Пробудите се и имате могућност да одаберете,шта би ви одабрали?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisam razmisljao o ovome pre nego sto am kliknuo na keshПетица, да се испричам са мени драгим људима. Ебеш паре и све, дође и прође.
Па реално који ће ми к паре ако не могу да их уделим мени битним људима, волео бих неке људе да видим више него ишта, да ми дају савет, критику, било шта више него ишта. Пре свега оца, мајку, па још масу људи које сам сахранио.Nisam razmisljao o ovome pre nego sto am kliknuo na kesh![]()
ДС вечно добијаш позив за гласање гегеге1. naravno.
Кад год се дође до овог питања, сетим се епизоде "Досије Х", где је лик одабрао да буде невидљив, и из момента чим је постао невидљив, удари га онај огроман амерички камион.Crno.
Za keš bih se već nekako snašao....![]()
Колико си имао година кад си то срање гледао?;Кад год се дође до овог питања, сетим се епизоде "Досије Х", где је лик одабрао да буде невидљив, и из момента чим је постао невидљив, удари га онај огроман амерички камион.
Тако да сам после те епизоде одустао од идеје да будем невидљив.
Meni je kasno za to.1. naravno.
Da si možeš štimati izgled i godine?Meni je kasno za to.
Ja bih eventualno mogao da budem mator forever.
Јебено је ако по дифолту мој Југи ниси младолик.. Још ако су ту биле непроспаване ноћи од свега и свачега.. Мош га ебати.. Јутрос изашао испред фирме да запалим, и пита ме неки новак почео тек који дан да ради, које си годиште.. реко 95, ти? Каже 91.. боре на челу нема, не би му дао 22-3 , каже он ја мислио ти имаш око четрдесет, реко друже.. Није те живот напатиоDa si možeš štimati izgled i godine?
Pa kada ti za 200 godina njuška postane demoge, ti malo samo promijeniš fizionomiju.
E kad bi si još i pamet mogao štimati, odmah bi si vratio tijelo i pamet koje sam imao s 11 godina.
I onda ti se odjednom tamo negdje u dubini ukaže velika trokutasta peraja.2. Breathe in the sea
![]()
Bolje i to nego da me nevidljivu pregazi bus kao AlteraI onda ti se odjednom tamo negdje u dubini ukaže velika trokutasta peraja.

Podtoji X-Files epizoda u vezi toga, točno to se liku dogodilo.Bolje i to nego da me nevidljivu pregazi bus kao Altera![]()
Jedan bi me dugoročno rastužilo,jer bi svi oko mene koje volim ostarili i morala bih iznova i iznova da upoznajem nove ljude.
Пробудите се и имате могућност да одаберете,шта би ви одабрали?