Šta biste učinili da zateknete suprugu u krevetu s drugim?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Kada voliš, ali stvarno, onda i praštaš

Ljubav pokriva mnoštvo grehova
Pa da, ali ljudi su više posesivni nego što umeju da vole. Smatraju ženu vlasništvom i to im udara na sujetu, tj ego.
Ako se žena kresnula sa nekim, pa šta sad, možda je i do muža, možda je zapostavljena i vice versa
pa koja žena koja je stvarno zadovoljna će se hvatati sa drugima? retko koja.
Neka se i volimo i sexamo i razvodimo ako ne možemo tugedr
Samo da ne bude ovih horora od osveta, vrela mast, skalpiranje, "*****!"
Jbt kako ljudi sebi upropaste život
Osveta, ljutnja. Povređena im je sujeta, ponos, ne znaju da se sastave posle toga, praktično im se svet ruši. To su fatalisti, kao ovi teroristi.

KraNp

Poznat
Poruka
9.263
Umesto da se pita gde je moja greska, ocigledno je nezadovoljna, da li joj dajem sve sto joj treba, ono kao vise je ne volim ali je moja i sad cu do kraja zivota da je maltretiram. Ko krava da je a ne osoba.
Bukvalno, ima muskaraca dice se pistoljima, autima, kucama, stanovima, zeni, ako imaju i ljubavnicu, dice se svojim vlasnistvom. Nedaj boze da ga zena osramoti. To im je gore od samog cina. Samo da svi misle kakav je on gazda i domacin.
Пази.....ти не схваташ просечног Србина. :) Теби је ДУЖНОСТ да је одвалиш од батина, и то по могућству пред читавом масом. Мора село да види да ниси "пиччка" и да не подржаваш то што она ради. Мораш да задржиш статус мушкарчине ! ;)

pop80

Iskusan
Poruka
5.710
Umesto da se pita gde je moja greska, ocigledno je nezadovoljna, da li joj dajem sve sto joj treba, ono kao vise je ne volim ali je moja i sad cu do kraja zivota da je maltretiram. Ko krava da je a ne osoba.
Bukvalno, ima muskaraca dice se pistoljima, autima, kucama, stanovima, zeni, ako imaju i ljubavnicu, dice se svojim vlasnistvom. Nedaj boze da ga zena osramoti. To im je gore od samog cina. Samo da svi misle kakav je on gazda i domacin.
voliš nekog..dođe neko nebitan npr ja i ponudi ti milion eura za sex.. da li bi pristala? da ili ne

milance19

Hot, blue and righteous
Moderator
Poruka
26.365
To sad govori o emocionalnoj zrelosti i vaspitanju muškaraca kod nas.

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Пази.....ти не схваташ просечног Србина. :) Теби је ДУЖНОСТ да је одвалиш од батина, и то по могућству пред читавом масом. Мора село да види да ниси "пиччка" и да не подржаваш то што она ради. Мораш да задржиш статус мушкарчине ! ;)
Možda u nekim zabačenim krajevima
Zahvaljujem Bogu što sam rođena u gradskoj sredini, mada se ovde mogu sresti osobe koje nose to sa sobom, samo to treba prepoznati.

P

pasuljsko rebarce

Gost
Zato i kazem
Jer ispadne da su po selima manijaci koji tuku a po gradu cvecke.
I po gradovima ima olosa ali veca sredina pa se teze procuje za takve
ako os da se ne zaebes, savet :)
pazi da ne naletis na nekog iz raspadnutog braka
de je makar jedan roditelj umetnik a ako je oboje begaj oma i ne citaj dalje
a jos ako je malo u winklu i lecen zbog schizo pa ima tajne frustracije da voli da pise kao drugi i ima klonove

probaj,pa nam javi...ako ne prodjes ko ona obezglavljena iz kurira

nego el si nam ti ozdravila?
kad cemo na kafu i reformu i da vis retro namestaj koji sam nabavio :lol:

Paula

black cat
Moderator
Poruka
16.912
Nema to veze sa gradom ili selom
Pa ima veze, moje iskustvo kaže. Ima i ljudi odavde iz bgda koji nose matrice iz neke patrijarhalne sredine. ZApravo su puni gradovi takvih. Moja baka tetka je u II sv rau pstala trudna sa nemačkim oficirem, ok neudata žena, ali da se to desilo negde dole južno da li bi preživeka. U zemunu je bila druga priča.. moja prababa je najviše volela to dete. Niko nije osuđivao. Jednostavno, sredina. Okruženje. Sredina nameće jedan način. Da ja opet nisam odrastala u rok kulturi u smislu zabole me šta kažete na moje pocepane farke ne bih bila ovo što sad jesam, već možda neka uplašena žena negde u domaćinstvu koja ima da pere i kuva, a ne da se bavi tamo nekom naukom. Možda sam preterala, ali namerno.

milance19

Hot, blue and righteous
Moderator
Poruka
26.365
Pa ima veze, moje iskustvo kaže. Ima i ljudi odavde iz bgda koji nose matrice iz neke patrijarhalne sredine. ZApravo su puni gradovi takvih. Moja baka tetka je u II sv rau pstala trudna sa nemačkim oficirem, ok neudata žena, ali da se to desilo negde dole južno da li bi preživeka. U zemunu je bila druga priča.. moja prababa je najviše volela to dete. Niko nije osuđivao. Jednostavno, sredina. Okruženje. Sredina nameće jedan način. Da ja opet nisam odrastala u rok kulturi u smislu zabole me šta kažete na moje pocepane farke ne bih bila ovo što sad jesam, već možda neka uplašena žena negde u domaćinstvu koja ima da pere i kuva, a ne da se bavi tamo nekom naukom. Možda sam preterala, ali namerno.
Ima istine.
Zavisi i od tvog karaktera.
Nekada moramo da se odupremo matricama kojima nas društvo ili roditelji sputavaju i syebavaju.