Šta bi ste uradili da saznate nešto loše iz prošlosti vaše partnerke?

Pa evo u zadnjih godinu dana 6 zena je ubilo svoje muzeve u sacekusama sa nekim suradnicima....neke u automobilima druge u vikendicama...
Malo li je....na godinu...

Ne znam koliko uopste ima brakova da su spojeni...jel ima milion, mislim da nema...
Dosta veza ili brakova poznam koji su reda radi i to je opasno živeti tim životima.

Pa prava cekala pravog
Ni mene ne zanima i ne pitam,nego se pitam zasto imaju potrebu da se bas pohvale brojem
Ne mogu one da svare vise njih ne ja,svaki ostavi trag i traumu,gledam po sebi koliko ih oblikujem pa zamisli da svaki uradi isto,polupa ih totalno
Niti sam je pitao oi kakvom broju,a niti ona mene.Sreli smo se,zagledali jedno u drugo,prisao sam,pricali smo,pa smo zaigrali kolo,jer je to bilo na jednoj igranci.Dogovorili se kad se vidimo sledeci put i tako je nastavljeno.

Kakve veze ovaj slučaj ima s temom? Ona ga je prevarila dok je bila s njim. Kad se kaže "iz prošlosti" misli se na život pre sadašnje veze.
Сазнао је након раскида. Има везе с овим што је Араон писао.
Можда је нешто слично радила и раније. Не мислим да се ради само о прошлости као таквој. Не мислим ни да треба све да се открива. Поента је кад се нешто одређено скрива или се ствара сасвим друга слика.

Сазнао је након раскида. Има везе с овим што је Араон писао.
Можда је нешто слично радила и раније. Не мислим да се ради само о прошлости као таквој. Не мислим ни да треба све да се открива. Поента је кад се нешто одређено скрива или се ствара сасвим друга слика.
Da, kad se nešto skriva da bi se stvorila drugačija slika. Meni su narkomanija i kockanje recimo stvari iz prošlosti koje treba reći partneru ako se vidi da bi veza mogla da bude ozbiljna. To je krupna stvar.

Da, kad se nešto skriva da bi se stvorila drugačija slika. Meni su narkomanija i kockanje recimo stvari iz prošlosti koje treba reći partneru ako se vidi da bi veza mogla da bude ozbiljna. To je krupna stvar.
Слажем се, мада је тема тако постављена да оставља прилично простора.

Back