Шта би влада ДС+СНС+СПС донела Србији?

Шта ће донети коалиција ДС-СНС-СПС?

• Ништа

• Биће то добра влада

• Не не не не само њих не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
У последње време све се више прича о коалицији СНС и ДС, па и отворено се показују одређене симпатије једних према другима. Шта мислите, шта би ова влада донела Србији и Србима?

krađa neviđena..kad se spoji ono što je kao bilo nespojivo onda tek dolazi do zla...jer su tad pogazili svoja obećanja da su neprijatelj i jednidrugih i to politički,pa posle im ne smeta da budu jedni s drugima narod bi uvideo farsu i da su sve shto su govorili obichna lagaranja...kao što i jeste...
tad bi anstupila nevidjena alavština jer drugu p riliku više ne bi dobili....

У последње време све се више прича о коалицији СНС и ДС, па и отворено се показују одређене симпатије једних према другима. Шта мислите, шта би ова влада донела Србији и Србима?

Највероватније гонореју и херпес.

hleb od 3 din
i benzin za dz:)))))))))))))))))))))))))))

Е па и ти сад ... Јевреји су створили СНС преко рачуна ДС ... Шта да ти кажем ... 2 милиона еура је пребачено СНС од стране ДС након распада СРС, а у кешу пре распада су Вучић и Томо примили по пола милиона еурића

Ja mislim da je za Srbiju najbolja Vlada Koštunica - Tadić a može i SPS. Jer Tadić i Koštunica nekako bi mogli kontrolisati jedan drugog niti da budu previše popustljivi prema raznim ucjenama niti da budu totalno konzervativni. Nažalost mislim da je to puklo i da nema više ništa od toga.
A ovo SNS je smješno, SNS je bila ozbiljna alternativa dok nisu počeli praviti cirkus. Pozovu 100 000 ljudi 2 puta i ništa se ne desi, nema ozbiljnog koncepta sem kritike vlasti, onda hoće vlast po svaku cijenu. 1000 puta su izmijenili zahtjev termina izbora i zaista za nekog sa strane djeluju dosta konfuzno i neozbiljno. Dalje šta traže s njima u savezu neki komunisti, karić i ne znam ni ja ko. Znači hoće vlast po svaku cijenu, važno je da imaju glasova nebitno od koga.

Ne volim takve partije koje ne drže do nekih principa, nemaju program sem demagoških priča kriminal, korupcija ovo ono. I još nešto žao mi onog naroda koje vidim na mitinzima, vidi se da ih jebjeda i nemoć dovela tu, vjeruju im a onda se raziću, a mislim da se pitaju zašto su uopšte dolazili i šta su postigli. Drugi miting apsolutna kopija prvog

Poslednja izmena:
Е па и ти сад ... Јевреји су створили СНС преко рачуна ДС ... Шта да ти кажем ... 2 милиона еура је пребачено СНС од стране ДС након распада СРС, а у кешу пре распада су Вучић и Томо примили по пола милиона еурића
:klap::klap::klap:

Back