Gost
postavio sam ali tema od jovane 77.Mozete se ukljuciti.d1:pa ode covek po vino... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postavio sam ali tema od jovane 77.Mozete se ukljuciti.d1:pa ode covek po vino... :wink:
Anonymous:postavio sam ali tema od jovane 77.Mozete se ukljuciti.d1:pa ode covek po vino... :wink:
JOVANA77:Anonymous:postavio sam ali tema od jovane 77.Mozete se ukljuciti.d1:pa ode covek po vino... :wink:
aloooooooooooooooooo
ko to postavlja svoje probleme na mojoj temi?
JOVANA77:ma samo ti pici ...............
ali podstanari placaju jel da?
Marsovac.:JOVANA77:ma samo ti pici ...............
ali podstanari placaju jel da?
Da placaju Jovana.Izgleda da cu ja na Tirol da slomijem vrat.Posto imam iskustvo sa nogama.Ionako kao sto vidis usro sam bas stvar.Sta ti mislis.
E pa lepo.Znas nervira me ovo svaki put kucam marsovac kao da ima neke veze.Pa gde ono stadosmo.sta radis sad.Hocemo po jednu kafu marsovsku.Tya:Evo ovdeeeeeeee!!!!
StavljamTya:Pa to mi treba ceo dan. Jedna dobra sa starim prijateljem.Stavljaš ili stavljam (kafu)?
Tya:Stižeeeeeeeeem.
No, imaš li ti veze sa gledanjem u šolju, da vidimo koji će meteor sutra da nas zaobiđe?
Betty:Ja TEBI NE VERUJEM ni reč. Kad si se pre ulogovao ovde, ako si se danas venčao?
Betty:istina, nisam znala da nisi u Sbiji....yato sam se i zapitala, znam da ovde svadaba traje danima.....žurka bez prestanka! U svakom slučaju, čestitaaaaam.....i nazdravljam ti, doduše kaficom, al eto.
Incognito:hmmm... ako si se ti ozenio ja sam pekinska patka (sa svim dekorativnim pridevima sa strane)!
Danas se ozenio, i otisao direktno od maticara na kompjuter do foruma da se malo hvali
Sta je bre vama ljudi danas.Zar moram svakom da objasnjavam ponaosob.To me je i Bety pitala.I odmah iznad imas odgovor.Pa ako te zanima procitaj.
Sem toga Dve jedine stvari koje opravdavam Po pitanju hvaljenja :Kada ti se rodi dete
:kada se ozenis