P
pasuljsko rebarce
Gost
oma sam video da si iz rok miljea...najgori su oni koji su slusali folk, manje gori oni koji su mladost proveli po kafanama, bliski normalnosti oni koju su ljubitelji dobre i ozbiljne knjige, po mogustvu da nije beletristika... al rokeri...e to nema poredjenja... jos kad na to nakalemis mozak, duh, humor i neoptereconost licemerjem, malogradjanstinom, defetistickim strahom, ili pojavom koja ide ruku pod ruku sa sarkazmima...onda imas osobu kojoj nista nije strano ali osobom koja bolje od svih razume sta se oko nje desava.Pa ima veze, moje iskustvo kaže. Ima i ljudi odavde iz bgda koji nose matrice iz neke patrijarhalne sredine. ZApravo su puni gradovi takvih. Moja baka tetka je u II sv rau pstala trudna sa nemačkim oficirem, ok neudata žena, ali da se to desilo negde dole južno da li bi preživeka. U zemunu je bila druga priča.. moja prababa je najviše volela to dete. Niko nije osuđivao. Jednostavno, sredina. Okruženje. Sredina nameće jedan način. Da ja opet nisam odrastala u rok kulturi u smislu zabole me šta kažete na moje pocepane farke ne bih bila ovo što sad jesam, već možda neka uplašena žena negde u domaćinstvu koja ima da pere i kuva, a ne da se bavi tamo nekom naukom. Možda sam preterala, ali namerno.
problem je kad je zena pa je koci da sve pljune u lice