Hero
Buduća legenda
- Poruka
- 35.543
Dal bi zaboravili da vas onako spustila ,il odjebo a da posle želi ,,to jest se ponudi
Prešli preko toga i ipak aj se seksamo ili ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dal bi zaboravili da vas onako spustila ,il odjebo a da posle želi ,,to jest se ponudi
Prihvatio bih, zašto da ne?Pa ako ste dobili obrazlozenje,malo ponizavajuceAko nije htela, a posle hoće, prihvati.
Ko zna zašto nije htela, ima milion faktora.
Možda je imala boljeg jebača, pa su prekinuli, možda ju je bolela glava, a sada je fit, možda je bila potajno zaljubljena u nekog a više nije, možda... itd
Pa dobio obrazlozenje,malo ponizavajuce
Iskreno ne samo to,vec zasluzuje i da joj se gurne na polusuvo do kraja i puni dok ne prelivaKad neće pa posle hoće malko je kazniš po guzi... to ne bude loše![]()
ne bih bas detalje burazA sta ona hoce? Vezu ili zabavu?
aha, ja reko hipoteticko pitanje.ne bih bas detalje buraz
Al si prek, zivot nije crno na belo, igranje brat, hodanje po zici. Svako razmislja drugacije, ko sam npr ja da sudim, neko je u nekoj sitaciji postupio ovako ili onako, meni ne odg, ne znaci da sam ja u pravu, gledamo iz drugog ugla na stvari.Можда бих и пристао али бих после гледао само своје интересе. Повреди ме неко ја остајем хладан заувек, евентуално будем у фазону "може" али без жеље за везивањем.
Оне су тек преке, поготову што одбијају на понижавајућ начин и не занима их то да се могу после неког времена променити околности. Ја немам права на разочарање, немам права да остарим, да изгубим посао, да осиромашим, да добијем неки физички недостатак? Жене су неупоредиво суровије, ово моје "може" је бар нешто док би се у обрнутој ситуацији од жене у најбољем случају може добити блок, али иначе епитете смарач, манијак и слично.Al si prek, zivot nije crno na belo, igranje brat, hodanje po zici. Svako razmislja drugacije, ko sam npr ja da sudim, neko je u nekoj sitaciji postupio ovako ili onako, meni ne odg, ne znaci da sam ja u pravu, gledamo iz drugog ugla na stvari.
Na temu, ne znam, nije mi se desilo.
Ja tebe razumem, ali veruj mi, to si sve iskonstruisao u svojoj glavi, nije to bas tako.Оне су тек преке, поготову што одбијају на понижавајућ начин и не занима их то да се могу после неког времена променити околности. Ја немам права на разочарање, немам права да остарим, да изгубим посао, да осиромашим, да добијем неки физички недостатак? Жене су неупоредиво суровије, ово моје "може" је бар нешто док би се у обрнутој ситуацији од жене у најбољем случају може добити блок, али иначе епитете смарач, манијак и слично.
Ко мене повреди или превари не верујем му више никад, код мене не постоји извини, то је само глупава реч.
Pod B.i ipak aj se seksamo ili ?
sa kim?Pod B.
Ako me i to ne mrzi.
A sad ozbiljno,...nekako i sama prirodno izgubim interesovanje za tu osobu ili jednostavno više to nije ono nešto čemu sam se isprva nadala.
A kada se više ne nadas,...ostaje opcija B (s.ex).
Mozda znam coveka... Mimo toga da mi je degutantano to sto si napisala
Sta ti je degutantno?Mozda znam coveka... Mimo toga da mi je degutantano to sto si napisala
Ne to, izvlacis iz konteksta, nego to , nece ja cekam, princeza na zrnu graska, gubim interesovanje odma, idem da se j sa drugim.Sta ti je degutantno?
Što zalazis u nečiju intimu?
Sreća pa,...ima i onih manje gadljivih.Ne to, izvlacis iz konteksta, nego to , nece ja cekam, princeza na zrnu graska, gubim interesovanje odma, idem da se j sa drugim.
To je bljak.