Шта бисте јој ви урадиле

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se za ovo :)

Ja se kladim u sve Goddessine cipele da je Goddessa svojevremeno to radila i opet bi.
Vec sam pisala o tome :lol: ma koliko da sam nekulturna, moj izbor.
Hiljadu puta receno - ako nisi spreman da nesto nadjes, ne gledaj. Pa ja sam spremna.
Bivsem sam i listing online vadila kad sam posumnjala da ima nesto. I hvala Bogu sto sam to uradila jer bi me pravio ovcom i budalom ko zna koliko dugo jos. :roll:
Ali ne zanima me sta on radi. Ako radi to sa stilom, nek uziva :heart:
Ako mirise na zenski parfem, nije mu do sexa i stalno ima nove obaveze (sto je scenario uglavnom prevare jer muskarci retko istu kriju) normalno je da ja imam pravo da mu prevrcem po dzepovima.
Isto tako smatram da nemam to pravo ni ja niti bilo koja zena ako za to ne postoji povod.
Ali pazi logike, to je njegova privatnost! Cuj privatnost? :roll::roll::roll:
A sta je sa mojom privatnoscu, mojom vezom, cinjenicom da me neko pravi budalom itd.. ;)
Ja tu ne zelim da upropastim njega i njegovu sexy avanturicu. Nek bre uziva sa svojom.. drugaricom :mrgreen:
Ja zelim samo da ja dostojanstveno napustim parodiju.

A kakve si spremna posledice da snosis ako ti namesti nesto namenski da bi ga lazno optuzila?znaci i za to se ide u aps:ok:

Slazem se za ovo :)

Ja se kladim u sve Goddessine cipele da je Goddessa svojevremeno to radila i opet bi.
Vec sam pisala o tome :lol: ma koliko da sam nekulturna, moj izbor.
Hiljadu puta receno - ako nisi spreman da nesto nadjes, ne gledaj. Pa ja sam spremna.
Bivsem sam i listing online vadila kad sam posumnjala da ima nesto. I hvala Bogu sto sam to uradila jer bi me pravio ovcom i budalom ko zna koliko dugo jos. :roll:
Ali ne zanima me sta on radi. Ako radi to sa stilom, nek uziva :heart:
Ako mirise na zenski parfem, nije mu do sexa i stalno ima nove obaveze (sto je scenario uglavnom prevare jer muskarci retko istu kriju) normalno je da ja imam pravo da mu prevrcem po dzepovima.
Isto tako smatram da nemam to pravo ni ja niti bilo koja zena ako za to ne postoji povod.
Ali pazi logike, to je njegova privatnost! Cuj privatnost? :roll::roll::roll:
A sta je sa mojom privatnoscu, mojom vezom, cinjenicom da me neko pravi budalom itd.. ;)
Ja tu ne zelim da upropastim njega i njegovu sexy avanturicu. Nek bre uziva sa svojom.. drugaricom :mrgreen:
Ja zelim samo da ja dostojanstveno napustim parodiju.
Pošteno.
Neću da ulazim u to da li mislim da tvoj stav valja ili ne, šta bih ja i šta ne bih, bla-bla...ali cenim što to kažeš jasno i glasno i staneš iza toga.
Ali beskrajno mi je smešna ta priča "idem ja tako, gledam svoja posla, spotaknem se o kuče, padnem, ustanem, sednem na stolicu, pogledam u komp da vidim ima li prašine za brisanje, a kad tamo poruka kompromitujućeg sadržaja" i ostale varijacije na zadatu temu :lol:

Pošteno.
Neću da ulazim u to da li mislim da tvoj stav valja ili ne, šta bih ja i šta ne bih, bla-bla...ali cenim što to kažeš jasno i glasno i staneš iza toga.
Ali beskrajno mi je smešna ta priča "idem ja tako, gledam svoja posla, spotaknem se o kuče, padnem, ustanem, sednem na stolicu, pogledam u komp da vidim ima li prašine za brisanje, a kad tamo poruka kompromitujućeg sadržaja" i ostale varijacije na zadatu temu :lol:

A ja zamisljam spoticanje o kuce. Kuca skiknu ona vrisnu, drz se za stolicu a stolica na tockice :lol::lol::lol:
Imas bonu od mene za ovo smejanje:cmok2:

Pošteno.

Ma sto je najgore ljudi moji, ja svakom svom potencijalnom na prvom date-u kazem da prevrcem po dzepovi. Oni misle da se zezam. Kad im objasnim kako se uzima listing online tek onda poveruju :lol:
Upozoravam ih samo da nisam, glupa ni naivna i nemam problem sa tim da mi neko i kaze da je to nekulturno . Ok, nekulturno, ne mozemo svi da budemo kuRturni.. :mrgreen:
A to "slucajno" otkrivanje ne postoji ko sto ne postoji slucajno ostavljanje tel na stoju sa odredjenim sadrzajima.

Моја форумска другарица ме је малопре питала за савет:confused:

Наиме, њен драги је добио "писамце" овакве садржине:

"ne mogu da verujem da te vidim..dugoooo te nema ..zaboravio si me..."

