Sta bi teli da vam prvo pokazem

• Začetnik teme Začetnik teme MARSOVAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JOVANA77:
Anonymous:
d1:
pa ode covek po vino... :wink:
postavio sam ali tema od jovane 77.Mozete se ukljuciti.

aloooooooooooooooooo

ko to postavlja svoje probleme na mojoj temi?

Izvini molim te ali jednom si rekla ja nikuda dalje od svoje teme.Evo sada sam na tvojoj.Dali ti smeta sto jedan uvrnuti muskarac tumara tvojom temom.Posto skorosvima smeta.

Betty:
istina, nisam znala da nisi u Sbiji....yato sam se i zapitala, znam da ovde svadaba traje danima.....žurka bez prestanka! U svakom slučaju, čestitaaaaam.....i nazdravljam ti, doduše kaficom, al eto.

Ma hvala tiiiiiiiiiiiiiiii.
Eto cudnan ti je ovaj zivot.Juce slobodan danas vezan,nije da bi da bezim.Ali tek sada mi doslo iz d u glavu.Pa jeb--e ovo je za ceo zivot.Ali srecom da putujem stalno sa firmom.Pa uglavnom i necu biti tu.hahahaha :wink:

Incognito:
hmmm... ako si se ti ozenio ja sam pekinska patka (sa svim dekorativnim pridevima sa strane)!

Danas se ozenio, i otisao direktno od maticara na kompjuter do foruma da se malo hvali

Sta je bre vama ljudi danas.Zar moram svakom da objasnjavam ponaosob.To me je i Bety pitala.I odmah iznad imas odgovor.Pa ako te zanima procitaj.
Sem toga Dve jedine stvari koje opravdavam Po pitanju hvaljenja :Kada ti se rodi dete
:kada se ozenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back