Šta bi ste uradili da saznate nešto loše iz prošlosti vaše partnerke?

Verujete da znate sve o svojoj partnerki .Ona je idealna za vas ali jednog dana saznate za neke loše detalje iz njene prošlosti dok nije upoznala vas
Šta biste uradili u tom slucaju ?
Osim ako je serijski ubica , sve ostalo mislim da bih podneo nekako :lol:

Šalu na stranu, svi imamo život "pre"...sve nas je to načinilo onim što jesmo. Neka iskustva poboljšaju, druga umeju da unište osobu u tom recimo emotivnom smislu ali ako ti taj "proizvod" sada odgovara u ovom trenutku ovom znači da na tome treba da ostane.
Veliki sam protivnik kopanja po istoriji i ničim izazvanih ispovesti u vezi, ali ako već vaskrsne mislim da nisam od tananih ego-dušica koje ne spavaju zbog toga. Život je danas.

Verujete da znate sve o svojoj partnerki .Ona je idealna za vas ali jednog dana saznate za neke loše detalje iz njene prošlosti dok nije upoznala vas
Idealna za tebe. Bilo šta je bilo.
Ne treba ni pristajati na informacije sa strane. Oterati u vražiju mater!
Nećeš mi, vala, pričati ništa o mojoj idealnoj osobi. Insistiraš? Eno, tamo su vrata, i više na njih ne kucaj i ne zvoni osim kad ti život visi o koncu. Tad ću da razmislim...
Pljuvači i kritičari su mi omiljeni za usmeravanje svog pritajenog zla. :klap:

Nikada mi nije palo na pamet da je pitam,da li je imala koga pre mene,jer me stvarno ne interesuje.Kakva bi to devojka bila,ako nije imala nekoga pre mene.

Nikada mi nije palo na pamet da je pitam,da li je imala koga pre mene,jer me stvarno ne interesuje.Kakva bi to devojka bila,ako nije imala nekoga pre mene.
Pa prava cekala pravog
Ni mene ne zanima i ne pitam,nego se pitam zasto imaju potrebu da se bas pohvale brojem
Ne mogu one da svare vise njih ne ja,svaki ostavi trag i traumu,gledam po sebi koliko ih oblikujem pa zamisli da svaki uradi isto,polupa ih totalno

Dz, dz, dz, Murta 🤨
giphy.gif

Idealna za tebe. Bilo šta je bilo.
Ne treba ni pristajati na informacije sa strane. Oterati u vražiju mater!
Nećeš mi, vala, pričati ništa o mojoj idealnoj osobi. Insistiraš? Eno, tamo su vrata, i više na njih ne kucaj i ne zvoni osim kad ti život visi o koncu. Tad ću da razmislim...
Pljuvači i kritičari su mi omiljeni za usmeravanje svog pritajenog zla. :klap:
Pokušavam zamisliti situaciju u kojoj živimo u istoj ulici, poznajemo se od malih nogu, ja ostvario karijeru u policiji i dogurao do inspektora koji se uglavnom bavi slučajevima najgore vrste (ubojstva, pedofilija i sl.).
Sretnemo se tako jednog vikenda kao bezbroj puta do tada, zaustavimo se susjedski pročavrljat i ti kažeš: "Komšija, da te upoznam sa svojim verenikom."
Ruka ruci, odem doma i navečer krenem motati film, da mi je ta njuška verenika odnekud poznata.
Sutra na poslu krenem malo čačkati po arhivi, nađem njegovu sliku, kad ono lik za kojeg se sumnjiči da je ubio suprugu, dijete, nabio obiteljskog psa na kolac, zapalio kuću, poubijao i opljačkao prve susjede, ali je to sve tako dobro odradio da mu policija ni nakon trodnevnog batinanja ništa nije mogla prišiti zato što je mazohist.
I tako promatram tvoju kuću, dok konačno nije došao dan da se lik negdje uputio autom, dođem do tebe i pozvonim.
Ti otvaraš, sva bijela u brašnu, taman mijesiš pogaču za dragog.
Pa kažem: "Komšinice, znamo se od malih nogu, pa da te upozorim da je tvoj novi verenik možda..." i prije nego sam rekao do kraja, sašiješ me nogom u jaja, padnem na koljena, tresneš me oklagijom po glavi, skotrljam se niz stepenice, a ti zalupiš vrata.
Za par sekundi ih opet otvoriš, ja obliven krvlju teturam kao Ilija Čvorović nakon atentata, a ti dobaciš: "Mrš, đubre jedno!"

