Sta bi uradili da ste suprotan pol na jedan dan?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali jedno mi nikako nije jasno... u stvari jasno mi je, ali necu opet o tome da pocinjem...

Sve ribe kazu da bi se jebale kao blesave da su musko? A sto sada to ne radite onda? (dobro, neke rade, ali govorimo o ovim drugim sto ne rade a pricaju kako bi kao muski:p)

I jos ssto rece Bliz "onda bi svi mislili da sam droca"... mdaaaaaaaaaaj...:roll:

Svima bre vama trebaju jedne dobre batine...:p

DJ_MaRe:
Ali jedno mi nikako nije jasno... u stvari jasno mi je, ali necu opet o tome da pocinjem...

Sve ribe kazu da bi se jebale kao blesave da su musko? A sto sada to ne radite onda? (dobro, neke rade, ali govorimo o ovim drugim sto ne rade a pricaju kako bi kao muski:p)

I jos ssto rece Bliz "onda bi svi mislili da sam droca"... mdaaaaaaaaaaj...:roll:

Svima bre vama trebaju jedne dobre batine...:p
zato sto je to vama + a nama veliki -.....vi ste cool kada se j sa svima a mi smo koorwe

nensy4ever:
a sta biste vi muskarci radili da ste zenske na jedan dan??????
Oduvek sam zeleo da budem na mestu devojke kada salta nekog jadnicka koji pokusava da joj pridje... zasto uvek da budem s ove druge strane... hocu i ja malo da uzivam...tako da kad bih bio zensko napucao bih se, izdepilirao, nasminkao itd. i onda bih mucio-la nekog momcica kome se neizmerno svidjam...

naancy90:
zato sto je to vama + a nama veliki -.....vi ste cool kada se j sa svima a mi smo koorwe
Ma da...:roll: A i pored takve price gotovo da ne postoji devojka koja nikada nije prevarila svog decka... Stvarno ste svetice... Dok jedva i da mogu da se setim nekog lika koga poznajem da je varao devojku... :roll:

Kad bolje razmislim, da sam zensko na jedan dan sam bih sebe izmlatio... :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back