mario80
Legenda
- Poruka
- 72.808
Šta sam loše rekao? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bojimo se mi od vas SNS botova i vaseg pickoustog gazde.Da nisi osetio knedlu u grlu kad si video naslov?![]()
Izmedju Srba i Hrvatijanaca da, ali Srbijanci i Hrvatijanci kao jaje jajetu.Одавно сам схватио да је тамо и овде све исто.
Све је исто, а опет тако различито.
Као између Срба и Хрватијанаца.
Толико смо исти, а толико нас светлосних година дели ...
Божије чудо !
Sve ovo biljezimo, citat cemo ti u uvce dok budes kopao.Ne bojimo se mi od vas SNS botova i vaseg pickoustog gazde.
Samo mozete da nastavite da nam ga pusite.
![]()
Ma ne, prosto poziveš ljude da se pridruže.Najbolje je kežual, u kafani.
Те информације имају а нису никада имали информације:eheheee imaju oni i koliko su ti pelena promenili
kad sam trebao da dobijem dozvolu za izlazak na aerodromsku pistu pitali me "oko kakvog bicikla si se svadjao sa komšinicom?"
Danka je prodata.- немају појма ко је убио Данку Илић,
Те информације имају а нису никада имали информације:
- да се спрема напад на Србе на КиМ сваки пут када се десио,
- ко је покушао да убије оно српско дете на КиМ,
- да онај психопата из Младеновца има на располагаљу читав арсенал оружја и да се људи жалили на њега годинама и да ће побити ону децу,
- да онај болесник из Рибникара спрема пакао за децу и да се хвалио тиме и да га је отац учио, и то малолетног, да пуца у стрељани,
- немају појма ко гази децу по путевима и није одговарао,
- немају појма ко дилује дрогу по улицама, само што дилери нису изнели тезге да продају хероин испред школа,
- немају појма ко је вадио органе Србима са КиМ и заробљеним војницима и продавао,
- немају појма где су све покрадене паре у последњих 30-40 година,
- немају појма ко је крао децу по породилиштима деценијама,
- немају појма ко је убио Данку Илић,
- немају појма шта раде вође навијача и чиме се баве,
- немају појма ко је направио с.р.ње на станици у Новом Саду,
- немају појма да шиптари већ 24 године краду шуму и пљачкау села са ове стране копнене зоне безбедности и нико их не спречава у томе,
Супер раде свој посао. Много је важније да тајне службе знају са киме се ј..б..а..ла која певачица а шта нам непријатељ ради и како нам се држава и нација распада нема везе.
Da SNS nije uzeo procenat možda?Danka je prodata.
To je zato što ne čitaš knjige nego se praviš pametan. Tako je od prvog dana. PU ti je u 29-om, a sve ostalo su PS.kad su to promenili?
doduše odavno ne dobijam pozivnice i čestitke pa ne znam...
Posle policije, vijske, kobri, dodje red i na BIA-u, valja se, bindžovanja radi, pao sneg pa da se ne opuštaju nezadovoljni a ubedjeni u bzbrižnu budućnost,
Iznosite svoje stavove, vredjate neistomišljenike, prijavite uredno kad vam uzvrate uvredu, tražite demokratski brzu reakciju
Isključite forum a onda vam zazvoni telefon....
Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
Šta bi vi uradili leba vam?
- autorska 100% -
Murga nije obican drotmene su zvali na informativni razgovor pre ima sigurno 20 god.nisu me zvali telefonom pristojno su dosli do vrata i rekli da li sutra mogu da dodjem u kancelariju tu i tu na neki informativni razgovor,nije mi bilo svejedno jer sam u tom trenutku imao u glavi gomilu gluposti u glavi jedino mi nije bilo jasno zasto db a ne obicna policija
ujutro sam se lepo obukao zvao advokata i rekao mu gde idem i akp mu se ne javim 2 sata da me vadi kako zna i ume
.ova dvojica sto su me zvali su me sacekali i pustili u prostoriju gde su bili neki jos iskusniji vukovi.ponudili su me prvo viskijem i rekli da je sve u redu da ne brinem a to me prepalo jos vise i onda ulazi lik u vojnickim cizmama spreman i seda sa strane i onda onaj nas pocinje da mi cita nesto u fazonu da je nasa zemlja potpisnica ugovora za borbu protiv terorizma.ja u soku kakav crni terorizam ajde ovo pilicarenje sto sam radio da prezivim ali terorizam.auu reko a onaj u cizmama me samo gledam a onaj nas mi namigne i kaze amer
ja i dalje ne kapiram sta se desava i oni mi vade neki listing gde sam preko neta pretio jednom norvzaninu a to je bilo posle onih desavanja na kosovu 2003 cini mi se kada su shiptari palili nase crkve i to norvezanin vehabija
uglavnom nasi su na osnovu prijave tok norvezanima amerima da sam mu pretio morali po sluzbenoj duznosti da me ispitaju.eto ti sad reko aman klao sam se sa njima do pre par godina a sada slusa njihov kako me ispituje.gadno vreme bilo...
