Sta biste trenutno radili-da mozete????

Tamplja_90:
ja bih u Egipat...pa Kambodzhu...pa na Havaje...i na krstarenje Karibima....i malo kod Johnny Deppa.....:lol:

Kad bih ja to pozelela ja bih to i dobila.Meni je vise stalo da lezernosti, i sve da ide prirodno, prirodnim tokom.Necu sad da idem u Rio, kad nije sad pravi trenutak za to, nije mi to na redu, mnogi su nahranili svoje bubice raznim avanturama kad im nije bio vreme, pa su stali negde na pola ostvarenja svojih zelja i ambicija, samo zato sto nisu znali kad je pravi trenutak za nesto.

Pa jedino sto bih sada volela da uradim,a u tome me sprecava to sto mi cerka ide u skolu,jeste da sednem u kola i odem negde na more,da nocu mogu da sedim na plazi i blejim,da mogu da se setam da me niko ne smara.........posto su mi izlasci,provodi dosadili.
Volela bih da se skupi moja stara ekupa(koje eto vise nema)pa da ludujemo kao nekada.........
Ali uglavnom se trudim da radim ono sto volim...........eto u ovom trentku toliko zelim da vozim motor kao luda,da cu sada da je*bem kevu kada sednem.........dobro je dete mi je kod babe i dede.....:-)))))

Back