Šta bi vi radili kad bi vas BIA pozvala kulturiška na kafu i kroasane?

Ja bi kad bi mene bi zvali bi ja bi onda:

• Ukupno glasova
    20
  • Ova anketa će se završiti: .

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Banovan
Poruka
75.328

Posle policije, vijske, kobri, dodje red i na BIA-u, valja se, bindžovanja radi, pao sneg pa da se ne opuštaju nezadovoljni a ubedjeni u bzbrižnu budućnost,
Iznosite svoje stavove, vredjate neistomišljenike, prijavite uredno kad vam uzvrate uvredu, tražite demokratski brzu reakciju
Isključite forum a onda vam zazvoni telefon....
Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
Šta bi vi uradili leba vam?

- autorska 100% -

Kaže prijatan ženski glas "Jel to nezadovoljni gradjanin taj i taj? E pa da li bi mogli sutra u 9 ujutru na molitveni doručak u BIA?"
Šta bi vi uradili leba vam?

Не би ми било пријатно.

Чујем да у Немачкој, а у Британији одавно
можеш да завршиш у ћорки 4 месеца
ако се јавно (рецимо на форуму)
изјашњаваш против помоћи Украјини.

Ту је држава потпуно у праву, ипак ...
Не бих волео да ми неко суди за опуштено ћаскање на нету.

Фала богу ја имам јако добру југо школу кога треба волети,
тако да ћу ја увек бранити државу.

Не би ми било пријатно.

Чујем да у Немачкој, а у Британији одавно
можеш да завршиш у ћорки 4 месеца
ако се јавно (рецимо на форуму)
изјашњаваш против помоћи Украјини.

Ту је држава потпуно у праву, ипак ...
Не бих волео да ми неко суди за опуштено ћаскање на нету.

Фала богу ја имам јако добру југо школу кога треба волети,
тако да ћу ја увек бранити државу.
Koja crna pomoć Ukrajini?
U pravu su zbog svog imperijalizma i interesa a to nema veze sa poštenjem i pravdom
Bitno da se ogrnu plaštom demokratije dalje je sve lakše.

Koja crna pomoć Ukrajini?
U prau su zbog svog imperijalizma i interesa a to nema veze sa poštenjem i pravdom
Bitno da se ogrnu plaštom demokratije dalje je sve lakše.

Одавно сам схватио да је тамо и овде све исто.
Све је исто, а опет тако различито.

Као између Срба и Хрватијанаца.
Толико смо исти, а толико нас светлосних година дели ...

Божије чудо !

Одавно сам схватио да је тамо и овде све исто.
Све је исто, а опет тако различито.

Као између Срба и Хрватијанаца.
Толико смо исти, а толико нас светлосних година дели ...

Божије чудо !
Ne treba njima Ukrajina zbog Ukrajinaca, ne podnosi se EU ni medjusobno pa će sad njih ili nas da vole...
Beše nekad dogovor da se Ukrajina ne petlja ni sa Amerima ni sa Rusima a onda Ameri rešili da ipak zajebavaju...
Anglosaksoncima je inače tradicionalno genetski da krše stavke ugovora koje njih nešto obavezuju.
Za stavke koje drugog nešto obavezuju jako su jezgroviti i precizni, a ovako kad vuku na svoju vodenicu e onda na široko pa na veliko pa okruglo pa na ćoše...

Ne treba njima Ukrajina zbog Ukrajinaca, ne podnosi se EU ni medjusobno pa će sad njih ili nas da vole...
Beše nekad dogovor da se Ukrajina ne petlja ni sa Amerima ni sa Rusima a onda Ameri rešili da ipak zajebavaju...
Anglosaksoncima je inače tradicionalno genetski da krše stavke ugovora koje njih nešto obavezuju.
Za stavke koje drugog nešto obavezuju jako su jezgroviti i precizni, a ovako kad vuku na svoju vodenicu e onda na široko pa na veliko pa okruglo pa na ćoše...

Украјинаца има кажу преко 40 милиона људи.
Не можеш тако са њима.

Не можеш !

aha! drž da ne pobegne, evo ga kolovodja.... javljaš gazdi jel?
jel sam vam obecao da cemo da srusimo aljeka samo da nam treba malo vise vremena?
jesam.
e pa polako se spremite, dolazi to vreme, generalstab macku o rep, sto ste krali za bajdena bolje da niste. to vam je minus, u ovom trampovom mandatu aljek ce da odleti sa vlasti, to vam je sto vam je pa racunajte polako kada cete da prelecete na nasu stranu

av mora da ode kao asad, zna i on sam, samo ga stislo, ne zna kud ce, neka se javi njegov bot#1 na pp, ja cu da mu kazem gde, imam ideju

Отац Јован Пламенац: Вучића чека судбина Асада или Мила? СПЦ да подржи студенте!

Poslednja izmena:
tražio pare kao i sad🤷‍♀️
nema oprosta za one koji se ne kaju🤷‍♀️
inače je potrošeno najviše milijardi za oružje i ubijanje ljudi ove godine,tako da i to ide na vučića i državu,jer oni imaju vlast da kradu i otimaju,podmeću i manipulišu,jer zaboga zna se ko je gazda,ko komanduje,a ko će da služi:zcepanje::hahaha:
đubrad satanistička i lopovska🤷‍♀️
plati narodu,plati državi i ko te ebe,kad umemo da spinujemo:zcepanje::hahaha:

Украјинаца има кажу преко 40 милиона људи.
Не можеш тако са њима.

Не можеш !
Šta ne može?
Pa znaš kad će EU da ih primi?
Dve tri godine posle nas a nas planiraju na Kukovo leto (doduše nama za razliku od Ukrajine puca Stojko za EU) ...

Koj će im nacistički krvnici?

jel sam vam obecao da cemo da srusimo aljeka samo da nam treba malo vise vremena?
jesam.
e pa polako se spremite, dolazi to vreme, generalstab macku o rep, sto ste krali za bajdena bolje da niste. to vam je minus, u ovom trampovom mandatu aljek ce da odleti sa vlasti, to vam je sto vam je pa racunajte polako kada cete da prelecete na nasu stranu

av mora da ode kao asad, zna i on sam, samo ga stislo, ne zna kud ce, neka se javi njegov bot#1 na pp, ja cu da mu kazem gde, imam ideju

Отац Јован Пламенац: Вучића чека судбина Асада или Мила? СПЦ да подржи студенте!

Mislim da je tvitom Danice Crnogorčević crnogorska SPC pokazala svoj stav, a možda i cela SPC.

Najbolje je kežual, u kafani.

U demokratskim državama ne smeš ni da da pomisliš da bilo kome kažeš da je odgovarajuća služba uopšte razgovarala sa tobom. A još da zoveš medije i slično…

5293CC3E-7FEE-4642-979F-63B332D53C33.jpeg

U demokratskim državama ne smeš ni da da pomisliš da bilo kome kažeš da je odgovarajuća služba uopšte razgovarala sa tobom. A još da zoveš medije i slično…

Pogledajte prilog 1662973
opet ti varas ljude u srbiji sa tekstom iz 2009 cak? pa sledi reforma fbi tramp postavlja svog coveka, kako ti to ne znas, a navodno zivis u usa? znaci da lazes sve nas ovde, nisi video usa, vec koristis proksi server! zato me i ignorises, jer znas da bih te provalio sa par pitanja, sns bote

Back