Sta bi ste ucinili da zateknete suprugu u krevetu s drugim muskarcem? Da li bi vas to pogodilo? Da li bi ste plakali i rezali sebi vene?

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim, da zateknete svoju suprugu kako se u krevetu igra sa drugim muskarcem?
Пожелео бих им да се и даље виђају,срећу у животу, и наравно развод брака.Sta bi ste ucinili da zateknete suprugu u krevetu s drugim muskarcem? Da li bi vas to pogodilo? Da li bi ste plakali i rezali sebi vene?
**** bih to drugog coveka pred zenom. svezo bi ga i naguzio.Sta bi ste ucinili da zateknete suprugu u krevetu s drugim muskarcem? Da li bi vas to pogodilo? Da li bi ste plakali i rezali sebi vene?
Zasto ja da placem i rezem vene? Njemu cu.Sta bi ste ucinili da zateknete suprugu u krevetu s drugim muskarcem? Da li bi vas to pogodilo? Da li bi ste plakali i rezali sebi vene?
pito bi jel rucak gotov il vecera..Sta bi ste ucinili da zateknete suprugu u krevetu s drugim muskarcem? Da li bi vas to pogodilo? Da li bi ste plakali i rezali sebi vene?
domine, monopol?A šta se igraju?
a sta bi ti uradio ?Sta bi ste ucinili da zateknete suprugu u krevetu s drugim muskarcem? Da li bi vas to pogodilo? Da li bi ste plakali i rezali sebi vene?
Ja bih se pomirio sa svojom zenom a svalera bih proglasio kucnim prijateljem.a sta bi ti uradio ?
tako sam i ja mislio ............do svoje 30-te.završilo bi se tragično po svo troje to je samo jedan od razloga zašto neću da se ženim ne pada mi na pamet a razloga je puno mrzi me sad da ređam
Bravo, a ja bih pride jos i zamolio naseg zajednickog novostecenog prijatelja da sledeci put povede i svoju damu.Ja bih se pomirio sa svojom zenom a svalera bih proglasio kucnim prijateljem.
Kad bih se osamio sa zenom, pitao bih je kako ti je bilo s njim i jel ti prijalo.
jel moze adresa ?Ne bi me pogodilo, više bi me pogodilo da zateknem suprugu u krevetu sa drugom ženom s obzirom da smo gej.
Ah da... stara dobra svinga.Bravo, a ja bih pride jos i zamolio naseg zajednickog novostecenog prijatelja da sledeci put povede i svoju damu.