Sta bi ste odgovorili vernici?

a što religija mora imati moderatora?
koloko para toliko muzike
nema para nema moderatora :D
Добар је Маки...разуми то...

Онолико колико ви уживате кад га прозивате за кмечање, толико и ми из публике кад вас на фињака бриском излуђује...

Ем ви поентирате, ем се он намодерише где не треба...

Да толико већ знамо о свемиру да нам стално нешто фали, па се константно уводе нове теорије како би доказали већ постојеће фаличне и тако унедоглед доказујући субјективним, а не рационалним, апсурдно прелазећи у неки вид "научне метафизике" ма како то смијешно звучало.
Tako je. DRago mi je kad vidim da se neko bas dobro obavestio i razume savremena zbivanja u fizici.
Kakvo gubljenje vremena zar ne Koslave. A resenje je krajnje jednostavno.
Zamisli samo, stalno se preispituju i dopunjavaju nasa znanja. Bezveze. Bas glupo funkcionise nauka generalno.

Добар је Маки...разуми то...

Онолико колико ви уживате кад га прозивате за кмечање, толико и ми из публике кад вас на фињака бриском излуђује...

Ем ви поентирате, ем се он намодерише где не треба...
Nije valjda da ti još uvek patiš od tih bolesti :D
Čuj da me neko na forumu izludi :D
Svi ste vi za mene samo brdo slova to jedino nije onaj ko me zaista zna ono ko sam i kakva sam ja.

Na mene su se žalili da sam previše netrpeljiv prema drugim vjerama. Budalaština. :D
Што се мене тиче, најбољи си модератор на форуму. Ето... а кад је тако, онда мора бити пуно злобе около.. Ено ти Ђоковића.. цео стадион га псује.. а он оно... шта рече? Јаче, јаче мало не чујем...

Back