Sta bi ste odgovorili vernici?

Eh tu već ulazimo u teoriju velikog praska sa kojom se ne slažem
Па само она може да објасни хелиоцентрично кретање свега, без статике и центра универзума...

По Биг бенгу се најбоље сагледава глупост хелиоцентризма, јер се ту директно негира Бог као праузрок сваке хармоније и поретка...

Лепо си ти то све научио, нема шта. Нећу ти ништа рећи, рачунам да ћеш и сам схватити кад дође време (ако ти је дато).
Смири се мултидимензионару, тј. Самоопсенару...

Шта имаш паметне својим испраним маторим мозгом да збуњујеш...

Какве ти глупости о скраћењу простора пишеш, а већ ти је из саме речи простирање контра од скраћења...

Па само она може да објасни хелиоцентрично кретање свега, без статике и центра универзума...

По Биг бенгу се најбоље сагледава глупост хелиоцентризма, јер се ту директно негира Бог као праузрок сваке хармоније и поретка...
Теорија Биг-бенга је дошла баш од паписта, и то грегоријанско-календараца (геоцентрични календар). А и ти се мало провери где стојиш, да ли на морскоме песку или си у морету.

Теорија Биг-бенга је дошла баш од паписта, и то грегоријанско-календараца (геоцентрични календар). А и ти се мало провери где стојиш, да ли на морскоме песку или си у морету.
Па и хелиоцентризам је дошао од западних паписта, оних најдебилнијих Њутнових херметичара, који су сами себи папе, ко и сваки протестант...

Ти ни не знаш да је нови календар први плод ацикличног хелиоцентризма језуита, који нема ништа фиксно због променљивог окретања тог слуге планете Земље

Па и хелиоцентризам је дошао од западних паписта, оних најдебилнијих Њутнових херметичара, који су сами себи папе, ко и сваки протестант...

Ти ни не знаш да је нови календар први плод ацикличног хелиоцентризма језуита, који нема ништа фиксно због променљивог окретања тог слуге планете Земље
Седи један! (из историје): (Кец онај КО ВРАТА, што се "кисели" на полугођу.. а "брани се" у августу.. )

Poslednja izmena:
"Ко с ђаволом - тикве сади, о главу му се лупају" давно реко наш народ. Тако и будисти с оним њиним дебелим и ћелавим ђаволом голог стомака.
❤️ Buda je cool 😊
Svašta je naš narod davno rekao. I klanjao se i Perunu, Morani, Vidu...a ne nekom sirotom raspetom pustinjskom nazovi bogu.

Naspram Zilota, Zmaja i još nekih si duša od vernika.
Душа од модератора. Ко верник мора ти рећи и оно што не желиш да чујеш, а то му забрањују "озго" ови што православље не воле. То да не чешеш уши људима него да "солиш кварно месо" то је и дужност љуцка и пријатељска. То није ни "вербални деликт" ни "говор мржње" то су сатанистичке лажне оптужбе, клеветања и квалификације НСПа у нашим сокацима. Ко ти само прича шта волеш да чујеш, то се раније звало: "улизица".

Душа од модератора. Ко верник мора ти рећи и оно што не желиш да чујеш, а то му забрањују "озго" ови што православље не воле. То да не чешеш уши људима него да "солиш кварно месо" то је и дужност љуцка и пријатељска. То није ни "вербални деликт" ни "говор мржње" то су сатанистичке лажне оптужбе, клеветања и квалификације НСПа у нашим сокацима. Ко ти само прича шта волеш да чујеш, то се раније звало: "улизица".
Ne znam samo kako si se nasao prozvanim da popujes drugima, ali ok. Udje na jedno uvo, izadje na drugo...:kafa:

Ne znam samo kako si se nasao prozvanim da popujes drugima, ali ok. Udje na jedno uvo, izadje na drugo...
Редобно добијам коментар о поповању од оних који и сами попују.... нормалан човек погледа то што сам написо, па ако му се не свиђа зевне и прелети преко тога ко сврака преко говеђе балеге..

Редобно добијам коментар о поповању од оних који и сами попују.... нормалан човек погледа то што сам написо, па ако му се не свиђа зевне и прелети преко тога ко сврака преко говеђе балеге..
Ne znam kod koga ti uopšte upali to popovanje.

Ne znam kod koga ti uopšte upali to popovanje.
Не умем ти ја никога убедити. Није то мој труд. И кад сам трговао, нисам никог убеђивао. Изложим шта имам, и трудим се нађем свог купца, јер за отимање туђих - просто - немам снаге.

Наравно кад неко крене да ми опада робу морам да је браним, извини, молим те то није ни реклама ни поповање, него - самоодбрана, што кажу. Овде сам изложио своје мишљење. Неком се не свиђа, воли да критикује, у реду. Волим и ја да се браним. Јесам ли га увредио - чиме?

Нисам. Е, молим лепо. Поповски право, што кажу. Рећи и оно што овај неће никако да чује, а да се не увреди. Учио сам мало како се то ради, јер ми се уклапа у начин мишљења и рада.

"Рекох па душу спасих" што рекоше, ја толико, а овај како оће. Његови и живот и душа. Његова ствар.

Теслу није било срамота да за новине каже, чувено Теслино: "не знам". Ови данас.. све знају и о све се отимају. То је да Бог сачува какви су постали данас научници...
zilot naucnik :mrgreen: sunce sluzi zemlji, jer se vrti, a Hristos sto rece ko hoce da bude veci taj da sluyzi?

Back