Šta će biti kad se vrati Šešelj?

Tema ako i postoji ja je nisam vidio. Ali ni ova nije promasaj :D Ja se veselim njegovom povratku. Ali su velike sanse da u iducih 60 dana koje ce provesti, hajde da kazem u u dijaspori moze da se "razboli" i umre od te "bolesti". Mene ne bi iznenadilo. Pa ipak, Milosevic se "razbolio" tamo. Inkvizicija nema vise nista protiv Seselja, sve za sta su ga mogli optuziti pokusali su ali se on branio sa veoma logicnim odbranama. Ako nema cime da se brani on ih jednostavno vrijedja. Kao što je Ciceron rekao: "Kad ostanes bez argumenata, vrijeđaj protivnika" :D

Pu Pu Pu

Ма, силе "савезнице", су нас дефинитивно и гурнуле у трагедију, пучем од 27. марта. '41.

И треба запамтити та, уистину издајничка имена: Боривој Мирковић и Душан Симовић, генерали Краљевске војске, који раде за британску обавештајну службу, против српских интереса.

И, што се тога тиче, у оцени Британаца, као лажних савезника, Недић је сасвим у праву.

Али, он је трагичар, јер је одабрао још горе да с њима сарађује, нацисте, чији је план био уништење свих Словена, па и Срба и руса, у коначној фази...

A danas....50 godina kasnije, šta će biti kad se vrati Šešelj?

Da li je to i bio cilj Nataše Kandić, kad je pustila lažnu buvu? Probni balon?
Наташа К. је онако, крајње провидна уштва антисрпска, и најглупљи човек види за кога она ради.

Исто важи и за остале уштве плаћеничке, бисерке, чеде разне и чанци, поповићи, и слични им...
Мени је већ више крајње досадно и бесмислено да о њима причам, кад је то толико очигледно.

Али је много важније и много су ми занимљивији они лажни патриоти, ти, што под маском борбе за српство, у ствари раде против Србије, и било би врло битно да неки људи коначно схвате, да за исте газде ради сви они, па и и Шешељ, и Коштуница...

Чеда и лдповци фурају ту антикоштун жваку, јасно, из разлога да отклоне сумњу од себе, има ту елемената држтелоповисања.

Али, ни Коштуница у свему томе није ни нимало невин.

Свако од њих носи свој део кривице и одговорности.

Наташа К. је онако, крајње провидна уштва антисрпска, и најглупљи човек види за кога она ради.

Исто важи и за остале уштве плаћеничке, бисерке, чеде разне и чанци, поповићи, и слични им...
Мени је већ више крајње досадно и бесмислено да о њима причам, кад је то толико очигледно.

Али је много важније и много су ми занимљивији они лажни патриоти, ти, што под маском борбе за српство, у ствари раде против Србије, и било би врло битно да неки људи коначно схвате, да за исте газде ради сви они, па и и Шешељ, и Коштуница...

Чеда и лдповци фурају ту антикоштун жваку, јасно, из разлога да отклоне сумњу од себе, има ту елемената држтелоповисања.

Zaključak, ni sa jedne strane tračka svetla nema? :confused:

Ма ти си се баш показала тачна у твојим проценама:rotf:.
Где си ти уопште овде икад и видео неке моје процене?

Али, има једна, која се показала као тачна: ти радиш за непријатеље Србије и српства.

А то и није процена, него је такође толико очигледно, да не види само последњи ретард.
:kafa:

Zaključak, ni sa jedne strane tračka svetla nema? :confused:
Нема, међу расположивим политичким опцијама за Србију, већ 20 година у назад.

Онај, један, што је иоле био нешто мало изнад, њега, како знамо, убише, 12. марта 2003, ови остали гмазови.

ДСовци су антисрпске комуњаре, Тадић је јавно рекао да му годи кад га критичари упореде са геноцдиним Титом. Мићуновић јахач попова и верна геноцидна Титова комуњара и креатор ДСа.

Шешељ је доказао да је Србин 100% интелектуалац и доказао је зверима у антисрпском хашком трибуналу да је над Србима почињен геноцид и да је хашки трибунал антисрпски геноцидни трибунал.
Нема, међу расположивим политичким опцијама за Србију, већ 20 година у назад.

Онај, један, што је иоле био нешто мало изнад, њега, како знамо, убише, 12. марта 2003, ови остали гмазови.
Ђинђићева жена се дружи са усрашама и хвали како им је највећи пријатељ и да је њен муж био католик. Само идиот може негирати чињеницу да је Ђинђић подржавао бомбардовање и молио геноцидни Нато да не потпише мировни споразум са Милошевићем да бих он могао да вршља по Србији. Казна га је стигла, кад ће остале, па не бих требало још дуго да чекају.

Poslednja izmena:

Back