šta biste uradili...

chokolada:
DJ_MaRe:
pa sta je on kriv... hteo da se ogrebe za sex sa dobrom ribom i nista vise.. A ona je ta koja je navodno sa mnom, a kara se sa strane... :roll:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Da, a on je taj koji ti je navodno ortak, pa se krese s tvojom ribom. :roll: :roll: :roll:
Bas ste ortaci, ono zesce..... :roll:
Stvarno te ne razumem, za tango je potrebno dvoje. Cak je on veci krivac posto te duze poznaje i ne bi trebao da kvari prijateljstvo zbog 5-minutnog "ubacivanja" :twisted: :evil:
A ne! nigde se ne spominje da mi je ortak!
Da je to situacije, ONDA bih i njega skokao, ali ovako... Potpunog neznanca bih pustio... zasto da robijam dvoje bez potrebe... 8)

DJ_MaRe:
A ne! nigde se ne spominje da mi je ortak! Da je to situacije, ONDA bih i njega skokao, ali ovako... Potpunog neznanca bih pustio... zasto da robijam dvoje bez potrebe... 8)
Kako bre ne spominjes, vidi ovo:
DJ_MaRe:
da zateknem devojku sa drugim ortakom> zadavio bih kucku, a njega bih pustio da ode...
A da je zateknem sa drugom devojkom> pa verovatno bih se pridruzio... 8)
E sad ne znam koja je tvoja definicija reci ortak! :roll:

chokolada:
DJ_MaRe:
A ne! nigde se ne spominje da mi je ortak! Da je to situacije, ONDA bih i njega skokao, ali ovako... Potpunog neznanca bih pustio... zasto da robijam dvoje bez potrebe... 8)
Kako bre ne spominjes, vidi ovo:
DJ_MaRe:
da zateknem devojku sa drugim ortakom> zadavio bih kucku, a njega bih pustio da ode...
A da je zateknem sa drugom devojkom> pa verovatno bih se pridruzio... 8)
E sad ne znam koja je tvoja definicija reci ortak! :roll:
pa nisam rekao Moj Ortak... nego samo ortak... znaci "kada bih je zatekao sa drugim tipom"... 8)

Back