Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.686
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ного оће опет да доноси вешалаBiće kišovito a pošto su ljudi zaplašeni nemirima sasvim moguće i ne toliko masovno, dakle mirna opcija.
Povremena kisa uz vetar.Biće kišovito a pošto su ljudi zaplašeni nemirima sasvim moguće i ne toliko masovno, dakle mirna opcija.
С обзиром да власт прижељкује немире и "иде" на њих...нај паметније би било да се одложи 15. март, на недељу или две.
Bice veliko okupljanje i miran razlaz kao i do sada.
Bice nemira tu i tamo koji ce se smiriti.
Bice krvavi obracuni i Vucic ce uspeti da uvde vanredno stanje.
Pada Vucic.
Ne znam.
Da cujem drugari.
Ma on nema uporista ni u jednom aparatu sile,ali mislim da su ti aparati pod kontrolom stranaca,tako da ce raditi sta im oni narededa opozicija želi da napravi nerede a da režim ima podatke o tome kao što navodno ima ti organizatori bi preventivno bili pohapšeni.......s obzirom na ono što se plasira preko medija čini se da je režim zacrtao da to bude dan D jer su uvideli da im je svakim danom protesta rejting sve slabiji....moguće je da je Vučićev plan da ubaci provokatore u masu i napravi incidente koji će izazvati intervenciju policije a onda da proglasi vanredno stanje... tako to meni izgleda, možda grešim...ne znam samo da li je svestan da je u vanrednom stanju glavna vojska a nisam siguran da on može da ima poverenja u vojsku.....
Srbiji ne gine bankrot,pre ili kasnije,samo sto ce ranijim odlaskom nepomjanika,bankrot brze doci jer ne postoji politicar u Srbiji koji je spreman i sposoban da na zahtev stranaca,zalaze javna dobra u zamenu za vestacko disasanje,u vidu kredita.Bolje je casno bankrotirati,nego necasno zivotaritiSta ce biti posle 15-marta ili + - dva tri meseca....
1.Ako SNS i Caci prevagnu....dobijamo 700000-1000.000 migranata uglavnom ovih prosvetara i ove dece sto su u blokadi napustice trajno Srbiju u potrazi za trbuhom za kruhom i pravnom drzavom. Ekipa iz Cacilenda (ja bi to nazvao Tursijinim Parkom) dobja unapredjenje i postaju bar direktori JKP-a po opstinama za pocetak a ko je istaknutiji ide na ambasadorsko ili ministarsko mesto...
2.Ako se SNS rasrafi na svim nivoima i pohapse ovi sto su se najvise nakrali (samo nastesnica radovi vrede max 3 mil a fakturisano je 63 mil EUR)..
Ima neke nade da se nesto spasi..al teska muka sve je devastirano..+ odletecemo munjevito u bankrot ili hiperinflaciju i nestasice..znaci oporavak ce biti dugotrajan
ako vam slucaj podmetnute zrtve lazara bacica nije indikator, dobicete ga opet, samo puta 10 ili 100
Bice krvavi obracuni i Vucic ce uspeti da uvede vanredno stanje.
izgleda da smo mi koji isto ili slicno razmisljamo u manjini, da slepa sila nije resenjeС обзиром да власт прижељкује немире и "иде" на њих...нај паметније би било да се одложи 15. март, на недељу или две.
Иако је режим све већ предузео, платио, организовао...зашто их још мало не нервирати, одлично нам иде.
А и због лепог времена.
pa ovaj lazar bacic je imao samo taj zadatak da se ubaci i popije pendrek, a okrive studenti - nema nikakvog boksera, on kaze da mu se ucinilo da je bokser, pre nego se onesvestio od siline udarca [ja dodajem pendrekomm, jer svi videsmo zandarmeriju kako bije]moguće je da je Vučićev plan da ubaci provokatore u masu i napravi incidente koji će izazvati intervenciju policije a onda da proglasi vanredno stanje... tako to meni izgleda,
Ni slucajno. To im je fazon da zaplase narod.С обзиром да власт прижељкује немире и "иде" на њих...нај паметније би било да се одложи 15. март, на недељу или две.
Иако је режим све већ предузео, платио, организовао...зашто их још мало не нервирати, одлично нам иде.
А и због лепог времена.
Pa daj boze da se uplasi i da ne dodjeNi slucajno. To im je fazon da zaplase narod.