Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kupila bih dvorčić, ne veliki, onako da ima sve što treba, sa vinskim podrumom i vinogradima........pa bih onda trčala kroz vinograd, kad ozeleni, sa mojim dragim držeći se za ruke.........
Ne zaj.....ovaj....ebavaj..........:-D...........stvarno si lud skroz.......nego kupila bih tebi harem, sa sto žena, pa se upari s kim god i koliko god hoćeš...........:-D
Mislim...........ta jedna puši, pa bi ti smetalo..........hahahahaha.........zato je bolje bez te........a i ta jedna vredi za onih sto...........:-D
Nego, mogla bi i neka kuća za odmaranje...........na Tasosu npr.........pa Bog da nas vidi........jedemo voćne salate i uživamo u pogledu.........a ono plavo,plavo,plavo.............:-D
ahaaaaa...ti odmah na moje zdravlje mislis....pa hvala ....nego ako vredi ta jedna kao tih sto....da ja ugrabim tu jednu i ne pustam iz ruku....to bi bilo pametnije....a za harem....sigurno ce se vec naci neko da to pametno iskoristi
uchlanio bi se u neku stranku... i za par godina bi se kandidovao za predsjednika... posle pobede bih orgazovao josh igara na srecju... napravio bih kockarsku drzavu... napunio bih drzvani budzet kockom... i svercom... ljudi bi me voleli do kraja svojih zivota... i sa setom bi me se secjale generacije koje dolaze... "e... nikada se nije zivelo tako dobro... kao dok je na vlasti bio presjednik..."