INDIANA JONS
Obećava
- Poruka
- 66
Imam 14 godina,i zanima me sta bih mogao da treniram od borilackih vestina?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u zavisnosti od tvoje konstitucije i na osnovu toga kako gledash na borbu( da li zhelish da se mlatish ili samo neutralishesh napad) izaberi ono shto ti najvishe odgovara
hehe,
Milos se sali,al neka...
edukuj se prvo,utrosi par meseci na gledanje filmova,jet lija,brus lija(nema veze sto je uglavnom prevazidjen al gledaj) stivena sigala...jest to su samo filmovi,...djeki cena... itd...
pa pogledaj malo ozbiljnije neke diskove o borilackim vestinama,malo ultimat borbe i slicno,..il borbe kik boksera,boksera,judista karatista...
pa onda se odluci,...
Uzmi svakako u razmatranje i Ninjutcu Blaze Nastove,i Wing Chun kung fu ...
naravno neko rece judo,to moze biti dobro ako te zanima da ojacas,opet neko rece udaracke vestina tu ti je wing chun jak ,...
Ki aikido Jeremic Milana je prelep i vrlo mocan...(rad sa katanom,stapom...)
pa opet,razlicite borilacke vestine preferiraju razlicita resenja za borbu...
odmah da ti kazem da je svaka odbrambena vestina zapravo vrlo opasna...jer odbrana je u kontra napadu to jest u okretanju situacije,sto rece jedan moj sensei"fazon je da budes u boljoj poziciji" i to je to.
dakle ako biras vestinu kojom ces se baviti ceo zivot,onda to svakako znaci da nije gubljenje vremena da pregledas materijal i par nedelja i da obidjes barem desetak sala...
Pozdrav
Ајде ја да се надовежем.
Почео бих нешто рекреативно да тренирам, првенствено због кондиције. Тако да и мене занима коју вештину препоручујете за стицање кондиције?
И још нешто, имао сам проблема са лигаментима колена, па ме занима и колико је за мене безбедно да тренирам неку борилачку вештину.
Imam 14 godina,i zanima me sta bih mogao da treniram od borilackih vestina?