Šta će biti sa Vučevićem i da li će on ostati premijer, lider SNS i biti predsednički kandidat?

Da li će Vučević biti predsednički kandidat SNS na sledećim izborima?

• DA

glasova: 3 25,0%
  • NE

glasova: 9 75,0%

• Ukupno glasova
    12
Do predsedničkih izbora ima još tri godine. Nadstrešnica će da se zaboravi do tada. Biće kao i ''helikopter'', ''naplatna rampa'' ili ''Ribnikar i Dunbona''.

Što se tiče kampanje, već vidim kako će ona da izgleda. Na svakom plakatu će kandidat SNS biti uz AV, ko god on bio. Ne znam samo kako će da usklade transfer moći sa predsedničke na premijersku funkciju sa potencijalnim istovremenim raspisivanjem i predsedničkih i parlamentarnih izbora, jer bi onda AV sa pozicije predsednika učestvovao u kampanji za parlamentarne izbore. Tako da, verovatno neće biti istovremeno, prvo predsednički pa posle šest meseci parlamentarni.
Na strani opozicije će ponovo biti potpuna dezorganizacija i nekoordinacija ukoliko hitno ne krenu da promovišu nekoga tipa Manojlović, Ćuta ili nekog trećeg sa one moje teme.
Ribnikar i Dubona? Kakvu je ono kampanju vodio B92 povodom ovoga?

9A22DA98-FBC5-425A-97C2-7E40A5B69750.jpeg

A povodom ovog?
7AA46A70-9D33-4B22-AA15-5CEE5A5F71C5.jpeg

Lako je biračima SNS i SPS da zaokruže Vučića jer njega ne smatraju krivim za bilo šta ali da li bi im bio problem da zaokruže Vučevića nakon ove nesreće koja će se provlačiti kroz medije do tih izbora? Pogotovo oni u Novom Sadu.
U Novom Sadu ON NEMA STA DA TRAZI.
Mi dobro znamo da je ON bio taj koji se za svaki poslić, tender, pitao i da je vedrio i oblačio svojim prelama...

OSTAVKA I ODGOVORNOST. ili ce vucic povuci i sebe sa njim a to je....
ili će odlučiti da brani Vučevića do samog kraja pa šta bude?
To bi bila glupost i Idiotizam.

A samo on a bata Andrej nista?
vidi , ja govorim o odgovornosti za NASTRESNICU zadunsteraj oko nastresnice za alavost ok onastresnice i za propuste oko nastresnice dge su dunsteri opteretili nastresnicu i time UBILI 14 NOVOSADJANA!

to sto ti sve koristis da bi dosao do cilja (rusenje vlasti i fobija prema vucicu) jedrugi par ciepela

za to imas izbore.

PRESTANI VISE DA NAS SMARAS TIME I DA BILO STA KORISTIS PA CAK I KRV NASIH SUGRADJANA za neke druge ciljeve...

ovde se radi o ubistvu 14 ljudi koji su nastradali ybog dusnteraja alavosti i NESTRUCNOSTI
to je u ns i u ns je onaj koji je odgovoran za podizvodjace

covece , NASTRESNICA vucevic kao graodnaclenik novog sada . drzi se teme ne spamuj ne spinuj ko Boga te molim!

Back