SweetChildOfMine
Zainteresovan član
- Poruka
- 141
Da mozete nesto da ucinite za Pancevo, sta bi to bilo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao pvo to za plate uopste nije tacno, kao drugo sta treba da rade, da daju otkaz?SweetChildOfMine:Pa zato i svi koji tamo rade imaju ekstra plate. A sta rade? Truju i sebe i druge. Zato ce nas pare jednog dana sve unistiti...
InCogNito NinjA:Razmishljao sam da ti odgovorim sa argumentima za sve tvoje tvrdnje ali kad sam prochitao ceo tvoj post shvatio sam da imash razmishljanje kao neka balavica pa se necu ni truditi ovo nije bilo da te uvredim nego stvarno prochitaj sve shto si napisala.Ono shto si ti napisala nije realno razmishljanje nego utopija gde ce svi dobijati isto koliko god da rade ....probali su vec to neki zato smo i ovde gde smo sada ..... Ako neko radi 14 sati dnevno ne znachi da ce imati i veliku platu ne mozesh porediti nekoga ko nosi 14 sati dzakove ili je prodavac i nekog ko je zavrshio ETF[\b] i sada je npr direktor u Telekomu i ima platu od neznam ni ja koliko cifara.
Sve u Svemu kad malo odrastesh shvatices....da je zivot pun takvih shto prichaju da sam ja vlast svima bi vam .,........tako da ......
Problem sa fabrikama se moze reshiti jedino sa ulaganjem para u remonte i filtere tj da se zagadjenje smanji a izmeshtanje ili zatvaranje fabrika .......ma u kom bre svetu vi zivite pa tako razmishljate
InCogNito NinjA:Ako neko radi 14 sati dnevno ne znachi da ce imati i veliku platu ne mozesh porediti nekoga ko nosi 14 sati dzakove ili je prodavac i nekog ko je zavrshio ETF i sada je npr direktor u Telekomu i ima platu od neznam ni ja koliko cifara.
Problem sa fabrikama se moze reshiti jedino sa ulaganjem para u remonte i filtere tj da se zagadjenje smanji a izmeshtanje ili zatvaranje fabrika .......ma u kom bre svetu vi zivite pa tako razmishljate
Budimo realni, tako je!Verovatno ih necemo ni imati...A i nije uopste poenta u nekakvim filterima, ne ide to tako.Lupis filter i sad ti je strava, treba unaprediti industriju da se to sto se ispusta, dalje preradjuje u supstance korisne coveku ili bar bezopasne po zdravlje!SweetChildOfMine:E pa ako cemo tako da razmisljamo onda nikad necemo ni da ih imamo
podSweetChildOfMine:Pa sto onda ti direktori Telekoma koji imaju platu od ne znam ni ja koliko cifara ne ucine nesto po pitanju tih filtera, nego glume neku velicinu a ni prebijenu paru ne bi odvojili iz svog dzepa za grad u kome ce mozda sutra pocrkati od neke bolestine prouzrokovane zagadjenjem, kao i njihova deca?
Dakle?
InCogNito NinjA:pod
1.oni uopshte ne zive u Panchevu primer je bio chisto za poredjenje sa time da ako radish 14 ili 15 sati ne znachi da cesh i imati para poenta je shta radish tj koje su ti kvalifikacije.
2.Niko nece da finansira licno izgradnju kada nema nikakvih interesa ....nego ce se jednostvano odseliti ako je u mogucnosti ....definitivno si trebala da zivish u vreme komunizma poshto je tada sve bilo drushtveno ....i onaj ko je imao je morao da daje da bi imali i oni koji ne rade nishta
3..forum jeste mesto gde se i sukobljavash sa tudjim mishljenjima a sad drugo je da kad posle svih argumenata ti ne izneses ni jedan kontra argument nego samo kazesh da je tema zatvorena zato shto se sukobljavamo.....pa to je svrha foruma kvalitetna diskusija ..
Slazem se da bi Panchevo trebalo da ima jachu lokalnu samoupravu i mislim da ce kao grad puno napredovati kada pare koje se prave ovde budu ulagale u fabrike koje su ovde tj u njihovo unapredjenje a ne za penzije itd kao shto je bilo do sada ....
SweetChildOfMine:I sta sad time pokusavas da postignes? Tom opaskom? Da me uvredis mozda?
Hoces da kazes da je tvoje misljenje ispravno i da ti najbolje znas da rasudjues?
E pa izvini, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Tako da ne kapiram tvoje prozivke.
Izneo si svoje misljenje i sad iskuliraj.
Ne zelim uopste vise da se bakcem oko tvojih glupih opaski.