Šta bi ste da vam ne da a posle se ponudi

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dal bi zaboravili da vas onako spustila ,il odjebo a da posle želi ,,to jest se ponudi
Prešli preko toga i ipak aj se seksamo ili ?

Ako nije htela, a posle hoće, prihvati.

Ko zna zašto nije htela, ima milion faktora.

Možda je imala boljeg jebača, pa su prekinuli, možda ju je bolela glava, a sada je fit, možda je bila potajno zaljubljena u nekog a više nije, možda... itd

Došla je u stan koji sam iznajmio,donela neku tugu u očima,ćutala.Stavila mi je glavu u krilo,disala kao da jeca,mazio sam joj kosu,nismo ni reč razmenili.
Ustala je posle pola sata,poljubila me,rekla hvala i pitala da li ću se naljutiti ako ode,rekoh,neću,idi i javi se.
Sljedeći susret je bio veličanstven,strastsn,pričali smo,nastavili još dugo da se vidjamo.
Priča je moja,lična ali sam morao da bih odgovorio na temi.

Можда бих и пристао али бих после гледао само своје интересе. Повреди ме неко ја остајем хладан заувек, евентуално будем у фазону "може" али без жеље за везивањем.
Al si prek, zivot nije crno na belo, igranje brat, hodanje po zici. Svako razmislja drugacije, ko sam npr ja da sudim, neko je u nekoj sitaciji postupio ovako ili onako, meni ne odg, ne znaci da sam ja u pravu, gledamo iz drugog ugla na stvari.
Na temu, ne znam, nije mi se desilo.

Al si prek, zivot nije crno na belo, igranje brat, hodanje po zici. Svako razmislja drugacije, ko sam npr ja da sudim, neko je u nekoj sitaciji postupio ovako ili onako, meni ne odg, ne znaci da sam ja u pravu, gledamo iz drugog ugla na stvari.
Na temu, ne znam, nije mi se desilo.
Оне су тек преке, поготову што одбијају на понижавајућ начин и не занима их то да се могу после неког времена променити околности. Ја немам права на разочарање, немам права да остарим, да изгубим посао, да осиромашим, да добијем неки физички недостатак? Жене су неупоредиво суровије, ово моје "може" је бар нешто док би се у обрнутој ситуацији од жене у најбољем случају може добити блок, али иначе епитете смарач, манијак и слично.

Ко мене повреди или превари не верујем му више никад, код мене не постоји извини, то је само глупава реч.

Оне су тек преке, поготову што одбијају на понижавајућ начин и не занима их то да се могу после неког времена променити околности. Ја немам права на разочарање, немам права да остарим, да изгубим посао, да осиромашим, да добијем неки физички недостатак? Жене су неупоредиво суровије, ово моје "може" је бар нешто док би се у обрнутој ситуацији од жене у најбољем случају може добити блок, али иначе епитете смарач, манијак и слично.

Ко мене повреди или превари не верујем му више никад, код мене не постоји извини, то је само глупава реч.
Ja tebe razumem, ali veruj mi, to si sve iskonstruisao u svojoj glavi, nije to bas tako.
I ta sto te odbila na grub nacin, kazes sebi debil, i furas dalje. Ne primis licno, naucis nesto iz toga. Moras birati osobe slicnih interesovanja, to se oseti, ne mozes svaku smarati, nismo klinci.
Opet si iskonstruisao, ti nemas pojma koliko su meni zene pomogle u zivotu, sa njima mozes pricati o stvarima, za koje bi te drugari sprdali samo tako, one te saslušaju saosecaju se, utese te. Ja kad sam radio u inostranstvu, bio sam bas mlad, nisam hteo da zavisim od mojih, zavrisim u Nemackoj, okruzen budalama, divljacima, vreme odvratnu, nabija mi sve depresiju, dve osobe su me spasile, vec sam pricao o tome, devojka koju sam tamo upoznao, smuvali se, bolejao sa njom posle posla, i drugarica iz BG koja je sve dala od sebe da bude tu za mene. Cak me je i pratila u 1 sat uvece do prevoza, posto ne znam BG, a okolo migranti, nige su joj de odsekle, nikad joj to necu zaboraviti.
Biraj, ne mozes spopadati neke polupane internetuse, i etiketirati sve zene, ima dovnih zena. Takve mogu ja spopadati, jer sam manipulativno smece, al mene takve ne zanimaju, ti trazi lepu, pametnu, zdravih zivotnih vrednosti.
Valjda, sam pomogao, nadam se. Zivot nije internet, slavi svaki dan sto si ziv, gledaj nesto korisno da uradis.

Back