Šta bi trebali da uradimo do 30-te?

Dr. NN

Primećen član
Poruka
757
Ja imam 23, za 4 meseca punim 24.

Do sada sam:

- položio vožnju (pre 5 godina)
- završio osnovnu, srednju i apsolvent sam sa rešenim ispitima Poslovne Informatike (BPŠ)
- radim preko interneta kao programer za jednu Hrvatsku kompaniju gde radim projekte, napravili smo najveći betting system builder na svetu za ~2000 evra (mojih, a ova firma je uzela još bar toliko), a inače vrednost projekta je preko 10.000 evra. Sada radim kopiju toga za tenis za 1000 evra (mojih), oni koliko se dogovore ja ne znam.

u skorijem planu (narednih 6 meseci) mi je nabavka auta do 1500 evra, neki Pežo 206, Ford Fokus ili Seat Ibica verovatno.

Radim na tome da uđem u vezu, malo je falilo da dobijem posao u jednoj firmi i da se smuvam sa jednom devojkom koja mi se sviđa, al je i jedno i drugo prslo...

Koliko vi imate godina i šta ste do sada postigli ?
Na kakvom sam ja putu ?
Na kakvom ste vi putu ?
Imate li cill ?

Moj je cilj - normalan život.
San mi je da živim zajedno sa ženom i decom u svojoj kući ili stanu u Srbiji i da možemo normalno da živimo sa nekih sum 1000 evra mesečno što nebi trebao biti problem pošto je programerima prosečna zarada 1200 evra, a realno bih rekao da je oko 800 evra, bar što se tiče PHP-a.

Poslednja izmena:
Porodica sa 1000 evra ne može normalno da živi. Ti sam možeš donekle pristojno. Pod uslovom da ti je rešeno stambeno pitanje.

Ciljevi su neophodni da bi se napredovalo u određenom(željenom) pravcu ali nemoj sebi da zadaješ striktne norme vezane za tajming. Znam tako neke koji su morali da se "skuće" do 30 i neke,isforsirali pa se gorko pokajali jer život ima svoj neki ritam na koji nekada i ne treba da utičeš.

Porodica sa 1000 evra ne može normalno da živi. Ti sam možeš donekle pristojno. Pod uslovom da ti je rešeno stambeno pitanje.

Ciljevi su neophodni da bi se napredovalo u određenom(željenom) pravcu ali nemoj sebi da zadaješ striktne norme vezane za tajming. Znam tako neke koji su morali da se "skuće" do 30 i neke,isforsirali pa se gorko pokajali jer život ima svoj neki ritam na koji nekada i ne treba da utičeš.

Živim u kući roditelja od oko 180 kvadrata na periferiji Obrenovca, što se tiče toga sam obezbeđen, ali bih ja da živim odvojeno od roditelja nešto bliže BG-u.
Mislim na to da samo muž i žena mogu da žive normalno u Srbiji sa sum 1000 evra mesečno, sa 2 dece bi to išlo negde na 1500 evra.
Znam da život može svašta da iscenira i promeni plan, ali imati neki cilj ti daje motivaciju da nastaviš dalje.

Živim u kući roditelja od oko 180 kvadrata na periferiji Obrenovca, što se tiče toga sam obezbeđen, ali bih ja da živim odvojeno od roditelja nešto bliže BG-u.
Mislim na to da samo muž i žena mogu da žive normalno u Srbiji sa sum 1000 evra mesečno, sa 2 dece bi to išlo negde na 1500 evra.
Znam da život može svašta da iscenira i promeni plan, ali imati neki cilj ti daje motivaciju da nastaviš dalje.
stambeni kredit,zenidba,deca sebi si potpisao duznicko ropstvo na duzi period

ne bi da mračim ali ako se oženiš (pogotovo ako je tvojih godina) 97 posto si najebo

Back