Pa svaka aktivnost ima svoje tragove....
Glupo je zanemarivati to ....
Ali sta ces ljudi su glupi pa im posle bude cudno....

Evo drugacijeg pitanja, hoce li zena oprostiti ako muskarac krene da nabraja sve teske lose dogadjaje koji su se desili ili se nisu desili u njegovom zivotu....
Hoce sipak, ima da pocne da skuplja kiselost, ko ne zna sta to znaci , dobar je....

I na kraju ce da nesto totalno drugo bude kao krivica za raskid, a ustvari je ono sto ebe koke a nije petao...

Nego ovakve teme su super za forumasice, ubede se ko malo dete da je svet ono sto su ukapirale i da su genijalke...

Jedan od najlaksih i najelegantnijih nacina da raskines a da ti zensko ne busi gume, namesti ubistvo ili minus , ili neku trecu pakost je upravo da joj kazes razne dogadjaje iz proslosti i malo zacinis....i posle toga se ponasas u skladu sa novootkrivenim i to ti je to...
Jok ce da podnese laganica kad pocnes kao da posecujes dete koje si vanbracno napravio , pa drugo ....i kao mora cesce da se vidjas sa majkom tog deteta jer je dete u pubertetu...

Pokušavam zamisliti situaciju u kojoj živimo u istoj ulici, poznajemo se od malih nogu, ja ostvario karijeru u policiji i dogurao do inspektora koji se uglavnom bavi slučajevima najgore vrste (ubojstva, pedofilija i sl.).
Sretnemo se tako jednog vikenda kao bezbroj puta do tada, zaustavimo se susjedski pročavrljat i ti kažeš: "Komšija, da te upoznam sa svojim verenikom."
Ruka ruci, odem doma i navečer krenem motati film, da mi je ta njuška verenika odnekud poznata.
Sutra na poslu krenem malo čačkati po arhivi, nađem njegovu sliku, kad ono lik za kojeg se sumnjiči da je ubio suprugu, dijete, nabio obiteljskog psa na kolac, zapalio kuću, poubijao i opljačkao prve susjede, ali je to sve tako dobro odradio da mu policija ni nakon trodnevnog batinanja ništa nije mogla prišiti zato što je mazohist.
I tako promatram tvoju kuću, dok konačno nije došao dan da se lik negdje uputio autom, dođem do tebe i pozvonim.
Ti otvaraš, sva bijela u brašnu, taman mijesiš pogaču za dragog.
Pa kažem: "Komšinice, znamo se od malih nogu, pa da te upozorim da je tvoj novi verenik možda..." i prije nego sam rekao do kraja, sašiješ me nogom u jaja, padnem na koljena, tresneš me oklagijom po glavi, skotrljam se niz stepenice, a ti zalupiš vrata.
Za par sekundi ih opet otvoriš, ja obliven krvlju teturam kao Ilija Čvorović nakon atentata, a ti dobaciš: "Mrš, đubre jedno!"
Rekla bi ti lakse bi mi pali da si me opalio , razumela bih te ili da si opstinski predsednik odbora SNS , a ovako , djubre jedno ...
A ti ubrzas pa kazes, pa jesam komsinice, predsednik sam odbora SNS, a ona dokazi , kupi mi vikendicu.....pa cu da sutnem onog problematicnog...
I ti sta ces, moras da kupis vikendicu da bi joj spasio zivot, i to obrazlozis narodu , da si heroj , supermen koji je spasio zivot komsinici i dobro dobio malo micikanice...

Back