svaki pošten posao ima svoju svrhu i rešava nečiji problem te je stoga vredan pažnje i uvažavanja....ja sam magacioner
drže nas pod kamerama![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaki pošten posao ima svoju svrhu i rešava nečiji problem te je stoga vredan pažnje i uvažavanja....ja sam magacioner
drže nas pod kamerama![]()
Prosvjednici kažu NE TREBA IM KRST u prosvjedu jer je Crkva totalitarna i nedemokratska tvorevina.jel sam vam obecao da cemo da srusimo aljeka samo da nam treba malo vise vremena?
jesam.
e pa polako se spremite, dolazi to vreme, generalstab macku o rep, sto ste krali za bajdena bolje da niste. to vam je minus, u ovom trampovom mandatu aljek ce da odleti sa vlasti, to vam je sto vam je pa racunajte polako kada cete da prelecete na nasu stranu
av mora da ode kao asad, zna i on sam, samo ga stislo, ne zna kud ce, neka se javi njegov bot#1 na pp, ja cu da mu kazem gde, imam ideju
Отац Јован Пламенац: Вучића чека судбина Асада или Мила? СПЦ да подржи студенте!
Gospodin Karlos Valderamaja kad sam ti video logo pomislio sam da si Pablo Eskobar![]()
Posle policije, vijske, kobri, dodje red i na BIA-u, valja se, bindžovanja radi, pao sneg pa da se ne opuštaju nezadovoljni a ubedjeni u bzbrižnu budućnost,
Iznosite svoje stavove, vredjate neistomišljenike, prijavite uredno kad vam uzvrate uvredu, tražite demokratski brzu reakciju
Isključite forum a onda vam zazvoni telefon....
Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
Šta bi vi uradili leba vam?
- autorska 100% -
Prosvjednici kažu NE TREBA IM KRST u prosvjedu jer je Crkva totalitarna i nedemokratska tvorevina.
Namnožili se SATANISTI koekude ?![]()
Ne postoji PU Majke Jevrosime nego PS.Oni ne tuku
to rade u PU Majke Jevrosime
HVali opcija: Pozvala bih Stojka da me isprati
Posle policije, vijske, kobri, dodje red i na BIA-u, valja se, bindžovanja radi, pao sneg pa da se ne opuštaju nezadovoljni a ubedjeni u bzbrižnu budućnost,
Iznosite svoje stavove, vredjate neistomišljenike, prijavite uredno kad vam uzvrate uvredu, tražite demokratski brzu reakciju
Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
- autorska 100% -
Nema tu šta da razmišljaš. Peškir i četkicu za zube i na doručak.
- autorska 100% -
Nešto su im drndali oko telefonaŠta bilo sa onima koji su pozvani?
Jel ti to tvoj Fahmi Junior rekao da nas testiras?
- autorska 100% -
Da nisi osetio knedlu u grlu kad si video naslov?Jel ti to tvoj Fahmi Junior rekao da nas testiras?
![]()
Šta bi vi radili kad bi vas BIA pozvala kulturiška na kafu i kroasane?
Rekao bih da sam na dieti...
Jedino bih mozda sa Ljubanom Karanom popio pivo ispred dragstora...ali da @Straks92 plati...
...
A šta ima da razgovaraš sa onima koji veštački održavaju studentski status samo da ne bi sebi priznali da im se ne radi u životu za onu platu a fakultet ih odavno više i ne zanima?Bia koliko sam video nema kapacitete da prijateljski razgovara sa svim studentima?![]()
Sad je prilika za biznis zidati privatne zatvore i prodavati smeštaj unapred sns banditima!
Čitam Vaše teme na Teorijama Zavere ne komentarišem ništa mislim se u sebi "ovaj garant radi u državnoj bezbednosti, kakva pamet, kakva pronicljivost" nego zaista jel meću nešto u vakcine?
Sa tucanim staklom i mišomorom neka hvalaEto vidis...moracemo na kafu i kroasan...o trosku drzavnome...i samo u proverene DB pekare...
...
samo treba izbegavati kamione sa peskom, ne preticati ih i pustiti ih da prodju...Nema tu šta da razmišljaš. Peškir i četkicu za zube i na doručak.
Odbijanje tako ljubaznog poziva može da izazove saobraćajnu nesreću.
kad su to promenili?Ne postoji PU Majke Jevrosime nego PS.
mene su zvali na informativni razgovor pre ima sigurno 20 god.nisu me zvali telefonom pristojno su dosli do vrata i rekli da li sutra mogu da dodjem u kancelariju tu i tu na neki informativni razgovor,nije mi bilo svejedno jer sam u tom trenutku imao u glavi gomilu gluposti u glavi jedino mi nije bilo jasno zasto db a ne obicna policija
ujutro sam se lepo obukao zvao advokata i rekao mu gde idem i akp mu se ne javim 2 sata da me vadi kako zna i ume
.ova dvojica sto su me zvali su me sacekali i pustili u prostoriju gde su bili neki jos iskusniji vukovi.ponudili su me prvo viskijem i rekli da je sve u redu da ne brinem a to me prepalo jos vise i onda ulazi lik u vojnickim cizmama spreman i seda sa strane i onda onaj nas pocinje da mi cita nesto u fazonu da je nasa zemlja potpisnica ugovora za borbu protiv terorizma.ja u soku kakav crni terorizam ajde ovo pilicarenje sto sam radio da prezivim ali terorizam.auu reko a onaj u cizmama me samo gledam a onaj nas mi namigne i kaze amer
ja i dalje ne kapiram sta se desava i oni mi vade neki listing gde sam preko neta pretio jednom norvzaninu a to je bilo posle onih desavanja na kosovu 2003 cini mi se kada su shiptari palili nase crkve i to norvezanin vehabija
uglavnom nasi su na osnovu prijave tok norvezanima amerima da sam mu pretio morali po sluzbenoj duznosti da me ispitaju.eto ti sad reko aman klao sam se sa njima do pre par godina a sada slusa njihov kako me ispituje.gadno vreme bilo...
jaooo evo ga antivakser slučaj.... razume se u laboratoriju a ne zna mobilni da izabere...Naravno da stavljaju kako bi ti živeo bolje, lepše, bez ikakvih bolesti što duže. Poyy te penyioni fond i farmacija![]()