gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Video sam u biosu da mogu da overklokujem processor na 2,2 Ghz. Ako to uradim koje su posledice?
inace imam amd athlon xp 1700+
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti si veci genijalac od dudukaPchelar:Shabani pre nego sto pocnete da se smejete da znate da ti procesori ako su iz dobre serije rade bez problema na 2.2ghz pa i vise.
A i ovaj postavio pitanje sta ce da bude - pa probaj, neces izazvati ozonsku rupu. Ako radi - radi nista nece da mu fali.
Kako si to video u biosu da mozes da overklokujes na 2,2gh???Ako imas dobru plocu,kuler,memoriju,hladjenje....mozda i uspe.Sve u svemu probaj pa ako nemoze vratice ti on stara setovanja posle nekoliko sek. ako zabodeKTULU:Video sam u biosu da mogu da overklokujem processor na 2,2 Ghz. Ako to uradim koje su posledice?
milospv:Eh, moj 1700+ jedva radi na 1,1 GHz i na toj brzini se jos uzasno grije... Sa novim coolerom i pastom
slusaj gari, ja sam menjao frekvenciju sa 1450 na 2200! nisam u biosu imao e stoji mi amdathlonxp1700+ i sad ja da promenim na athlon 2200 al si glup.rastamann:Woone, video je da moze da podigne system na frekvenciju na kojoj po default-u radi AMD Athlon 2200+, a to svakako nije 2200MHz...Nalupetali ste se svetski, zajedno sa njim...
KTULU:slusaj gari, ja sam menjao frekvenciju sa 1450 na 2200! nisam u biosu imao e stoji mi amdathlonxp1700+ i sad ja da promenim na athlon 2200 al si glup.rastamann:Woone, video je da moze da podigne system na frekvenciju na kojoj po default-u radi AMD Athlon 2200+, a to svakako nije 2200MHz...Nalupetali ste se svetski, zajedno sa njim...
a athlon 2200 radi na 1,8GHz 8)
Rasta nikako ne moze biti glup. To sto vasa maticna podrzava brzinu do 2,2 GHz nije isto kao kad procesor clockujete na 2,2 Ghz. I moja ploca to moze, al kad stavim na 133 FSB... desava se katastrofaKTULU:tako je :wink:
A ti sigurno imas neku asusovu plocu pa ti stoji 1450 pa kad kliknes na to on ti ponudi jos ove tri frekvencije.Nego jesi li probao da klokujes ili ne?KTULU:a opcije su 1100,1450,1830 i 2200 MHz :wink:
Slazem se sa tobom niko od njih i ne razmislja sta pise da je tako onda su svi ludi koji kupuju barton 2500 koji radi na 1833Mhz ajde svi da uzmemo amd 1700rastamann:Woone, video je da moze da podigne system na frekvenciju na kojoj po default-u radi AMD Athlon 2200+, a to svakako nije 2200MHz...Nalupetali ste se svetski, zajedno sa njim...