Ateista5
Domaćin
- Poruka
- 4.380
Cini mi se da sam cuo aber da se mesec udaljava od Zemlje.О удаљавању мјесеца од земље.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cini mi se da sam cuo aber da se mesec udaljava od Zemlje.О удаљавању мјесеца од земље.
Лепо си ти то све научио, нема шта. Нећу ти ништа рећи, рачунам да ћеш и сам схватити кад дође време (ако ти је дато).
Па само она може да објасни хелиоцентрично кретање свега, без статике и центра универзума...Eh tu već ulazimo u teoriju velikog praska sa kojom se ne slažem
Смири се мултидимензионару, тј. Самоопсенару...Лепо си ти то све научио, нема шта. Нећу ти ништа рећи, рачунам да ћеш и сам схватити кад дође време (ако ти је дато).
Теорија Биг-бенга је дошла баш од паписта, и то грегоријанско-календараца (геоцентрични календар). А и ти се мало провери где стојиш, да ли на морскоме песку или си у морету.Па само она може да објасни хелиоцентрично кретање свега, без статике и центра универзума...
По Биг бенгу се најбоље сагледава глупост хелиоцентризма, јер се ту директно негира Бог као праузрок сваке хармоније и поретка...
Па и хелиоцентризам је дошао од западних паписта, оних најдебилнијих Њутнових херметичара, који су сами себи папе, ко и сваки протестант...Теорија Биг-бенга је дошла баш од паписта, и то грегоријанско-календараца (геоцентрични календар). А и ти се мало провери где стојиш, да ли на морскоме песку или си у морету.
Седи један! (из историје): (Кец онај КО ВРАТА, што се "кисели" на полугођу.. а "брани се" у августу.. )Па и хелиоцентризам је дошао од западних паписта, оних најдебилнијих Њутнових херметичара, који су сами себи папе, ко и сваки протестант...
Ти ни не знаш да је нови календар први плод ацикличног хелиоцентризма језуита, који нема ништа фиксно због променљивог окретања тог слуге планете Земље
I hvala bogu/bogovima na tomeНеће се будисти нити било који други незнабошци ни јеретици (нити комунисти који остану у комунистичкој идеологији) спасити.
"Ко с ђаволом - тикве сади, о главу му се лупају" давно реко наш народ. Тако и будисти с оним њиним дебелим и ћелавим ђаволом голог стомака.I hvala bogu/bogovima na tome
Buda je cool"Ко с ђаволом - тикве сади, о главу му се лупају" давно реко наш народ. Тако и будисти с оним њиним дебелим и ћелавим ђаволом голог стомака.
Ко воли ливаду, ето му ливаде. Ко оће да се скући, остаће ће у кући.Buda je cool
Svašta je naš narod davno rekao. I klanjao se i Perunu, Morani, Vidu...a ne nekom sirotom raspetom pustinjskom nazovi bogu.
Ко воли ливаду, ето му ливаде. Ко оће да се скући, остаће ће у кући.
Naspram Zilota, Zmaja i još nekih si duša od vernika.Na mene su se žalili da sam previše netrpeljiv prema drugim vjerama. Budalaština.
Душа од модератора. Ко верник мора ти рећи и оно што не желиш да чујеш, а то му забрањују "озго" ови што православље не воле. То да не чешеш уши људима него да "солиш кварно месо" то је и дужност љуцка и пријатељска. То није ни "вербални деликт" ни "говор мржње" то су сатанистичке лажне оптужбе, клеветања и квалификације НСПа у нашим сокацима. Ко ти само прича шта волеш да чујеш, то се раније звало: "улизица".Naspram Zilota, Zmaja i još nekih si duša od vernika.
nije imao kompleksТеслу није било срамота да за новине каже, чувено Теслино: "не знам". Ови данас.. све знају и о све се отимају. То је да Бог сачува какви су постали данас научници...
Ne znam samo kako si se nasao prozvanim da popujes drugima, ali ok. Udje na jedno uvo, izadje na drugo...Душа од модератора. Ко верник мора ти рећи и оно што не желиш да чујеш, а то му забрањују "озго" ови што православље не воле. То да не чешеш уши људима него да "солиш кварно месо" то је и дужност љуцка и пријатељска. То није ни "вербални деликт" ни "говор мржње" то су сатанистичке лажне оптужбе, клеветања и квалификације НСПа у нашим сокацима. Ко ти само прича шта волеш да чујеш, то се раније звало: "улизица".
Редобно добијам коментар о поповању од оних који и сами попују.... нормалан човек погледа то што сам написо, па ако му се не свиђа зевне и прелети преко тога ко сврака преко говеђе балеге..Ne znam samo kako si se nasao prozvanim da popujes drugima, ali ok. Udje na jedno uvo, izadje na drugo...
Ne znam kod koga ti uopšte upali to popovanje.Редобно добијам коментар о поповању од оних који и сами попују.... нормалан човек погледа то што сам написо, па ако му се не свиђа зевне и прелети преко тога ко сврака преко говеђе балеге..
Не умем ти ја никога убедити. Није то мој труд. И кад сам трговао, нисам никог убеђивао. Изложим шта имам, и трудим се нађем свог купца, јер за отимање туђих - просто - немам снаге.Ne znam kod koga ti uopšte upali to popovanje.
zilot naucnik sunce sluzi zemlji, jer se vrti, a Hristos sto rece ko hoce da bude veci taj da sluyzi?Теслу није било срамота да за новине каже, чувено Теслино: "не знам". Ови данас.. све знају и о све се отимају. То је да Бог сачува какви су постали данас научници...