , ja govorim o odgovornosti za NASTRESNICU zadunsteraj oko nastresnice za alavost ok onastresnice i za propuste oko nastresnice dge su dunsteri opteretili nastresnicu i time UBILI 14 NOVOSADJANA!A samo on a bata Andrej nista?
Da bacimo mi Kurtija?Zar vam nije dosta Vucica ? Bacite to !