Sta bi ste uradili da dobijete sedmicu na lotou?

maja cmicak:
Bah me zanima sta bi ste uradili da dobijete sedmicu. Jedan lik je rekao da bi prvo podmitio firmu da mu daju stan.Zamisli a za te pare moze da kupi celu zgradu. Ja licno ne znam sta bi radila osim sto bih stalno castila drustvo. Uostalom sta ce ti tolike pare ? :confused: Naravno ako nisi u nekom tezem sranju. Pa da cujem sta da radim kad dobijem sedam na lotou? :razz:

Kupila bih jedan stan a sve pare bih sacuvala u Svajcarskoj banci i pravila bih se da ih nemam.Necu da menjam svoj zivot.

mojima renovirala kucu
seki dala pare za stan u londonu
sebi nabacila neshto u nekim juzhnim krajevima na moru
( poslala roditelje tamo na promenu klime)
kupila sebi neko normalno drzhavljanstvo
i onda se zezala sa sekom dok ima para :D

inache zadnji put kad sam dobila neshto na lotou (pre jedno 16-17 godina)
kupila sam sebi farke gornjak belu somotnu koshlju i patike :lol:
tako da teshko mozhe taka sreca opet da mi se dogodi :mrgreen:

nishta..... ne znam..... mozhda bi sebi obezbedila stan sa titulom "moj"...... putovala bih.... mada.... mislim da bi bilo fer da taj novac dam jer ne pripada zaista meni.... a ja cju i onako biti ok.... ono.... zavrshicju shkolu, radicju neki posao.... i tako.... ja cju prezhiveti..... sad sam kao humana..... nisam samo mi ne treba....... koji cje mi? we will all going to die on the end anyway..... :roll:

maja cmicak:
Bah me zanima sta bi ste uradili da dobijete sedmicu. Jedan lik je rekao da bi prvo podmitio firmu da mu daju stan.Zamisli a za te pare moze da kupi celu zgradu. Ja licno ne znam sta bi radila osim sto bih stalno castila drustvo. Uostalom sta ce ti tolike pare ? :confused: Naravno ako nisi u nekom tezem sranju. Pa da cujem sta da radim kad dobijem sedam na lotou? :razz:

Kupila sebi stan ili kuću ... otvorila neki salon .... kupila bolji auto ... proputovala ceo svet .... ostatak bih troškarila :lol:

Back