Markoni11
Poznat
- Poruka
- 7.347
Da li postoji nešto što bi ste pitali vaše roditelje dok su jos živi?
Nemoj tako PeconiDal sam bas morao da se rodim
Ja znam sva imena sedam kolena unazad i sa kojim smo se kućama orodili al to je kod nas normalno da te nauče do pete godine, jel tako @Василиј Зајцевmozda da se sete i da zapisem imena clanova porodicnog stabla sa obe strane sve dok ih secanje drzi..isto bih pitala i dede i pradede
to nisam uradila i zao mi je
Ne moze niko da zna kako je nekome, cak i kad poznajes nekoga nisi u njegovoj kozi a tek ovo sto se "znamo" preko foruma...Nemoj tako Peconi![]()
Кад те у Крајини питају из којих си кућа, крећеш од 10-ог колена, главе породице такорећи, који се доселио.Ja znam sva imena sedam kolena unazad i sa kojim smo se kućama orodili al to je kod nas normalno da te nauče do pete godine, jel tako @Василиј Зајцев
Što mi stavljaš tužnog nisam jaDal sam bas morao da se rodim
Ne stavljam ja to zbog nje, izbegavam kontakt s njomŠto mi stavljaš tužnog nisam ja
Dodola ti stavila
Ne stavljam ja to zbog nje, izbegavam kontakt s njom
Stavio sam jer su preminuli pre nego sto si ih pitala i sad neces znati to sto te je zanimalo
Mnogo si ti meni zelen, a mogao si da budes fini forumas....keva ne laze, nego zna da nisi dostigao zrelost da razumes istinu...Ma provalio sam sve sta keva laze pa nema sta caleta da pitam