Šta će biti kad se vrati Šešelj?

Da se Šeki sada vrati, a pogotovo kad malo odmaknu ovde neke vratolomije
koje su već počele, pola sns-a bi se vratilo u njegovu stranku, a na izborima ..?

Šta bi bilo na izborima? :whistling:

Da je hteo, mogao se vratiti pre izbora, trebao je samo da zatraži da Srbija garantuje za njega. Mislim da nije imao petlju, dobro je njemu tamo gde je, piše knjige, filozofira do iznemoglosti, sve mu je plaćeno, a kao političar je verovatno već poodavno odsvirao svoje i toga je verovatno duboko u sebi svestan, ali to naravno nikad neće priznati.

Tacno da zna,ali je Seselj izuzetno zao i pokvaren covek koji ce reci laz a da ne trepne.Za razliku od tog psihopate,Vucic i Nikolic znaju sve o Seselju,ali to nikada nece doci u javnost....mogu samo da ga sazaljevaju bez obzira na sve podlosti i lazi koje iznosi o njima.

Ni to mu nije pomoglo, ni kletve Vjericine ni Natine, nista, narod nije glup koliko su on(i) mislili da jeste...

Tacno da zna,ali je Seselj izuzetno zao i pokvaren covek koji ce reci laz a da ne trepne.Za razliku od tog psihopate,Vucic i Nikolic znaju sve o Seselju,ali to nikada nece doci u javnost....mogu samo da ga sazaljevaju bez obzira na sve podlosti i lazi koje iznosi o njima.
Доста си субјективна, али то је и разумљиво. Исто то могло би се можда рећи и у супротном правцу.
Вероватно они и знају о њему све, али питање је има ли ту било чега што би било компромитујуће и срамотно за самог Шешеља. За разлику од Аце, рецимо, који ни војску није служио...:think:

Ni to mu nije pomoglo, ni kletve Vjericine ni Natine, nista, narod nije glup koliko su on(i) mislili da jeste...
Народ је одлучио како је одлучио. На страну састанци у париском "Рицу" са Цанетом, француска веза која је омогућила поделу СРС и тако ти детаљи.

thumbnail.php

:super:

Ma mi (narod) smo neviđeno glupi, posebno ovde na Balkanu, to smo nebrojeno puta dokazali. A što se tiče te Vjerice i Nate, to je valjda Šešelju i odmoglo, bar se nadam, takvo ponašanje, kletve, bacanje cipela, ma živi užas, ugledale se na Šekija kad je vodom polivao poslanike, pa ga iznosili ko zaklanu svinju iz skupštine, i on da bude srpski lider, odvratno.

Koga briga da li ce da se vrati? :dontunderstand:

za pocetak, mene.
covek je zavrsio u hagu, drze ga deset godina u pritvoru, bez razloga.
kako moze da mi bude svejedno?
cak i da nikad nisam cuo za coveka, bio bih zainteresovan za takav slucaj.

sto se tice politike, daleko od toga da je seselj neki politicar.
ali bih voleo videti srs i njega u parlamentu, ne zbog toga sto ga postujem, vec zbog ravnoteze.
nakotilo se mnogo liberalistickog proevropskog sljama, red bi bio da se to malo dovede u red.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa zamisli sad, sude mu 8 godina, na očigled celoga sveta,
300 sati je govorio pred kamerama i ti možeš da se pitaš,
da li je psihički bolesnik?

Mi nismo sudije, dokaze nemamo pred sobom i nismo pozvani da sudimo
ali tvrditi da postoji mogućnost da je psihički bolesnik ... nije korektno.

Шешељ се налази у Шевенингену од 24. фебруара 2003. године, дакле ево скоро, за тачно шест месеци, десет година од како је у притвору. Незабележено у историји.

Шешељ се налази у Шевенингену од 24. фебруара 2003. године, дакле ево скоро, за тачно шест месеци, десет година од како је у притвору. Незабележено у историји.

Za sve postoji prvi put. Nezabeleženo ali veoma potrebno.

za pocetak, mene.

ali bih voleo videti srs i njega u parlamentu, ne zbog toga sto ga postujem, vec zbog ravnoteze.
nakotilo se mnogo liberalistickog proevropskog sljama, red bi bio da se to malo dovede u red.

Agresivnim sovinistickim sljamovima je i mesto u tamnici, tako da- ko ga bre je.be.

za pocetak, mene.

Ma u pravu si skroz, Šešelj i bratija mu bi baš uveli red u parlament:dash::dash::dash:

Agresivnim sovinistickim sljamovima je i mesto u tamnici, tako da- ko ga bre je.be.

vidis, postoji nesto sto se zove zakon.
ti nisi osoba koja odlucuje da li je nekome mesto u zatvoru ili nije.

a kad vec tvrdis da mu je mesto u tamnici, navedi barem jedan prekrsaj koji je napravio.
nije zabranjeno biti nacionalista, liberal, agresivan (bez konkretnih prekrsaja), ravnodusan itd.
to nisu nikakvi prekrsaji, a kamoli prekrsaji za tamnicu.

Back