Sta bi ste odgovorili vernici?

Што се мене тиче, најбољи си модератор на форуму. Ето... а кад је тако, онда мора бити пуно злобе около.. Ено ти Ђоковића.. цео стадион га псује.. а он оно... шта рече? Јаче, јаче мало не чујем...
Најгори модератор. Уместо да је неутралан вређа и намеће своје. Поднео оставку кад је довео пдф до опела.

Најгори модератор. Уместо да је неутралан вређа и намеће своје. Поднео оставку кад је довео пдф до опела.
Statistički podaci te demantuju. Ovaj ptf dobro kotira u sveukupnom plasmanu. Imali smo veliki pad u aprilu ove godine kad sam ja uzeo par sedmica pauze ali smo se podigli nakon toga.

Nije udario u santu leda koliko su jednostavno sve teme prežvakane milion puta. Kome se da milioniti put kucati o suboti, košer hrani, Isusovom Božanstvu, sola skripturi, ekumenizmu i sl. Ovdje treba nove krvi.
Вечерас ћу превести један кратак а садржајан чланак о имјабоштву и целом циркусу у руском монаштву који је био пре сто и нешто година па ћемо расправљати мало о тој слабо познатој теми.

Ovdje su banovi potpuno obesmišljeni dozvoljavanjem klonova koji uredno pišu dok je osnovni nalog u banu.
Крстарица живи од броја постова...

Плус, модови некад претерују са бановањем личним ратовима, ко да су обични корисници, тако да је други или пети налог ко добар дан...

Увек је била фрка, поготову у почетку форума, сад је ладовина због зрелости и форумаша и модова...

Супер је крстарица какава је некад била, кмече корисници по инерцији и то највише они који су слабо кад и бановани па да знају шта је мука...

Tako je. DRago mi je kad vidim da se neko bas dobro obavestio i razume savremena zbivanja u fizici.
Kakvo gubljenje vremena zar ne Koslave. A resenje je krajnje jednostavno.
Zamisli samo, stalno se preispituju i dopunjavaju nasa znanja. Bezveze. Bas glupo funkcionise nauka generalno.
Ма можеш ти иронисати до миле воље, али то не мијења на ствари да се убише са новим теоријама како би интерпретирали неке квази доказе за претходне. Пошто си већ тако ироничан, можеш ли ми рећи ко су први пионири који су дошли до закључка о ширењу свемира? :mrgreen:

Ozbiljna pitanja za vernike na forumu, svih denominacija i veroispovesti. Bez sirenja price, sustina samo.

Pridje vam covek i postavi vam sledeca pitanja.

1. Kako znas da Bog postoji?
2. Kako znas da sadrzaj Biblije nije krivotvoren?
3. Ako ne verujem u Boga, a da sam dobar covek, zasluzujem li i ja raj kao i svi drugi vernici dostojni vaseg raja?
4. Da li ce budista biti nedostojan raja samo zato sto se nije rodio u zemlji koja slavi gospoda Hrista?
5. Ako je Bog istinski svemocan, zasto ne bi u trenutku resetovao covecanstvo na fabricka podesavanja bez ikakvih potopa i ubijanja?
6. Definisi dusu.

Eto. Ne sirite pricu. Kako bi vi vernici nekome "otvorili" oci i izukli ga iz guste sume?
1. pođeš u crkvu i pitaš popa
2. pođeš u crkvu i pitaš popa
3. pođeš u crkvu i pitaš popa
4. pođeš u crkvu i pitaš popa
5. pođeš u crkvu i pitaš popa
6. pođeš u crkvu i pitaš popa

Што се мене тиче, најбољи си модератор на форуму. Ето... а кад је тако, онда мора бити пуно злобе около.. Ено ти Ђоковића.. цео стадион га псује.. а он оно... шта рече? Јаче, јаче мало не чујем...
Niti je najgori niti najbolji.
Ni jedan moderator nije bio svima po volji pa tako ne može biti ni on što tebi ne daje za pravo da neistomišljenike smatraš da su puni zlobe.
Nije maki loš samo slabo osluškuje forumaše i sujeta ga pojede kad treba da istrpi zezanje na svoj račun :)

Ne samo ja. Robivek se tad vratio iz svog samoizgnanstva. Sale se aktivirao a Jasna je opet postala moderator pa je i ona dizala aktivnost.
Sada Jasne nema
Ni Sale više nije aktivan kao nekada
Robi je valjda prestao smarati sa svojim besomučnim postovima.
Ja sam ovde od 2012 tada je forum živeo. Bilo je po tri moderatora i nisu stizali da odrade posao :D
Kafana je živela, bilo je svadja, krvi do kolena ali svako veče smo bili tu.
Sada su većinom ostali ovi što kmeče, o šali i zezanju ne znaju ništa jer im ego i sujeta mnogo rade.
Zaključak forum lagano ali sigurno propada

Sada Jasne nema
Ni Sale više nije aktivan kao nekada
Robi je valjda prestao smarati sa svojim besomučnim postovima.
Ja sam ovde od 2012 tada je forum živeo. Bilo je po tri moderatora i nisu stizali da odrade posao :D
Kafana je živela, bilo je svadja, krvi do kolena ali svako veče smo bili tu.
Sada su većinom ostali ovi što kmeče, o šali i zezanju ne znaju ništa jer im ego i sujeta mnogo rade.
Zaključak forum lagano ali sigurno propada
Moguće. Ja to ne znam jer sam 2012. godine bio šesti osnovne i nisam znao da postoji Krstarica.

Ја сам пуно глуп и признајем да нисам паметан
Sam si rekao, ja te nisam vredjao :super:

"Ко се задњи смеје најслађе се смеје." Тако - стојим и чекам свој ред у том реду за смејање. Не гурам се у први ред.
Nacekaces se bas kao i svi od kad je sveta i veka

А ти - само изволи, лактај се - смеј се док ти не досади. А досадиће. Сваком је до сада досадило, па ће и - разуме се - и теби.
Da znas i da mi dosadilo da otvaram oci onima koji ih nemaju

Зилот није никакав верник већ неки десничарски екстремиста који је залутао у веру и пали се на инквизицију, Ивана Грозног и сличне настраности.
Провокатор и фолс-флегаш УДБАшки, класичан. Кла-си-ка.

Back