Šta će biti sa hrišćanima u poslednja vremena?

Gedeon

Poznat
Poruka
8.184
Pročitao sam ovu izjavu Adolfa Hitlera: "Drevni svet je bio tako čist, svetao i spokojan, jer nije poznavao dva velika zla: kugu i hrišćanstvo."
Hitler, Staljin i slični zlotvori su praobraz Antihrista, preteče, mali antihristi. Vladavina Hitlera i sličnih je proba za veliku premijeru Antihristove vladavine koju će karakterisati totalitarna država koja upravlja svim segmentima društva. I onim verskim. Hrišćanstvo definitivno neće biti tolerisano. Svi veliki savremeni diktatori nisu voleli hrišćanstvo.

Ako hrišćanstvo i ne uspeju da iskorene (crkva će pobeći u pustinju, gudure, katakombe), sigurno će ga prilagoditi svojim nazorima. Hitler je voleo drevni svet. Mnogobožački antički svet. Hitler, Staljin, Tito, Čaušesku i ostala kompanija su praktično sebe i doživljavali kao bogove. Antihristove vladavinu možemo u glavnim crtama naći u svakoj od navedenih ličnosti. Antihrist će biti i svetovni i verski vođa. Savremeni sveti oci kažu da će on biti ono što je sada generalni sekretar Ujedinjenih Nacija, ali sa titulom predsednika i da kada se bude birao predsednik Ujedinjenih Nacija da ga po tome možemo prepoznati. Tek će se posle proglasiti za boga.

Kako se živelo u drevnom Rimu:
https://povijest.hr/jesteliznali/anticki-rim-u-20-slika/
U Rimu je vladao kult tela, kult falusa, muškarci su se depilirali (danas opet popularno kod glumaca i sportista), obožavsne su bile gladijatorske borbe (sport i današnje borbe), pederastija i homoseksualizam su se teolerisali (važno da rimski građanin nije bio u pasivnoj ulozi već aktivnoj), otac je mogao dete koje se rodilo sa manama (latinski: monstrum) baciti vukovima ili ostaviti da umre od gladi (današnja eutanazija).... Itd, itd. Svet koji je cenio Hitler.

Evo još nekih Hitlerovih izreka:
“Sve dok se Zemlja okreće oko sunca, dok je hladnoće i vrućine, oluje i sunčeve svetlosti, tako dugo će biti borbe. Uključujući među ljudima i narodima. Kad bi ljudi ostali u raju, istrunuli bi. Čovječanstvo je postalo ono što jeste zahvaljujući borbi. Rat je prirodna i uobičajena stvar. Rat se vodi uvek i svuda. Nema početka, nema kraja. Rat je sam život. Rat je početna tačka.”
A šta danas imamo nego neprestano ratovanje. I stari Rim je stalno vodio ratove, kao i svo antičko vreme: ratovi uvek i svuda.

Hitler, Staljin i slični zlotvori su praobraz Antihrista, preteče, mali antihristi. Vladavina Hitlera i sličnih je proba za veliku premijeru Antihristove vladavine
aha, znaci promovises zlotvore novije istorije,. a oni iz neke ranije?
sta zapravo ti kazes? da cekamo jos vece zlotvore od hitlera i slicnih?
a zasto? da bi nam dosao antohrist?

ja kazem, da su svi oni mrtvi, i ti zlotvori i antihrist i da nece doci antihrist osim u vasim snovima - ajde zasto ga prizeljkujete i zasto zagovarate jos vece zlotvore od hitlera ako sami niste zli? VI STE ZLO, zato to radite, VRAZJA
Hitler: "Što monstruoznije lažeš, pre će ti verovati." A šta danas imamo nego laž do laži, počev od medija, izjava političara....
ogledalce ogledalce
najmonstuoznije lazi ti sejes, da je sve ovo proba, ali da stizu jos veci zlotvori kao pretece antihrista - to su najmonstruoznije lazi, i ti ih sejes prizivas nam vece zlo od hiltera - ne ostavljas mom Bogu alternativu nego da vas sve pobije, da vise ne sejete te najmonstruoznije lazi da ide zlo vece od hitlera i najavljuje antihrista - shvati, istrebice vas MOJ BOG SVE KOJI TO ZAGOVARATE, ako ne odustanete

prestanite da promovisete zlo gore od hitlera i da najavljujete antihrista, sve ce vas pobiti ako ne prestanete, pa ako ce vasa smrt da bude doiklaz da ste bili u pravu, onda je TO - TO. ali ja vam kazem da uzalud ginete, bolje vam je da umuknete, antihrist je mrtav i nece doci. I ko to prizna, taj ce ziveti, a ko ne prizna - nece.

Poslednja izmena:

Back