nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.091
a sta biste vi muskarci radili da ste zenske na jedan dan??????
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Igrao bih se onoga "cas hocu, cas necju" kod frajera... Mozda bih tada mogao bar malo da shvatim devojke...nensy4ever:a sta biste vi muskarci radili da ste zenske na jedan dan??????
pa nije... ali i da jeste... Sta te briga sta drugi misli ako je tebi dobro?Sizzlym:kad mushko ima 20 riba...onda je on glawni baja,faca,shmeker
a kad dewojka ima 5 u isto wreme onda je fuksa,radodajka i ko zna shta josh swe
osh da kazesh da nije tako???
zato sto je to vama + a nama veliki -.....vi ste cool kada se j sa svima a mi smo koorweDJ_MaRe:Ali jedno mi nikako nije jasno... u stvari jasno mi je, ali necu opet o tome da pocinjem...
Sve ribe kazu da bi se jebale kao blesave da su musko? A sto sada to ne radite onda? (dobro, neke rade, ali govorimo o ovim drugim sto ne rade a pricaju kako bi kao muski)
I jos ssto rece Bliz "onda bi svi mislili da sam droca"... mdaaaaaaaaaaj...
Svima bre vama trebaju jedne dobre batine...![]()
BEEEEZ JJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!Girl next door:ali jel georgiev ili sa J?
DJ_MaRe:Svima bre vama trebaju jedne dobre batine...![]()
Oduvek sam zeleo da budem na mestu devojke kada salta nekog jadnicka koji pokusava da joj pridje... zasto uvek da budem s ove druge strane... hocu i ja malo da uzivam...tako da kad bih bio zensko napucao bih se, izdepilirao, nasminkao itd. i onda bih mucio-la nekog momcica kome se neizmerno svidjam...nensy4ever:a sta biste vi muskarci radili da ste zenske na jedan dan??????
Ma da...naancy90:zato sto je to vama + a nama veliki -.....vi ste cool kada se j sa svima a mi smo koorwe
Nema vama pomoci...Bliznakinja:Oces ti da nas istuces ?![]()
DJ_MaRe:Kad bolje razmislim, da sam zensko na jedan dan sam bih sebe izmlatio...![]()
E to,to ..samo sam zaboravila kako se piseSizzlym:spank me:rolleyes: