Sta ce biti 15. marta?

• Začetnik teme Začetnik teme Hix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta ocekujete u narednu subotu?

• Bice veliko okupljanje i miran razlaz kao i do sada.

glasova: 13 30,2%
  • Bice nemira tu i tamo koji ce se smiriti.

glasova: 12 27,9%
  • Bice krvavi obracuni i Vucic ce uspeti da uvede vanredno stanje.

glasova: 9 20,9%
  • Pada Vucic.

glasova: 2 4,7%
  • Ne znam.

glasova: 7 16,3%

• Ukupno glasova
    43
Gledao sam dokumentarac o 5.Oktobru i pad Milosevica. Jedva je pao pored izborne kradje i velikih prethodnih nedaca i ogromnog broja ljudi. Policija je bila uz njega do zadnjeg. Plus sto su hteli i Rusi i Amerikanci da ga svrgnu, plus jaka opozicija. Voleo bih da vidim veliki broj ljudi, ali nisam nesto optimistican. Ne da ce 15. pasti, vec uskoro

S namerom se zastrašuje pričom o nasilju: "Vi znate da lažete, mi znamo da lažete"​

Programski direktor Crte Raša Nedeljkov veruje da će 15. marta studenti, kao u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, pokazati veliku profesionalnost i ozbiljnost.

• Haha
Reactions: Hix
Gledao sam dokumentarac o 5.Oktobru i pad Milosevica. Jedva je pao pored izborne kradje i velikih prethodnih nedaca i ogromnog broja ljudi. Policija je bila uz njega do zadnjeg. Plus sto su hteli i Rusi i Amerikanci da ga svrgnu, plus jaka opozicija. Voleo bih da vidim veliki broj ljudi, ali nisam nesto optimistican. Ne da ce 15. pasti, vec uskoro
Vala jedva je pao pored hiljade tona bombi i kradje glasačkih listića.....

Pa da, znaš onaj detalj iz 2000. kad je general vikao "Baci hemiju baci hemiju"

Znači bili su spremni za upotrebu WMD protiv nejači i ognji-šit-a

Тешко.

Back