Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.757
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
da ratujemo protiv rusa?
Jasno da je scenario sf, ali pade mi napamet jer uvek pricamo zasto ukrajinci ratuju protiv rusa.da ratujemo protiv rusa?
scenario je zanimljiv kao sf jer bi ih narod docekao sa cvecem ko hrvati nazziste 1941.
politika je malo vise od scenarija takve vrste...ukoliko se stvori jak front spram nekoga to je druga prica
ali da neko u srbiji stvori front protiv rusa i rusije...jednostavno ne verujem u to.
ma to sto ja i ti verujemo ne mora da znaci da smo u pravu...vidis kako se stvari obrnu za tili cas... rusi se jednostavno jos uvek neckaju da sravne ukrajinu sa karte sveta samo zato sto su vecina ljudi tamo isti kao oni... da je neko drugi, poljak, ceh, rumun.... do sad bi bio aerodrom.Jasno da je scenario sf, ali pade mi napamet jer uvek pricamo zasto ukrajinci ratuju protiv rusa.
Dobra xDja bih nasla novog decka.![]()
To vjerujem, čak i ako ne želiš dečka. Vidi goreja bih nasla novog decka.![]()
Znam sigurno samo da ne ih postovao pozive i nardjenja ni od koga, postupio bih u skladu sa svojim misljenjem, dosta je sto su me jednom vec zajebali.
ja bih nasla novog decka.![]()
Ратовао би мисти ... на страни РусаSamo bi Mstislav ratovao, niko vise
Hipoteticki, nasa vlast nas uebe, namesti nas za rat jer osudjujemo rusko delovanje u Ukrajni i posle nekog vremena Rusija ulece u Srbiju da cisti nasu vlast. Normalno, ide mobilisacija, drzava je pod napadom.
Sta bi ste vi ucinili? Bacili puske, predali se? Ratovali?
Samo bi Mstislav ratovao, niko vise