Šta bi ste uradili da saznate nešto loše iz prošlosti vaše partnerke?

Pa evo u zadnjih godinu dana 6 zena je ubilo svoje muzeve u sacekusama sa nekim suradnicima....neke u automobilima druge u vikendicama...
Malo li je....na godinu...

Ne znam koliko uopste ima brakova da su spojeni...jel ima milion, mislim da nema...
Ti si bezedan, ne brini!

Verujete da znate sve o svojoj partnerki .Ona je idealna za vas ali jednog dana saznate za neke loše detalje iz njene prošlosti dok nije upoznala vas
Šta biste uradili u tom slucaju ?
Da nije bila drogaš samo... I lečeni alkos...

Ostalo me nije briga ni skim je bila i koliko....

Ako mene voli i osjetim to prošlost je nebitna

Da nije bila drogaš samo... I lečeni alkos...

Ostalo me nije briga ni skim je bila i koliko....

Ako mene voli i osjetim to prošlost je nebitna
Serete ko foke, nagledao sam se ja takvih kreketavih zaba, a ustvari su nesigurni muskarci , i posle pocnu da prave ljubomorne scene i samo tragedije naprave....
Ali pricaju svasta kad su na sigurnom ili misle da su na sigurnom...

Verujete da znate sve o svojoj partnerki .Ona je idealna za vas ali jednog dana saznate za neke loše detalje iz njene prošlosti dok nije upoznala vas
Šta biste uradili u tom slucaju ?
cutao bih, iz solidarnosti....................nedaj boze da ona pocne cackati po mojoj proslosti.
Uostalom, ja nekada nisam imao bradu a sad je imam. Rastemo, menjamo se, prilagodjavamo zivotu i normalno je da smo u odredjenom dobu, pod specificnim okolnostima, postupali onako kako, recimo, danas ne bismo.

motiv zasto je nesto precutala? mislis da je neko u obavezi da ti polaze racune iz svoje proslosti?

Mislim da je u obavezi da mi kaže nešto što može da utiče na moju odluku da li ću biti tu ili ne.

Obično neko prećuti nešto što je bitno i krucijalno, znači ta neka osoba svesno i sa dobrom namerom po tu osobu, a lošom namerom po tebe ti nešto prećutkuje.

Meni je to bitno.

Takođe, ne treba mi neko ko se toliko stidi svoje prošlosti ili je namerno sakriva do te mere da ja nešto saznajem od treće strane. To ne znači da ti neko polaže račune, već da te kao partnera upozna sa tim kakva je osoba.

Mislim da je u obavezi da mi kaže nešto što može da utiče na moju odluku da li ću biti tu ili ne.

Obično neko prećuti nešto što je bitno i krucijalno, znači ta neka osoba svesno i sa dobrom namerom po tu osobu, a lošom namerom po tebe ti nešto prećutkuje.

Meni je to bitno.

Takođe, ne treba mi neko ko se toliko stidi svoje prošlosti ili je namerno sakriva do te mere da ja nešto saznajem od treće strane. To ne znači da ti neko polaže račune, već da te kao partnera upozna sa tim kakva je osoba.
ne mislim da je to skrivanje samo jednostavno nije tvoja stvar!

ne mislim da je to skrivanje samo jednostavno nije tvoja stvar!

Mogu ti reći, prilično je moja stvar, jer će odabir partnera u mnogo čemu uticati na moj život i vrlo je moja stvar.

A, koliko god ljudi pokušavali da se udalje od svoje prošlosti, to je nešto što svakako govori nešto o njima. Verujem ja u isceljenja, odvikavanja i slično, ali je vrlo tvoja stvar ko je osoba sa kojom deliš hleb, krevet, život.

Mogu ti reći, prilično je moja stvar, jer će odabir partnera u mnogo čemu uticati na moj život i vrlo je moja stvar.

A, koliko god ljudi pokušavali da se udalje od svoje prošlosti, to je nešto što svakako govori nešto o njima. Verujem ja u isceljenja, odvikavanja i slično, ali je vrlo tvoja stvar ko je osoba sa kojom deliš hleb, krevet, život.
znas kako kazu, od biraca nema ...... :mrgreen: sve je okej,to je tvoj stav.

Back