Шта би ви одабрали?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nisam razmisljao o ovome pre nego sto am kliknuo na kesh :D
Па реално који ће ми к паре ако не могу да их уделим мени битним људима, волео бих неке људе да видим више него ишта, да ми дају савет, критику, било шта више него ишта. Пре свега оца, мајку, па још масу људи које сам сахранио.

Crno.
Za keš bih se već nekako snašao.... :smeker:
Кад год се дође до овог питања, сетим се епизоде "Досије Х", где је лик одабрао да буде невидљив, и из момента чим је постао невидљив, удари га онај огроман амерички камион.

Тако да сам после те епизоде одустао од идеје да будем невидљив.

Кад год се дође до овог питања, сетим се епизоде "Досије Х", где је лик одабрао да буде невидљив, и из момента чим је постао невидљив, удари га онај огроман амерички камион.

Тако да сам после те епизоде одустао од идеје да будем невидљив.
Колико си имао година кад си то срање гледао?;

Da si možeš štimati izgled i godine?
Pa kada ti za 200 godina njuška postane demoge, ti malo samo promijeniš fizionomiju.
E kad bi si još i pamet mogao štimati, odmah bi si vratio tijelo i pamet koje sam imao s 11 godina.
Јебено је ако по дифолту мој Југи ниси младолик.. Још ако су ту биле непроспаване ноћи од свега и свачега.. Мош га ебати.. Јутрос изашао испред фирме да запалим, и пита ме неки новак почео тек који дан да ради, које си годиште.. реко 95, ти? Каже 91.. боре на челу нема, не би му дао 22-3 , каже он ја мислио ти имаш око четрдесет, реко друже.. Није те живот напатио

Пробудите се и имате могућност да одаберете,шта би ви одабрали?
Jedan bi me dugoročno rastužilo,jer bi svi oko mene koje volim ostarili i morala bih iznova i iznova da upoznajem nove ljude.
Dva bi mi vrlo brzo dosadilo.
Tri je vrlo korisno,dobar potencijal za Četiri,imam hiljadu ideja kako iskoristiti za dobru zaradu.
Četiri može da posluži,kupuje i Jedan i Dva.
Ali Četiri bi me najviše zabavilo,tako da biram Četiri:heart::zper:

Back