Verovatno, duso, nisi imala prilike i vremena da naidjes na raznorazne primere za stelijum planeta u 7 polju, posebno sto su ovde u pitanju teske, odnosno one planete koje se sporo krecu pa su se tu duze zadrzavale, iz cega proizilazi da ce vecina onih koji su Ovan u podznaku u toj generaciji imati ovakav izgled 7 polja..Nema tu nista cudno..
Tebi je sada 26-ta godina, sa Suncem u 5 polju,( posto se interesujes za astrologiju, posmatraj to ovako), je bila izrazena potreba za ljubavlju i decom, kako ti je Venera, vladar polja braka u 4 polju u Rakui kako je Saturn u 7 u Vagi, ovo oznacava da su ti jako, jako rano porodica i brak, tvoj partner, tvoja druga polovina, bili bitni i da si, sa Ovnom u podznaku i Marsom upolju braka sigurno rano resila da se udas i osnujes svoj dom.Radeci horoskope, stekla sam jedan utisak, osobe sa saturnom u 7 se udaju ili rano(izmedju 18-21 najdalje do 24-te godine, ili, kad to zaobidju, mozda 28-29 ali verovatnije posle 30-te godine.Nekako kod njih nije bilo neke sredine....Kako ti je Saturn bio aktivan vecu 16-17 godini, ne bi me zacudilo da si imala rano potrebu da se vezes, da ostvaris stabilnu vezu vise godina i naglo da se odlucis za brak. Takodje je jos nesto bilo interesantno sa tom "kombinacijom" Saturn-Mars, kako ja to zovem onako za sebe..Osobe su mogle da imaju dugu vezu (1-3 godine), da ta veza naglo bude prekinuta i da se osoba naglo i naprasno odluci za udaju za sasvim drugog coveka koga nije toliko poznavala......
Dete jako volis, mislim da negde vidis sebe u njemu pomalo i mislim da je dosta energicno..
Neki aspekti za brak i dete su bili najizrazeniji tamo oko 20-21 godine, zakljucno sa 23-24-tom godinom, mada, kazem kod tebe je nesto bilo aktivno i vec sa 16-17 godinom..
Brak kao brak, sklopljen u ranim godinama, moze da ti bude toplo-hladna kombinacija sa ovim planetama, mozda je prosecan, kako kazes, ali trebace truda i napora da se odrzi, mislim da je tvja odluka za udaju bila malo impulsivna i da si ti toga postala svesna oko 24-25 godine, upravo..
Imas intuiciju i interes za astrologiju, pa nastavi sa tim, trazis kroz to neke odgovore za sebe i osobe koje te okruzuju..
Nereseno stambeno pitanje - znaci sta? da li to znaci da stanujete uzajednici, sa tvojim ili njegovim roditeljima ili ste podstanari... Zajednice ti ne odgovarau, bilo da se radi o tvojim ili njegovim roditeljima i mislila bi da ti to utice negativno na brak i porodicu i bila bi donekle u pravu. Moras da naucis da se prilagodjavas, jeste da trpis neke stvari ali si takodje i dosta impulsivna i mlada i netolerantna, da se ne uvredis, treba ti vremena da izgradis neki svoj stav, nisi uvek u pravu za sve..
Za stamben pitanje ces morati da budes konkretnija, sta te to interesuje, i kakve planove imas odnosno kakve mogucnosti pa da vidimo gde mozes nesto da promenis i kada..