Ово је најтачнији опис рада и способности наших тајних служби у историји.da li su znali ili nisu ne znam niti je moje ali od nekuda mora da se počne
recimo skupljanje imena nastavnika koji primaju ohoho platu plus alavo dopunjuju privatnim časovima jer gistro šatro ne mogu to isto da kažu na času,
pa pošalju tudju maloletnu decu na saobraćajnice i raskrsnice bez upozorenja na opasnosti pa deca skaču po tudjim automobilima jer su ih ti isti nastavnici naučili da su to te ljudske slobode i demokratska prava i naravski - empatija ka stradalima kao najvažnije jer bez toga džaba sve polupane šoferšajbne zatečenih učesnika u saobraćaju sa ko zna kojom svojom mukom koju su krenuli da reše...
Ово је најтачнији опис рада и способности наших тајних служби у историји.
Закопао си их горе и више него сви текстови и потези до сада.
Одлично речено, наша служба се бави првенствено који професор или наставник даје приватни час из свог предмета и тако заради 1000-1500 динара. Јер се наше службе само тиме и слично баве.
Одлично си рекао "мора од некуд да се почне" ово је толико истинито да ће много да их боли јер они тек сада почињу да раде као нешто и да појма нису имали шта им се испред носа дешавало и ко је шта радио последњих 50 година. Сви нам растурише државу.
Не верујем да си свесно то урадио али за ово заслужујеш орден јер си рекао највећу истину у 2-3 реченице како раде и шта раде наше службе.
Sad ce opet da te zovu sto si ih tužio da te zvali.mene su zvali na informativni razgovor pre ima sigurno 20 god.nisu me zvali telefonom pristojno su dosli do vrata i rekli da li sutra mogu da dodjem u kancelariju tu i tu na neki informativni razgovor,nije mi bilo svejedno jer sam u tom trenutku imao u glavi gomilu gluposti u glavi jedino mi nije bilo jasno zasto db a ne obicna policija
ujutro sam se lepo obukao zvao advokata i rekao mu gde idem i akp mu se ne javim 2 sata da me vadi kako zna i ume
.ova dvojica sto su me zvali su me sacekali i pustili u prostoriju gde su bili neki jos iskusniji vukovi.ponudili su me prvo viskijem i rekli da je sve u redu da ne brinem a to me prepalo jos vise i onda ulazi lik u vojnickim cizmama spreman i seda sa strane i onda onaj nas pocinje da mi cita nesto u fazonu da je nasa zemlja potpisnica ugovora za borbu protiv terorizma.ja u soku kakav crni terorizam ajde ovo pilicarenje sto sam radio da prezivim ali terorizam.auu reko a onaj u cizmama me samo gledam a onaj nas mi namigne i kaze amer
ja i dalje ne kapiram sta se desava i oni mi vade neki listing gde sam preko neta pretio jednom norvzaninu a to je bilo posle onih desavanja na kosovu 2003 cini mi se kada su shiptari palili nase crkve i to norvezanin vehabija
uglavnom nasi su na osnovu prijave tok norvezanima amerima da sam mu pretio morali po sluzbenoj duznosti da me ispitaju.eto ti sad reko aman klao sam se sa njima do pre par godina a sada slusa njihov kako me ispituje.gadno vreme bilo...
Kad te BIA pozove onda si neki važan lik a ne prdara sa Krstarice.
Posle policije, vijske, kobri, dodje red i na BIA-u, valja se, bindžovanja radi, pao sneg pa da se ne opuštaju nezadovoljni a ubedjeni u bzbrižnu budućnost,
Iznosite svoje stavove, vredjate neistomišljenike, prijavite uredno kad vam uzvrate uvredu, tražite demokratski brzu reakciju
Isključite forum a onda vam zazvoni telefon....
Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
Šta bi vi uradili leba vam?
- autorska 100% -
Ma to davno bilo i drugo neko vreme zaboraviliSad ce opet da te zovu sto si ih tužio da te zvali.![]()
Sad je lakše da nadrljamo. Da napipamo ćorku drugovi.Ma to davno bilo i drugo neko vreme zaboravili.nisam godinama to nikom ni pominjao ali sada mi smesno zbog razloga
a i vidis jos onda su mogli tacno da te napipaju preko neta i to nisu bile drustvene mreze kao sada
![]()