Sta ce biti 15. marta?

• Začetnik teme Začetnik teme Hix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sta ocekujete u narednu subotu?

• Bice veliko okupljanje i miran razlaz kao i do sada.

glasova: 13 30,2%
  • Bice nemira tu i tamo koji ce se smiriti.

glasova: 12 27,9%
  • Bice krvavi obracuni i Vucic ce uspeti da uvede vanredno stanje.

glasova: 9 20,9%
  • Pada Vucic.

glasova: 2 4,7%
  • Ne znam.

glasova: 7 16,3%

• Ukupno glasova
    43

Hix

Veoma poznat
Poruka
12.686
  • Bice veliko okupljanje i miran razlaz kao i do sada.​

• Bice nemira tu i tamo koji ce se smiriti.​

• Bice krvavi obracuni i Vucic ce uspeti da uvede vanredno stanje.​

• Pada Vucic.​

• Ne znam.​

Da cujem drugari.

Poslednja izmena od moderatora:
da opozicija želi da napravi nerede a da režim ima podatke o tome kao što navodno ima ti organizatori bi preventivno bili pohapšeni.......s obzirom na ono što se plasira preko medija čini se da je režim zacrtao da to bude dan D jer su uvideli da im je svakim danom protesta rejting sve slabiji....moguće je da je Vučićev plan da ubaci provokatore u masu i napravi incidente koji će izazvati intervenciju policije a onda da proglasi vanredno stanje... tako to meni izgleda, možda grešim...ne znam samo da li je svestan da je u vanrednom stanju glavna vojska a nisam siguran da on može da ima poverenja u vojsku.....

"Mrtva usta ne govore"! Ovo je plan za 15. mart: Vučić pod zemljom, policajce ubijajte, niko neće odgovarati!​

1741792002219.png

"Mrtva usta ne govore"! Ovo je plan za 15. mart: Vučić pod zemljom, policajce ubijajte, niko neće odgovarati!

• Bice veliko okupljanje i miran razlaz kao i do sada.​

• Bice nemira tu i tamo koji ce se smiriti.​

• Bice krvavi obracuni i Vucic ce uspeti da uvde vanredno stanje.​

• Pada Vucic.​

• Ne znam.​

Da cujem drugari.
С обзиром да власт прижељкује немире и "иде" на њих...нај паметније би било да се одложи 15. март, на недељу или две.
Иако је режим све већ предузео, платио, организовао...зашто их још мало не нервирати, одлично нам иде.
А и због лепог времена.

da opozicija želi da napravi nerede a da režim ima podatke o tome kao što navodno ima ti organizatori bi preventivno bili pohapšeni.......s obzirom na ono što se plasira preko medija čini se da je režim zacrtao da to bude dan D jer su uvideli da im je svakim danom protesta rejting sve slabiji....moguće je da je Vučićev plan da ubaci provokatore u masu i napravi incidente koji će izazvati intervenciju policije a onda da proglasi vanredno stanje... tako to meni izgleda, možda grešim...ne znam samo da li je svestan da je u vanrednom stanju glavna vojska a nisam siguran da on može da ima poverenja u vojsku.....
Ma on nema uporista ni u jednom aparatu sile,ali mislim da su ti aparati pod kontrolom stranaca,tako da ce raditi sta im oni narede

Sta ce biti posle 15-marta ili + - dva tri meseca....

1.Ako SNS i Caci prevagnu....dobijamo 700000-1000.000 migranata uglavnom ovih prosvetara i ove dece sto su u blokadi napustice trajno Srbiju u potrazi za trbuhom za kruhom i pravnom drzavom. Ekipa iz Cacilenda (ja bi to nazvao Tursijinim Parkom) dobja unapredjenje i postaju bar direktori JKP-a po opstinama za pocetak a ko je istaknutiji ide na ambasadorsko ili ministarsko mesto...

2.Ako se SNS rasrafi na svim nivoima i pohapse ovi sto su se najvise nakrali (samo nastesnica radovi vrede max 3 mil a fakturisano je 63 mil EUR)..
Ima neke nade da se nesto spasi..al teska muka sve je devastirano..+ odletecemo munjevito u bankrot ili hiperinflaciju i nestasice..znaci oporavak ce biti dugotrajan

Pokusavaju da zaplase narod tako sto namerno u prvi plan guraju nepismene agresivne idiote koji bi trebalo da izazovu nekakve sukobe...
Standardna vuciceva perfidna demagogija.

ako tako krenu tu ce im biti kraj istog momenta

Sta ce biti posle 15-marta ili + - dva tri meseca....

1.Ako SNS i Caci prevagnu....dobijamo 700000-1000.000 migranata uglavnom ovih prosvetara i ove dece sto su u blokadi napustice trajno Srbiju u potrazi za trbuhom za kruhom i pravnom drzavom. Ekipa iz Cacilenda (ja bi to nazvao Tursijinim Parkom) dobja unapredjenje i postaju bar direktori JKP-a po opstinama za pocetak a ko je istaknutiji ide na ambasadorsko ili ministarsko mesto...

2.Ako se SNS rasrafi na svim nivoima i pohapse ovi sto su se najvise nakrali (samo nastesnica radovi vrede max 3 mil a fakturisano je 63 mil EUR)..
Ima neke nade da se nesto spasi..al teska muka sve je devastirano..+ odletecemo munjevito u bankrot ili hiperinflaciju i nestasice..znaci oporavak ce biti dugotrajan
Srbiji ne gine bankrot,pre ili kasnije,samo sto ce ranijim odlaskom nepomjanika,bankrot brze doci jer ne postoji politicar u Srbiji koji je spreman i sposoban da na zahtev stranaca,zalaze javna dobra u zamenu za vestacko disasanje,u vidu kredita.Bolje je casno bankrotirati,nego necasno zivotariti

• Bice krvavi obracuni i Vucic ce uspeti da uvede vanredno stanje.​

ako vam slucaj podmetnute zrtve lazara bacica nije indikator, dobicete ga opet, samo puta 10 ili 100

njemu se samo ucinilo da je bokser, tako kaze sada, a ne pominje pendrek, svi smo ludi koji odgledasmo video, ne znamo sa kojom jedinicom je dosao, jer ocigledno zandarmi ne znaju za njega i nju, mogli su da izlemaju celu,a ne samo njega, sto je i bio plan

samo sve snimajte, narocito sumnjiva lica koja se kriju iza maski

С обзиром да власт прижељкује немире и "иде" на њих...нај паметније би било да се одложи 15. март, на недељу или две.
Иако је режим све већ предузео, платио, организовао...зашто их још мало не нервирати, одлично нам иде.
А и због лепог времена.
izgleda da smo mi koji isto ili slicno razmisljamo u manjini, da slepa sila nije resenje

moguće je da je Vučićev plan da ubaci provokatore u masu i napravi incidente koji će izazvati intervenciju policije a onda da proglasi vanredno stanje... tako to meni izgleda,
pa ovaj lazar bacic je imao samo taj zadatak da se ubaci i popije pendrek, a okrive studenti - nema nikakvog boksera, on kaze da mu se ucinilo da je bokser, pre nego se onesvestio od siline udarca [ja dodajem pendrekomm, jer svi videsmo zandarmeriju kako bije]

А и због лепог времена.
Ni slucajno. To im je fazon da zaplase narod.

Back