Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
pa ne moze da mi se svidibojan86:hehe..znao sam..vecina bi na jedan dan...
Jeli Lucky sta ako ti se svidi...?

a ako mi se u nekom nesrecnom slucaju svidi,pa vise mi se svidja ovako,pa ne bih mnogo tugovala

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
pa ne moze da mi se svidibojan86:hehe..znao sam..vecina bi na jedan dan...
Jeli Lucky sta ako ti se svidi...?
a shta cemo sa tvojim Bartom....mislim da je postao derpe jer nosi taj dresbojan86:pa dobro... a sta cemo sa ovom tvojom bananicom..kako se njoj svidja da bude musko...?
Lucky girl:ona se ne zali koliko ja znam.....bila je musko,ali odustala je....tako da uziva u ulozi zenke![]()
nensy4ever:a shta cemo sa tvojim Bartom....mislim da je postao derpe jer nosi taj dres![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-P :-P :-P :-P :grin: :grin: :grin:
hahahahaha pazi kad stvarno ima 17 smajlicabojan86:sva sreca pa si napisala 17 smajlica..inace bi ti svasta rekao
pa hoces da kazes da sam i ja derpe jer nosim Zvezdin dres???? :shock:
ma necu da se svadjamo ali tvoj avatar mi ''bode'' ochi pa sam morala malo da komentarishembojan86:pa zasto bi Bart gio gay ako nosi Zvezdin dres... grrr... ???????
a za to sve je moguce...e bre pa zar hoces da se posvadjamo :-P
slatko kuchence je lepsheee.... ;-)bojan86:naravno da necemo da se svadjamo...
i naravno da ti bode oci kad je lep, ma zato sto je super!!!! i jos kad se uzme u obzir ko ga je pravio...
a i bilo je vreme da promenim onaj moj stari..ono slatko kucence (prle)...
tampljice pravi mu novi avatar brzooo!bojan86:pa docice ali kad ne verujem....verovatno onda kad narucim novi avatar kod tampljice, ali kad ce to biti, ne znam... mnogo mi se svidja ovaj...mislim da ce ipak biti dugo dugo dugo...
pozzz odoh ja da gledam tekmu...
e da sam kojim slucajem zensko, isto bi buljio po ceo dan u TV i gledao fudbal kao i sad! :-P