Sta biste ucinili kada bi Rusija zaratila sa Srbijom?

Autorska

Hipoteticki, nasa vlast nas uebe, namesti nas za rat jer osudjujemo rusko delovanje u Ukrajni i posle nekog vremena Rusija ulece u Srbiju da cisti nasu vlast. Normalno, ide mobilisacija, drzava je pod napadom.

Sta bi ste vi ucinili? Bacili puske, predali se? Ratovali?

@sukleta @ecio94
da ratujemo protiv rusa? :lol:
scenario je zanimljiv kao sf jer bi ih narod docekao sa cvecem ko hrvati nazziste 1941.

politika je malo vise od scenarija takve vrste...ukoliko se stvori jak front spram nekoga to je druga prica
ali da neko u srbiji stvori front protiv rusa i rusije...jednostavno ne verujem u to.

da ratujemo protiv rusa? :lol:
scenario je zanimljiv kao sf jer bi ih narod docekao sa cvecem ko hrvati nazziste 1941.

politika je malo vise od scenarija takve vrste...ukoliko se stvori jak front spram nekoga to je druga prica
ali da neko u srbiji stvori front protiv rusa i rusije...jednostavno ne verujem u to.
Jasno da je scenario sf, ali pade mi napamet jer uvek pricamo zasto ukrajinci ratuju protiv rusa.

Jasno da je scenario sf, ali pade mi napamet jer uvek pricamo zasto ukrajinci ratuju protiv rusa.
ma to sto ja i ti verujemo ne mora da znaci da smo u pravu...vidis kako se stvari obrnu za tili cas... rusi se jednostavno jos uvek neckaju da sravne ukrajinu sa karte sveta samo zato sto su vecina ljudi tamo isti kao oni... da je neko drugi, poljak, ceh, rumun.... do sad bi bio aerodrom.

Okacio ovu sliku.

1646265144590.jpeg

uvek me fascinira jedna pojava u ovom svetu da kad su najvažnije stvari u pitanju nikad se u suštini ne pita narod

možda ja i ne razumem kako i zašto ovaj svet radi kako radi, tako da jbg

"Čudno kako bi se pomisao na Zemlju povremeno tako nečujno uvlačila u njen um. Zemlja joj se, zapravo, uopšte nije dopadala. Sa svim tim gužvama, dezorganizacijom, kombinacijom anarhije kada su u pitanju ozbiljne stvari i vladavine sile kada su u pitanju gluposti. Nije volela njene nalete lošeg vremena, ožiljke na ispošćenom tlu, okeane krcate otpacima... Bila se vratila na Rotor prepuna zahvalnosti..."
Isaac Asimov - Nemezis.

Poslednja izmena:
Autorska

Hipoteticki, nasa vlast nas uebe, namesti nas za rat jer osudjujemo rusko delovanje u Ukrajni i posle nekog vremena Rusija ulece u Srbiju da cisti nasu vlast. Normalno, ide mobilisacija, drzava je pod napadom.

@sukleta @ecio94
Znam sigurno samo da ne ih postovao pozive i nardjenja ni od koga, postupio bih u skladu sa svojim misljenjem, dosta je sto su me jednom vec zajebali.

Господар нас никада неће увући у рат !

Његова политика је:
- Мир
- Јак динар
- Има посла

Back