Šta bi vas usrećilo ovog trenutka? part II

Ovako :besna:

Saznao sam da jedan forumas putuje daleko daleko preko mora i brda na mesto koje ja mnogo volim iz jednog specijalnog razloga i poslao sam mu pm da ako se bude setio i bude mogao da mi kupi jedan suvenir koji bi meni puno znacio jer ne verujem da cu imati u blizoj buducnosti prilike da odem tamo, ili da uopste odem tamo, ali ne znam da li je on procitao moju poruku a veceras krece za taj grad :rida:

Naravno platio bih mu kad se vrati ne bih mu ostao na trosku, a puno mi znaci...Sad se plasim da li je video ili ne moju poruku :besna:

Ali sam nekako neizmerno srecan jel neko ide tamo iz istog razloga iz kog bih ja isao :vatromet:

Da nekako skontam ovu moju novu devojku?
Mislim da cudniju necu vise da imam, veoma slabo gleda filmove, jos slabije serije, kao slusa neki rep a nema poima ni ona i one nase zabavnjake!!!!!!!
Veoma je cutljiva i povucena ponekad imam osecaj kao da je smaram mojom pricom iz razloga sto je malo vise cutljiva, jedva je nateram da pocne o necemu da prica...
Sta li je u njeenoj glavi nemam pojim kad bih mogo da je skontam, previse je sramuzljiva tako da mi nije uopste jasno sta da radim s njom da li da prekinem ili ne!!!!!!!
Da sacekam ili ne nemam poima?NIkako ne mogu da je provalim????????

Back