Šta bi vi radili kad bi vas BIA pozvala kulturiška na kafu i kroasane?

Ja bi kad bi mene bi zvali bi ja bi onda:

• Ukupno glasova
    20
  • Ova anketa će se završiti: .

Posle policije, vijske, kobri, dodje red i na BIA-u, valja se, bindžovanja radi, pao sneg pa da se ne opuštaju nezadovoljni a ubedjeni u bzbrižnu budućnost,
Iznosite svoje stavove, vredjate neistomišljenike, prijavite uredno kad vam uzvrate uvredu, tražite demokratski brzu reakciju
Isključite forum a onda vam zazvoni telefon....
Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
Šta bi vi uradili leba vam?

- autorska 100% -
Odazvao se. Doio batine. Otišao kući. Pravio plan kako da polupam jednog po jednog

Posle policije, vijske, kobri, dodje red i na BIA-u, valja se, bindžovanja radi, pao sneg pa da se ne opuštaju nezadovoljni a ubedjeni u bzbrižnu budućnost,
Iznosite svoje stavove, vredjate neistomišljenike, prijavite uredno kad vam uzvrate uvredu, tražite demokratski brzu reakciju
Isključite forum a onda vam zazvoni telefon....
Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
Šta bi vi uradili leba vam?

- autorska 100% -
nebitan sam suviše da bi se samnom bavili...imaju oni preča posla...drma se fotelja njihovom šefu...moraju da podmeću amortizere pod nogice fotelje da on može mirno da spava...

nebitan sam suviše da bi se samnom bavili...imaju oni preča posla...drma se fotelja njihovom šefu...
e vidiš, dolazimo polako do poente...
ljudi su posatli toliki egoisti i toliko ubedjeni da su bitni samo ne postavljaju pitanje - a kome si bitan?
uživaju u svom egoizmu i vole ne da napreduju nego da ostali propadaju
tako je lakše
sad dal je pametno...

e vidiš, dolazimo polako do poente...
ljudi su posatli toliki egoisti i toliko ubedjeni da su bitni samo ne postavljaju pitanje - a kome si bitan?
uživaju u svom egoizmu i vole ne da napreduju nego da ostali propadaju
tako je lakše
sad dal je pametno...
ma ako nisi na nekoj funkciji bitan si samo svojoj porodici i donekle prijateljima

Elem, poznajem jednu osobu koja radi u BIA. U stvari, poznajem ih nekoliko,ali sa tom osobom se znam najduže. Pita me, iz zezancije, zašto me je pre 3 godine interventna presekla, izvukla iz automobila i pretresala (Došlo je do greške. Pobrkali me sa nekim). Nisam znao da BIA ima i te, potpuno nebitne podatke...
ja kad sam ti video logo pomislio sam da si Pablo Eskobar :p

Elem, poznajem jednu osobu koja radi u BIA. U stvari, poznajem ih nekoliko,ali sa tom osobom se znam najduže. Pita me, iz zezancije, zašto me je pre 3 godine interventna presekla, izvukla iz automobila i pretresala (Došlo je do greške. Pobrkali me sa nekim). Nisam znao da BIA ima i te, potpuno nebitne podatke...
eheheee imaju oni i koliko su ti pelena promenili
kad sam trebao da dobijem dozvolu za izlazak na aerodromsku pistu pitali me "oko kakvog bicikla si se svadjao sa komšinicom?"

Back