Пошто је он изашао на тренутак из куће, а на компу остала страна
са поменутом поруком,...коју није могла, а да не прочита ;) и
синула јој је идеја...:zper:

Села је за комп, па уместо њега написала
одговор дотичној
(која је иначе модератор на том форуму).... и..кренула је преписка
:zcepanje:

Напомена:
("xxxxx" је моја другарица која пише уместо њеног драгог, а
"yyyyy" је особа која пише њеном драгом, тј. поменута модераторка)

Савет који је она тражила од мене је био:
"Шта би јој ти урадила, да си била на мом месту",..и
ја сам јој одговорила,
да бих писала супермодератору да је одмах банује зато што је
"злоупотребила функцију" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ма, да је нека модераторка писала мом драгом тако нешто,
не бих ја била тако "мила и слатка" као што је ова моја другарица,
ја бих њој "забацила" мало жешћу удицу,..наравно као да то ОН пише,
па бих је сачекала на кривини..
15.gif

Него,...шта бисте јој ви урадиле да сте биле на месту те моје
другарице"
:?:

.

:roll::roll::roll::roll:
Ništa...to je samo forum...pitala bih ga što je bukvalista i nepristojan....a i trudila bih se da ne čitam tuđu poštu.

Ma sto je najgore ljudi moji, ja svakom svom potencijalnom na prvom date-u kazem da prevrcem po dzepovi. Oni misle da se zezam. Kad im objasnim kako se uzima listing online tek onda poveruju :lol:
Upozoravam ih samo da nisam, glupa ni naivna i nemam problem sa tim da mi neko i kaze da je to nekulturno . Ok, nekulturno, ne mozemo svi da budemo kuRturni.. :mrgreen:
A to "slucajno" otkrivanje ne postoji ko sto ne postoji slucajno ostavljanje tel na stoju sa odredjenim sadrzajima.

Nemoj da me pogrešno shvatiš ali to priznanje na potencijalnim dejtovima je simpatično ali samo na početku ... Šta misliš koliko vremena treba da prođe dok se lik ne smori jako i kaže dosta.Mislim kad razmisliš bolje to je jako veliki pritisak na njih...na bilo koga...Ako čovek hoće nešto da sakrije sakriće nije retard da ne zna...Samo će biti mnogo pažljiviji kod tebe jer si iskusna u tome :lol: Ali, eto, kaže ti da je na poslu kad ono trt.Pola sata drpanja ne mo'š provaliti pa da si ne znam kako profi ako on to hoće da sakrijeIl kaže ti da ide s drugom na pivo...a ono...Bzvz se opterećuješ po meni. Šta kažeš momku kad ti kaže da ide da se vidi na sat, dva s drugarom?Ozbiljno me zanima.

Nemoj da me pogrešno shvatiš ali to priznanje na potencijalnim dejtovima je simpatično ali samo na početku ... Šta misliš koliko vremena treba da prođe dok se lik ne smori jako i kaže dosta.Mislim kad razmisliš bolje to je jako veliki pritisak na njih...na bilo koga...Ako čovek hoće nešto da sakrije sakriće nije retard da ne zna...Samo će biti mnogo pažljiviji kod tebe jer si iskusna u tome :lol: Ali, eto, kaže ti da je na poslu kad ono trt.Pola sata drpanja ne mo'š provaliti pa da si ne znam kako profi ako on to hoće da sakrijeIl kaže ti da ide s drugom na pivo...a ono...Bzvz se opterećuješ po meni. Šta kažeš momku kad ti kaže da ide da se vidi na sat, dva s drugarom?Ozbiljno me zanima.

Srecan put .. Ne kapiras.. Fora je u stavu koji nametnem, naravno da ne mogu da kontrolisem niciji svaki korak niti mi je to cilj ;)

Drugarici bih rekla da je radoznala nevaspitana krava :lol:
Sa sve - 'nema ljutiš, ali ti si stvarno bolid'.

Stvarno..
Čim uočim i naznaku ljubomore u sebi, moram brzo da pozatvaram sve moguće izvore vode i hrane, da je ne hranim više, nego da umre, odma' i sada, tu, tog momenta, jerbo mnogo nije zdrava.
Mislim, ako to ne bih uradila, bilo bi kao da hranim pantljičaru :lol:

Моја форумска другарица ме је малопре питала за савет:confused:

Наиме, њен драги је добио "писамце" овакве садржине:

"ne mogu da verujem da te vidim..dugoooo te nema ..zaboravio si me..."

Пошто је он изашао на тренутак из куће, а на компу остала страна
са поменутом поруком,...коју није могла, а да не прочита ;) и
синула јој је идеја...:zper:

Села је за комп, па уместо њега написала
одговор дотичној
(која је иначе модератор на том форуму).... и..кренула је преписка
:zcepanje:

Напомена:
("xxxxx" је моја другарица која пише уместо њеног драгог, а
"yyyyy" је особа која пише њеном драгом, тј. поменута модераторка)

Савет који је она тражила од мене је био:
"Шта би јој ти урадила, да си била на мом месту",..и
ја сам јој одговорила,
да бих писала супермодератору да је одмах банује зато што је
"злоупотребила функцију" :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Ма, да је нека модераторка писала мом драгом тако нешто,
не бих ја била тако "мила и слатка" као што је ова моја другарица,
ја бих њој "забацила" мало жешћу удицу,..наравно као да то ОН пише,
па бих је сачекала на кривини..
15.gif

Него,...шта бисте јој ви урадиле да сте биле на месту те моје
другарице"
:?:

.
majmuni.jpg

pa ovo je priča za jaslice :hahaha: :rotf: :hahaha:
ali svi znamo koliko ozbiljnijih situacija ovde ima :per: kada bračni drug ili drugarica uhvate forumaša,forumašicu ili modove u konkretnim stvarima kao što se to često dešava u *Forumske igre bez granica * :hahaha:
zatim iste situacije ali bez bračnih partnera ali sa glavnim ulogama forumaša,forumašica i RAZNIH VRSTA modova :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back